ByVaTon.com

Cum sa scapi de purici in casa ta

Cum sa scapi de fleasuri in casa ta

Aceste mici insecte uneori se strecoara in tine Acasă chiar dacă mențineți stricte igienă și control. puricii sunt greu de controlat și de exterminat, deci trebuie să acorzi o atenție deosebită dacă aveți animale de companie, deoarece aceste critteri vor face adesea o plimbare pe animalul iubit pentru a intra în casa ta. Dacă nu știți cum să eliminați această infestare din casa dvs., avem câteva sugestii cum sa scapi de purici in casa ta.

1

Mai intai lucrurile in primul rand scapa de purici in casa ta, ar trebui să efectuați o curățarea temeinică a casei dvs.. În special, aveți grijă să curățați colțurile și zonele în care se pot acumula murdăria. Dacă aveți animale de companie, acordați o atenție specială zonelor în care trăiesc și dormiți, împiedicându-i să se plimbe peste tot în casă și păstrați-le foarte curată jucăriile și articolele de îmbrăcăminte, deoarece acestea pot fi infestate cu purici. În același mod, este important să țineți minte cum să păstrați puricii din casă în primul rând.

2

Dacă aveți o infestare cu purici în casa dvs., vă recomandăm să vizitați un centru specializat de exterminare. Acolo veți găsi o varietate de produse pentru a ucide purici, cum ar fi curățarea pulverizatoarelor de detergenți, săpunurilor etc. Sprayați doar zonele afectate cu detergent și puricii vor fi exterminați.

3

Avem și câțiva sugestii și trucuri puteți folosi pentru a ucide purici. Primul este de a utiliza plante cum ar fi musetel sau lavanda. Flăcările sunt sensibile la acestea. Umple-ți grădina sau casa cu aceste plante și vei vedea că puricii nu se vor mai agăța. Puteți, de asemenea, verifica un alt articol care conține remedii acasă pentru a scăpa de purici.

4

Creați un preparat de apă de fierbere, ulei de măsline și câteva picături de ulei de lavandă. Utilizați un pulverizator pentru a aplica lichidul pe suprafețele infestate de purici. Veți observa un efect imediat și puricii vor dispărea în curând.

5


O altă opțiune este atragerea puricilor o lumânare. Așezați lumânarea într-un recipient apă și detergent. Închideți perdelele din cameră și puneți recipientul în el. Flăcările vor fi atrase de lumina lumanii, dar vor cădea în apă și detergent. Și acolo se vor îneca.

6

Daca ai o infestare, ar trebui să fie tratată de un profesionist. Contactați un centru care se specializează în fumigație pentru a scăpa de ele odată pentru totdeauna.

7

Unul dintre principalii factori care promovează apariția puricilor din casa dvs. are un animal de companie. Câinii și pisicile pot obține purici prin plimbările lor zilnice și acestea se pot răspândi în mai multe colțuri ale casei noastre. De aceea este important să luați măsuri împreună cu animalul dvs. de companie și să scăpați de orice purici, dacă le detectați pe ele.

La scapa de purici pe un caine este extrem de important să vă consultați cu medicul veterinar, deoarece el sau ea vă va ajuta să alegeți produsul adecvat. Dacă aveți un câine și o pisică, nu ar trebui să le dați niciodată același produs anti-purice care ar putea fi cauza morții - pisicile au produse specifice, iar câinii au alții. Uitați-vă la articolele noastre cum să-mi spui dacă pisica mea are căpușe și Cum pot să știu dacă câinele meu are paraziți? pentru mai multe informatii.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum sa scapi de fleasuri in casa ta, vă recomandăm să navigați în categoria "Întreținere și securitate la domiciliu".

sfaturi
  • Nu vă disperați și nu luați măsuri la primele semne de purici din casă, pentru a preveni o infestare.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com