ByVaTon.com

Interviu cu Westminster co-gazdă david frei

David Frei și prietenul canin

Dacă ești un adevărat fan al câinelui, atunci David Frei poate fi deja o față familiară. În calitate de co-gazdă a celui mai prestigios eveniment canin din țară, David ne aduce rezultatele anuale de la Westminster Dog Show live de la Madison Square Garden din New York. În plus față de îndatoririle sale de co-gazdă, David este, de asemenea, directorul de comunicații pentru club, și a apărut pe Privelistea, Martha Stewart și Ellen.

O conversație cu David Frei

David, vă mulțumesc că ați luat timp să discutați. Spuneți-ne puțin despre trecutul dvs. la câinii de rasă pură.

Am fost implicat în câini de-a lungul vieții mele. M-am bucurat de reproducere, precum și de manipularea de către proprietar a propriilor câini de spectacol, ceva pe care l-am găsit satisfacator personal. Este atât de satisfăcător să iei un câine pe care l-ai ajutat să-l aduci în lume și să iubești, să-l antrenezi și să-l condiționezi, apoi să-l prezinți singur. A fost o mare parte a vieții mele.

De asemenea, am fost pe cealaltă parte a ecuației ca un judecător de câine, ceva ce m-am bucurat de asemenea foarte mult. Este minunat să fii capabil să treci peste câțiva dintre cei mai buni câini din lume, indiferent dacă sunt astăzi cei mai buni câștigători sau un star în devenire.

La ce rase te-ai concentrat pe parcursul anilor?

Accentul meu principal a fost asupra câinilor afgani și a britanilor. Una dintre femelele mele, Ch. Stormhill`s Who`s Zoomin Cine a fost de fapt numărul unu afgan în 1989 și sa retras ca pe cea mai învingătoare cățea din istoria rasei. Apoi avem Brittanies. I-am aratat pe aceia in conformatie si au concurat cu ei in studiile pe teren, dar ceea ce a fost cel mai satisfacator pentru mine este lucrul cu Teigh si Belle, cainii mei de terapie. Acești câini fac rundă la spitalele New York în fiecare săptămână, punând o mică dragoste și confort în viețile oamenilor într-un moment în care au nevoie cel mai mult.

Evident, Westminster este una dintre cele mai prestigioase spectacole de câine din lume. Cum ai devenit parte din echipa de difuzare?

Chet Collier, apoi președinte și președinte al show-ului trecut pentru Westminster, mi-a cerut să zbor înapoi în Boston pentru a face o bandă de audiție înainte de emisiunea din 1990. Mi-a plăcut ceea ce am făcut și mi-a cerut să-mi duc slujba în calitate de co-gazdă. Apoi am fost flatat și continuă să fiu flatat astăzi pentru a reprezenta atât Clubul de Kennel Westminster, cât și sportul câinilor la "lumea din afară". Sunt uimit că anul 2007 îmi mărturisește locul 18 ca co-gazdă și acum a devenit o slujbă cu normă întreagă și pentru mine, lucrand pentru Westminster ca director al comunicațiilor.

Cum se întâmplă în spatele scenei de la Westminster?Haos controlat! O mulțime de presiuni pentru toți cei în cauză, când țineți seama de faptul că milioane de oameni se uită la televiziunea live și acum privesc rasa judecând pe site-ul nostru web. Ajungem la milioane de spectatori în rețeaua SUA, atragandu-ne aproximativ 600 de mass-media la dispoziție din 20 de țări diferite pentru a împărtăși povestea din întreaga lume. De asemenea, generăm peste 100 de milioane de hit-uri pe site. Presiunea concurenței este imensă. Știe că colegii tăi se uită la tine și la câinele tău și că milioane de cântăreți de câine și iubitori de câini urmăresc și așteaptă să afle rezultatele din acest an de la Westminster Dog Show. Este greu să faci dreptate cu cuvintele - trebuie să fii acolo.

Orice povesti interesante de împărțit?

Poate sună trită, dar în fiecare an este o poveste interesantă, pentru a vedea toți câinii mari în același loc în același timp. Se poate părea că procesul este același an după an, dar distribuția de câini, manipulanți și judecători se schimbă odată cu fiecare spectacol, ceea ce creează o dinamică cu totul nouă pentru acțiunea care se desfășoară. Nu se întâmplă în altă parte. Există cu adevărat un singur Westminster.

A fost un câmp cu adevărat impresionant pentru cel mai bun show în acest an. Dacă David Frei fusese judecătorul, s-ar fi schimbat rezultatele show-dog-ului de la Westminster?

Întotdeauna spun că îi iubesc pe toți, dar îmi place foarte mult câinii care au pus un spectacol și se înalță să joace când mulțimea țipă. În ultimii ani, ar trebui să recunoașteți pe Kirby, Mick, Josh și Carlee ca câini care au crescut cu adevărat. Dar în acest an? Încă o dată, i-am iubit pe toți. Ce linie grozavă, dar trebuie să recunosc că trag ceva pentru James, Springer. Nu numai că este un câine mare de spectacol, ci și un câine de terapie, unul dintre interesele mele majore. Câinii mei sunt câini terapeuți și eu sunt, de asemenea, purtătorul de cuvânt al Partenerilor Petri, cel mai important avocat din lume și resursă pentru câinii de terapie.

David, vă mulțumim că ați petrecut timpul cu noi la câini LoveToKnow. Mai este ceva ce doriți să adăugați?

Aș vrea să spun că sunt foarte mândru de felul în care Westminster a devenit mult mai mult decât un spectacol de câini. Difuzarea a contribuit la aducerea acestui eveniment în casele a milioane de spectatori, ajutându-ne să promovăm și alte acțiuni AKC, precum Fundația Take the Lead. Această organizație generează fonduri pentru a ajuta membrii cu dizabilități din familii de câini, contribuind la micșorarea sarcinii. Este o cauză importantă. La fel de importantă, spectacolul promovează o dragoste pentru câini. Este o sărbătoare a câinelui de familie și cum aceste animale de companie ne îmbogățesc viața. Spectatorii de acasă se uită pentru a vedea cine va fi următorul mare câștigător și înrădăcinarea pentru propria lor rasă preferată, știind tot timpul în inima lor că adevăratul câine Best in Show este cel care stă alături de ei acasă.

Linkuri externe

  • Site-ul Westminster Kennel Club
  • AKC.org
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com