ByVaTon.com

Cum să hrăniți un câine însărcinat

Cum să hrănești un câine însărcinat

Cand am descoperit că câinele nostru este însărcinat suntem plini de bucurie la sosirea de pui noi. Dar, în plus față de emoție, trebuie să fim conștienți de responsabilitate importantă care vine cu acest lucru, deoarece vă impune să acorde o mai mare atenție animalelor de companie, în special în materie de alimente. De aceea explicăm în OneHowTo cum să hrănești un câine însărcinat.

1

Ca și femeile, o cățea necesită, de asemenea, o semnificație îmbunătățirea alimentației în timpul sarcinii, astfel încât puii să crească sănătoși în timp ce primește toate substanțele nutritive necesare. Dacă bănuiți sau știți că câinele dvs. este însărcinat, duceți-l la veterinar pentru o verificare detaliată care vă va ajuta să confirmați că totul este bine.

2

Deoarece aportul caloric al unei cățea gravidă este mai mare, este mai bine să adăugați o jumătate de rație suplimentară la porțiunea alimentară normală. În cazul în care câinele consumă în mod normal o ceașcă de hrană, pentru a menționa un exemplu, în timpul sarcinii trebuie să îi dați o jumătate de cupă.

Creșteți mâncarea la jumătate în fiecare săptămână în timpul sarcinii, deoarece va avea nevoie de mai mulți nutrienți pe măsură ce zilele trec.

3

Dacă câinele îți golește intestinul cu normalitate nu este necesar să modificați tipul de feed, dar dacă observați că, odată cu sarcina, starea stomacului sa schimbat, atunci ar trebui să vă schimbați la o hrană care este ușor de digerat, la fel ca cea dată catelului. Înainte de a lua această decizie, puteți consulta medicul veterinar.

4

Puteți combina alimentele uscate cu o hrană umedă pentru câini, de obicei vândute în cutii. Deoarece are un conținut mare de apă, poate fi foarte util pentru cățea ta în perioada de gestație și lactație.

5


Suplimentează-i dieta cu un servirea zilnică de lapte, câinele tău vă va mulțumi. În timpul sarcinii este foarte important ca animalul să fie bine hidratat, laptele oferă substanțe nutritive care o vor ajuta foarte mult.

De asemenea, trebuie să vă amintiți că în acest stadiu, mai mult ca niciodată, câinele dvs. trebuie să aibă o mulțime de apă proaspătă care este întotdeauna curată pentru a bea ori de câte ori simte nevoia, este necesar ca pentru sarcină și lactație să se producă lapte pentru puii ei.

6

În timpul sarcinii și alăptării acordați o atenție deosebită modului în care vă hrăniți câinele. Dați-i o cantitate bună de hrană, un biscuiți special de câine ocazional, pentru ai recompensa pentru comportamentul ei, pentru o mulțime de fluide și, bineînțeles, pentru toată dragostea pe care o merită.

Când aveți dubii, consultați întotdeauna medicul veterinar.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum să hrănești un câine însărcinat, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com