ByVaTon.com

Boston terrier

Boston Terrier

Știați că Terrierul Boston este unul dintre doar o mână de rase de câini care au fost de fapt dezvoltate în Statele Unite? E adevarat. Veniți să aflați mai multe despre această rasă de companie minunată.

Începuturile Boston Terrier

Puștiul câine pe care îl cunoaștem astăzi ca Boston Terrier este un câine destul de diferit de cel pe care Robert Hooper l-a adus pentru prima dată la Boston și a folosit rasa.

Acest original Boston Terrier își are originea într-o încrucișare între un bulldog englez și Terrierul alb englez care a dispărut acum. De-a lungul drumului, Bostons au fost încrucișate în continuare cu alte rase, cum ar fi buldogii francezi și chiar cu măștile puternice engleze, pentru a aduce sânge nou în ceea ce devenise o piscină genetică foarte mică.

În cele din urmă programele de reproducere s-au concentrat asupra împerecherii Boston-Boston, rezultând în rasa pe care o cunoaștem astăzi. În timp ce specimene timpurii cântăreau la fel de mult ca patruzeci de kilograme, dimensiunea medie de astăzi Boston Terrier cântărește doar 15-18 de lire sterline.

Aspect general și caracter

Terrierul Boston este un câine mic și energic mic, ușor de recunoscut de marcajele sale distinctive. Desi rasa vine in brindle si alb, sigiliu si alb, si alb si negru, este combinatia alb-negru de blana scurta, neteda si smoala care ii da rasei aspectul "gentleman", fara a fi usor fata de femelele intentionate.

Suprafața albă a stratului se extinde de la centrul frunții și se desfășoară în jos pe picioare, pe piept și pe picioarele din față. Ea continuă în jurul gâtului și în grade diferite în umeri și burtă, în cele din urmă ducând o parte din picioarele din spate. Restul câinelui este fie brindle, fie unul dintre culorile solide menționate.

Boston Terriers poate fi un pic pe feisty parte, datorită câtorva dintre câinii lor de luptă și a strămoșilor terrier, dar acești câini fac tovarăși minunați când sunt instruiți și socializați corespunzător. Ei sunt foarte afectuosi si devotati proprietarilor lor si se bucura de un joc plin de viata, precum si de o mangaie buna.

InstruireBostonii sunt foarte inteligenți și sunt capabili să învețe cu ușurință ce vreți să îi învățați, dacă esti consecvent. Acești câini mici tind să aibă minți proprii. Deci, dacă sunteți laxați în oferirea de îndrumare, ei vor alege cu siguranță drumul lor în viață.

Acestea fiind spuse, un Boston bine instruit este o bucurie de știut.

Sănătate

La fel ca multe alte rase brachycephalice cu capete rotunde și împinse în fețe, Bostons sunt predispuse la sforăit și snorting vrăji. Aceasta poate fi cauzată de un palier alungit, de nări înguste sau de o combinație a celor două, care are ca rezultat căile respiratorii destul de mici, care fac, de asemenea, această rasă mai predispusă la stresul de căldură.

Alte probleme de sănătate legate de rasă includ:

  • Tumori ale pielii
  • Ulcerații oculare - În principal datorită proeminenței ochilor
  • Livrări în secțiune C - datorită dimensiunilor mari ale capului
  • Sindromul brachycefalic - O obstrucție a căilor respiratorii superioare
  • Patellar luxație - genunchii răi

Concluzie

Terrierii Boston pot fi prieteni și familii mari. Dimensiunea lor mică este perfectă pentru cuddling, dar construcția lor robustă este mai durabilă decât rasa medie de jucărie.

Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie inteligent, afectuos și gata pentru distracție, probabil că ați venit să considerați un Boston?

Linkuri externe

  • Boston Terrier Club din America
  • American Kennel Club
  • Boston Salvarea și adoptarea
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com