ByVaTon.com

Luând iepurașul tău afară în siguranță

Iepure în afaraEste foarte tentant să vă luați iepurașul în afară în vremea însorită, dar fiți atenți în acest sens. Fiind domesticite înseamnă că iepurii nu au toate abilitățile de a supraviețui în afara.

Iată câteva sfaturi despre luarea ieșirii în siguranță în casă:

  • Cunoașteți zona în care vă duceți iepurele. Multe zone utilizează pesticide pe iarbă și în herbicidă în grădini, ambele putând să vă facă rău sau să vă ucidă iepurașul.
  • Predatori sunt, de asemenea, o preocupare în afara. Câini, păsări, ratonii și alte creaturi vă pot afecta iepurele. Deși nu pot ataca iepurele dvs., el / ea poate muri din cauza stresului de a fi speriat de un potențial prădător.
  • Căldura este o preocupare mare atunci când iei iepurele pentru o distracție în afara. Asigurați-vă că voi recunosc semnele de accident vascular cerebral.
  • Unele plante pot fi otrăvitoare pentru iepurele tău
  • Gandaci! Tantarii si muștele vă pot mușca iepurele și pot transmite boli. Verificați bunica pentru căpușe și alte bug-uri după ce ați ieșit afară.

Vă sugerăm foarte mult, dacă intenționați să vă luați bunul în afara căruia construiți un iepure. În mod ideal, rula trebuie să aibă patru pereți cu partea superioară și inferioară. Un fund va împiedica iepurele să-și săpare drumul și să-i țină pe prădători să intre. Un vârf va oferi umbra și va ține bufnițele, șoimii și alți pradă din aer. Părțile ar trebui să fie făcute din sârmă groasă sudată, care nu este destul de largă pentru ca bunul tău să iasă sau pradă să intre. Un mod ieftin de a construi o rulare este să folosești cuburi personalizate de stocare a sârmelor și legături cu zip. Apoi, puteți personaliza cu ușurință dimensiunea și forma rundei.

O altă opțiune este achiziționarea unui stilou de exerciții pentru catelus și amplasarea acestuia în exterior. Veți avea nevoie de îngrijiri suplimentare pentru a vă supraveghea iepurașul într-un stilou de exerciții pentru a vă asigura că iepurele dvs. nu va săpa o gaură sub panouri sau nu va sari peste panouri. De asemenea, trebuie să fiți în căutarea unor potențiali prădători care ar putea să vă rănească sau să vă sperie iepurașul.Rabbit afară pe lesaDe asemenea, puteți achiziționa un ham (sau o jachetă de mers pe jos) și o leșie pentru a "umbla" pe iepurașul dvs. Practic, "mersul pe jos" a unui iepure înseamnă că vă urmați bunul oriunde mergeți.

Este posibil ca iepurele dvs. să nu poată purta hamul și poate încerca foarte greu să îl îndepărteze. Asigurați-vă că jacheta de mers se potrivește perfect cu bunica dvs., astfel încât să nu se poată strica de ea. Rețineți, de asemenea, iepurașul dvs. poate fi înspăimântat de faptul că sunteți în mod constant plimbându-l sau alergând în spatele acestuia. Ar putea dura ceva timp ca bunul tău să se obișnuiască cu ideea.

În aer liber puteți oferi o experiență minunată și interesantă pentru bunul dvs., atâta timp cât luați măsurile de precauție corespunzătoare pentru a vă menține animalul în siguranță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com