ByVaTon.com

Cum să tratați puricii în părul uman

Cum să tratăm fleasurile din părul umanFlăcările au fost odată considerate paraziți specifici animalelor de companie, dar acest lucru sa schimbat. În absența animalelor de companie, cum ar fi pisicile și câinii, puricii pot și vor infesta ființe umane. Flăcările în părul uman sunt în special o cauză de îngrijorare, deoarece poate fi o mare provocare. Obținerea puricii din părul uman gros poate fi o sarcină greoaie, care este mărită de zece ori când aceste crite sunt prezente în număr mai mare.

Blefurile găsite în părul uman pot duce la următoarele simptome:

 • Unii oameni nu au nici o reacție alergică după ce un puricator ia mușcat - asta e doar pentru că au devenit imuni la mușcăturile de purici.
 • Pe alte victime umane, puricii tind să se ascundă în păr și să mușcă scalpul sau gâtul gazdei. Acest lucru ar putea duce la mâncărime intense.
 • În zonele în care puricii au mușcat pielea umană, s-ar putea să apară leziuni roșii și umflături. Acestea durează de obicei de 2-3 zile și pot fi foarte mâncărime. Zgârierea mușcăturilor poate provoca blistere cu puroi care sunt mai greu de tratat.

Iată câteva remedii care pot scăpa de purici în părul uman.

Acasă căi de atac pentru a scăpa de purici în părul uman

Este foarte importantă eradicarea puricilor din părul uman, în caz contrar acestea se vor înmulți și vor continua să muste. Iată cum faceți acest lucru:

 1. O pasta din soda si apa de copt este un remediu eficient pentru a scapa de purici in par. Pulverizați-vă părul folosind această pastă, asigurându-vă că rămâne în păr timp de cel puțin 10 minute. Apoi clătiți ca de obicei cu apă caldă, fără șampon.
 2. Unele șampoane fabricate special pentru păduchi și paraziți pot, de asemenea, ajuta la scăderea puricilor din părul uman. Aplicați samponul pe tot părul și pe scalp și lăsați-l acolo cel puțin 10 minute. Apoi spălați ca de obicei folosind apă caldă. Pieptul de păr (folosind un pieptene fin cu dinți), pentru a îndepărta puricii și ouăle moarte.
 3. Șampoanele pe bază de ulei de arbore de șampon sunt, de asemenea, foarte eficiente pentru uciderea puricilor în păr. Uleiul este antiparazitar și antimicrobian, care poate ucide purici și ouăle lor.
 4. Mulți suferinzi de purici au văzut, de asemenea, rezultate bune prin folosirea săpunului cu parfum de lămâie pentru spălarea părului. De asemenea, mulți proprietari de animale de companie jură pe baza acestui remediu pentru a-și scălda animalele de companie atunci când sunt infestați cu purici.
 5. Oțetul de cidru de mere este un alt remediu util pentru tratarea părului cu purici în el. Oțetul de cidru de mere este acid în natură și această proprietate ajută la distrugerea ouălor de purici și, de asemenea, face părul și scalpul acid și dăunător pentru puricii de a trăi inch Puteți adăuga oțet de mere de cidru la apă caldă și se curăță soluția peste tot pe scalp păr. Aplicați un capac de duș pentru a vă asigura că oțetul își face treaba. Lăsați-o aprinsă timp de cel puțin 15 minute și apoi spălați-o ca de obicei.


Aceste remedii sunt foarte utile pentru a scăpa de purici, larve și ouă în părul uman.

Tratarea mediului pentru purici

Firește că părul tău (și blana animalului tău) nu este sigur dacă nu-ți tratezi mediul pentru purici. Dacă nu veți face acest lucru, pur și simplu veți repeta infestarea și toate eforturile dvs. vor fi pierdute. Iată câteva etape pentru a vă trata casa și împrejurimile pentru purici:

 1. Dacă aveți animale de companie trebuie să le primiți tratate pentru purici folosind produse de purici aprobate de veterinar, cum ar fi șampoane, spray-uri, pulberi etc.
 2. Spălați lenjeria de pat, precum și alte lenjerii de uz casnic, în apă foarte fierbinte pentru a scăpa de ouă și larve de purici.
 3. Vacuați casa cu atenție. Puteți folosi, de asemenea, niște pudră de pământ de diatomitoză sau borax pe toată suprafața covorului, precum și în spatele și sub mobilier. Puneți pulberile pe podea / covoare timp de câteva ore și apoi în vacuum, ca de obicei. Ambele pulberi ucid purici prin ruperea lor exoskeletons. De asemenea, puteți adăuga un guler de purici la sacul de vid sau pulverizați interiorul pungii cu spray-uri sau pulberi de purici. Acest lucru va asigura uciderea puricilor prinsi.
 4. În cazul infestațiilor foarte mari și incontrolabile, trebuie să apelați o companie profesională de combatere a dăunătorilor. Ei au mai multă experiență în eliminarea puricilor și pot face o treabă mai detaliată în comparație cu abordările DIY în sine.

Tine minte: trebuie să eliminați puricii din fiecare colț și colț al casei dvs., în caz contrar ouăle rămase vor ieși și veți avea purici noi pentru a face față. Flăcările din părul uman reprezintă o condiție gravă care trebuie luată în serios și nu trebuie ignorată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com