ByVaTon.com

Cum să ai grijă de malteza bichonului

Cum să ai grijă de un maltez bichon

Minunat, dimensiunea perfectă, un câine de familie, frumos și foarte inteligent. O descriere adecvată a Bichon Maltese, una dintre cele mai vechi rase din Occident. Are o haină minunată, dar necesită îngrijire zilnică de întreținere. Un catelus perfect pentru viata de familie ca urmare a comportamentului, inteligentei si frumusetii lor.

Dacă sunteți un proprietar norocos al unui maltez Bichon, astăzi, articolul OneHowTo este potrivit pentru dvs. Vă vom spune cum să aveți grijă de acest partener grozav, cu referire la accesoriile folosite zilnic pentru întreținerea sa și tot ce trebuie să știți despre cum să aibă grijă de un maltez Bichon.

Bichon blană malteză

Bichon este un câine care necesită îngrijire specială cu privire la ei blană, una dintre principalele caracteristici atrăgătoare. Trebuie să îmbrăcați haina de zi cu zi pentru a evita nodurile care pot deveni o adevărată provocare pentru prietenul tău blond și pentru tine. Acest lucru se datorează faptului că stratul său tinde să atragă murdăria care se blochează și este dificil de îndepărtat.

Cu bun pieptene și a periajul zilnic de rutină, vă veți ajuta să vă păstrați blana curată și fără noduri. De asemenea, rețineți că, pe lângă faptul că vă spălați blănurile câinelui, este posibil să trebuiască să investiți în profesioniști îngrijirea și îmbăierea câinilor.

  • Vizite la crescătorii de câini sunt necesare pentru a vă ajuta să păstrați haina în stare bună și pentru a vă menține câinele frumos și rece în timpul verii și în timpul iernii. Există o varietate de coafuri pentru un maltez Bichon. Alegeți una care vă convine din punct de vedere al caracterului practic, al bugetului sau al gustului simplu.
  • Cade sale de baie sunt importante pentru a menține câinii curat. Este important să se folosească numai produse speciale pentru animal și nu șampon obișnuit conceput pentru oameni. Acest lucru se datorează faptului că ar putea afecta blănurile, provoca alergii, iritații și disconfort, deoarece acestea au un pH diferit de cel al nostru. Există șampoane specializate pe piață pentru a păstra albitatea câinelui haina, deoarece tinde să transforme o culoare roșiatică. O atenție deosebită trebuie acordată atunci când se aplică șampon, evitând zona delicată a ochilor și nasul. De asemenea, evitați aceste zone atunci când clătiți cu apă. Este recomandabil să aplicați un balsam special pentru a împiedica formarea de noduri în haina lor lungă și pentru a evita rănirea animalului la pieptănare.

Se plimbe cu maltezul tău bichon

Maltezul Bichon este a sociabil câine, îi place să fie cu proprietarul și familia lor, precum și cu alți câini de alte rase. 2 plimbări zilnice în timpul săptămânii pentru aproximativ 30 minute fiecare va fi suficient. Cu toate acestea, rețineți că, din cauza formei lor fizice, nu sunt foarte rezilienți la plimbări lungi cu efort considerabil. Ei vor rămâne în urmă, se vor așeza pe podea și respirația lor va deveni mai grea atunci când vor fi epuizați.

Dimineața devreme, este important ca aceștia să renunțe la afacerea lor, mai ales dacă au băut apă peste noapte. Dacă sunteți destul de norocos să vă puteți scoate câinele la plimbare la prânz, nu ezitați să faceți acest lucru - animalul dvs. de companie va beneficia foarte mult.

Lacrimi pe fața luiEste foarte puțin probabil ca această rasă de câine să aibă o față total albă, așa cum o au în mod obișnuit pete care curg de la ochi spre botul lui. Această pată are loc ca rezultat al o ciupercă care se formează în zonă datorită umidității care este adesea prezentă. Acesta poate fi tratat cu ajutorul unor produse adecvate care conțin antibiotice, cum ar fi tilozina. Acest lucru nu este dăunător pentru câine anunțul va ajuta trata infecția.

Produsul este utilizat sub formă de pulbere și amestecat cu alte alimente într-un tratament care durează aproximativ 6 luni. Prețul pe kilogram de produs este mai mare de 90 de euro, dar după tratare petele sunt îndepărtate și ciuperca dispare pentru totdeauna.

Recomandări suplimentare pentru a avea grijă de Maltezul dvs. Bichon

Du-te la tine medic veterinar pentru a afla mai multe întrebări importante cu privire la starea dumneavoastră de sănătate Bichon malteză, de exemplu. spitalizarea sau sterilizarea, vaccinările, dietele cele mai recomandate, perierea dinților și trucurile pentru a le instrui corespunzător.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Cum să ai grijă de un maltez bichon, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com