ByVaTon.com

Câinele mestecă canise de lemn

Casă de câine din lemn

Problemă:

Colegul meu continuă să mestece canisa de lemn. Și-a mestecat ultima așa de rea încât acoperișul a ieșit și nu mai era impermeabil. Am cumpărat o nouă canisa de lemn mare, pe măsură ce împărtășește acest lucru cu Labradorul meu, și ea continuă să mănânce și ea. Nu pot să cumpăr niște canișe noi, poți să te ajuți? ~ ~ Joanne

Expert Răspuns

Bună Joanne,

Când spui canise de lemn, descrie o casă de câine din lemn? În acest caz, puteți încerca să acoperiți întregul exterior al canisei cu o cârpă hardware de 1 x 1/2. Dacă puteți avea acces la interiorul casei, puteți să-l acoperi și acolo. Acest lucru ar trebui să țină în mod eficient câinele dvs. de la mestecarea departe de lemn.

Dacă într-adevăr înseamnă o întreagă chioșc de câine alerga, eu foarte recomandăm să stați departe de desene din lemn și de cumpărare o lanț de legătură lanț și a stabili fie o placă de ciment sau podea de pietriș de paie. Aceasta va elimina, de asemenea, distrugerea cauzată de mestecarea câinelui dvs.

Dacă combinați rula canisa cu casa de câine, atașați casă de câine din exteriorul gardulei pentru a vă asigura cea mai bună protecție.

Sper că veți găsi cel puțin una dintre aceste sugestii utile. Mult noroc!

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com