ByVaTon.com

Noua rasa de super purici cu falusi imense nu va invada casele

Noua rasa de Super Fleas cu falusi imense nu va invada caseleAcum că vremea este mai rece, nu suntem cu adevărat în frica de invazia puricilor. Cu toate acestea, recent, un lot imens de purici - presupus cu falusi uriașe (acesta este cuvântul fantezist pentru penis) a fost văzut. Au existat rapoarte care afirmau că aceste creaturi ar invada casele noastre, în special în părțile din sud-estul Regatului Unit, dacă nu ar fi fost verificate. Cu toate acestea, experții în controlul dăunătorilor au răsturnat aceste afirmații și au declarat că casele noastre și animalele de companie sunt complet sigure. Citiți mai departe pentru detalii despre această poveste ...

Rapoartele au arătat că a existat o epidemie bruscă de purici care au falusi giganți, care au ieșit din hibernare mai devreme decât în ​​mod normal, datorită unei vreme calduroase în unele părți ale Regatului Unit luna trecută. Așa-numitele "experți" au susținut că aceste creaturi invadează casele locuitorilor din multe părți ale țării. De unde provin acești paraziți, nu era exact cunoscut, însă aceste "povesti" păreau să arate că ar putea călători din Europa. O companie de combatere a dăunătorilor, pe numele Basis Prompt, a fost citată în aceste rapoarte. Cu toate acestea, cele mai multe rapoarte au fost neclare în acest sens - nu au clarificat dacă pur și simplu au fost purici mai mult decât de obicei sau dacă acestea au fost reproducerea în masă, datorită penisurilor mari.

Din fericire, autoritatea pe această temă a vorbit. Asociația Britanică pentru Controlul Pesturilor (sau BPCA) a purtat recent zvonuri despre acești super purici. Această organizație, precum și Consultanța independentă pentru gestionarea pesticidelor (PMC), au declarat că nu există dovezi care să susțină aceste afirmații.

Purtătorul de cuvânt al BPCA, Kevin Higgins, spune: "Fleasele sunt de obicei legate de animale domestice: câini, pisici, iepuri și așa mai departe. Deci, singurul lucru pe care proprietarii de animale de companie trebuie să îl facă este să fie vigilenți și să-și verifice casele și animalele lor de casă din când în când ". Dl. Higgins a mers, de asemenea, să se asigure că în timp ce el a văzut puricii, acestea nu sunt mai mari decât de obicei și mai ales nici unul cu părțile "super" ale corpului.

De asemenea, domnul Clive Boase de la PMC a declarat că propriile sale cunoștințe și expertiză nu au validat aceste rapoarte super-purice. El a spus că, într-adevăr, un septembrie mai cald decât cel uzual la văzut răspunzând că mai multe case cer purici, dar niciunul dintre ei nu avea penis urias.Există, de asemenea, o probabilitate ca povestea super puricilor să provină dintr-o sursă puțin probabilă din anul precedent - șoferii de camioane. Sute de conducători de camioane care transportau mărfuri spre și dinspre Europa au cerut anul trecut tratamente pentru combaterea dăunătorilor pentru camioanele lor, în interiorul cărora s-au văzut infestări imense de super purici.

Flusa falusa

În purici, proporțional cu mărimea corpului de aproximativ 1 milimetru, penisul este relativ mare. De asemenea, este foarte complicat și poate cel mai mare penis în comparație cu alte insecte. Fallusul de purici constă din cârlige, vârfuri și biciuri care îi permit să se angajeze în ore de copulație. Bărbatul păstrează falusul înfășurat până când este pregătit pentru acțiune. Cârligele și vârfurile penisului de purici împiedică puricele să se despartă cu ușurință de partenerul său. Unii experți susțin că puricele de sex masculin are de fapt două penisuri - una mare pentru penetrare și una mai scurtă, curbată în jurul ei, pentru preludiu. Acest lucru îi oferă ticăloșului posibilitatea de a se deda la mai multe etape de împerechere în care poate folosi diferite componente ale organelor genitale pentru a excita femela.

Cel mai bun mod de a face față puricilor super

Cel mai bun mod de a face față puricilor, super sau altfel, este să folosiți aspiratorul. Ajută la aspirarea puricilor imaturi și îi împiedică să se îmbrace sau să ducă la izbucniri necontrolate. În afară de curățarea prin aspiratoare, este important să se trateze animalele de companie, precum și zonele în care se petrece timp, prin utilizarea de produse veterinare eficiente, aprobate de veterinari. De asemenea, trebuie să vă curățați șantierele dacă animalul dvs. petrece timpul în aer liber. În general, pușca nu este periculoasă, dar poate fi foarte neplăcută. În majoritatea cazurilor, ele nu ne vor afecta grav pe noi sau pe animalele noastre de companie. Infestările mari pot ucide puii mici sau puii, deși nu așteptați să se înrăutățească înainte de a lua măsuri.

Tine minte: vremea rece, umedă va ucide puricii imaturi care sunt în aer liber, astfel încât o vrajă bruscă de vreme rece este tot ceea ce avem nevoie pentru a încetini puricele, super sau altfel! Mulțumesc că ai citit și ai grijă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com