ByVaTon.com

Sfaturi pentru câinii care nu au venit când au sunat

Adrienne este un fost asistent de spital veterinar, formator de câini certificat, consultant de comportament și autor al "Brain Training for Dogs".

Câini care nu` title=
Câini care nu vor să vină înăuntru. | Sursă

De ce câinele meu nu va veni când este chemat?

Te întrebi de ce câinele tău nu va intra în el când îl vei spune? Chiar dacă îl pledați și încercați să-l atragi înăuntru cu un tratament? Pot exista mai multe motive. Încercarea de a intra în creierul lui Rover poate fi de ajutor, așa că putem să facem niște probleme și să-l ajutăm. Există unii consultanți de formare și de comportament care consideră că este o activitate necinstită care încearcă să-și dea seama de ce un cîine se comportă într-un anumit mod, deoarece folosesc o abordare a cookie-cutter pentru rezolvarea problemelor specifice, dar cred că înțelegerea motivelor câinilor poate juca un rol crucial rolul asupra rezultatului, deoarece strategiile utilizate vor fi adaptate pentru a lucra la emotiile care stau la baza.

Cliseea "implică adesea scenarii similare: lăsați câinele să iasă în curte pentru a se ușura. Câteva minute mai târziu îl sunați și el este AWOL. Sau sunt șanse, el este acolo, dar el te ignoră complet ca și cum ai vorbi cu un copac. Sau este timpul să dormiți și câinele dvs. trebuie să vină înăuntru. Îl vrei înăuntru în timpul nopții, dar e foarte reticent să intră înăuntru. Chiar și atunci când puneți lesa, trebuie să-l trageți înăuntru. Ați încercat să aruncați cu toții înăuntru, dar chiar când sunteți pe punctul de a închide ușa, el ia trădarea și alunecă afară din nou. Acum, aveți câinele afară din nou și pe lângă el a luat și tratamentul! Și ce-a mai rămas de făcut? Să vedem mai întâi de ce câinele dvs. dorește să rămână atât de mult în afara și de ce refuză să vină când a sunat.

7 motive pentru care câinele dvs. iubește atât de mult în aer liber

 1. Tocmai ai luat câinele din adăpost sau ai salvat. Nu știi prea multe despre istoria acestui câine. Poate că nu a mai fost niciodată în casă. Ar putea fi el întotdeauna ținut în aer liber. El poate fi precaut de tine și trebuie să creeze o legătură cu tine să ai încredere în tine.
 2. Câinele dvs. aparține unei rase independente. Acești câini au o istorie de a fi crescuți selectiv pentru a lucra la distanță de proprietarii lor, luând decizii singuri și petrecând mult timp în aer liber. Vânătoare și păzitori de animale vin în minte.
 3. Câinele dvs. obține o mulțime de armare din curtea dvs. El îi place să exploreze și iubește să-și petreacă ziua urmărind păsările sau mâncând excremente de iepure. Venirea în interior este aproape ca o pedeapsă pentru el.
 4. Câinele dvs. câștigă o mică întărire în casă. Când îl chemați să vină înăuntru, este vorba fie de timpul în baie, fie de al continua să-l certați să nu se comporte. Casa ta poate fi prea caldă sau prea rece pentru el. Câinele dvs. poate fi accentuat de zgomote sau poate nu vă place să fiți în jurul valorii de copii rambunctious în casa ta.
 5. Câinele dvs. petrece cea mai mare parte a timpului în afara. Câinii sunt creaturi care formează obiceiuri. Dacă se obișnuiesc să stea în cea mai mare parte a zilei în curte, se adaptează la acel stil de viață. Probabil că au petele de dormit preferate, iar mâncarea și apa sunt acolo. Este obișnuit să săpare. mestecați și latrați pentru o bună parte a zilei și nu vă duce prea multă îndrumare.
 6. Câinele dvs. simte nevoia de a proteja curtea toată ziua și ia foarte mult în serios datoria de gardă. El petrece cea mai mare parte a lătrat la oameni / animale trezesc. Când se află în casă, el dorește în mod constant să verifice ferestrele și să scoată zgomote și să fie frustrat, pentru că vrea să meargă afară pentru a verifica lucrurile.
 7. Câinele dvs. are o amintire slabă. El nu a fost instruit bine să vină când a fost chemat, astfel încât amintirea dvs. are un înțeles mic sau a pierdut sensul întregului său (învățat irelevanță) sau a fost pedepsit în trecut când a răspuns la rechemarea dvs., astfel că acum sunteți blocat cu un a răul otrăvit. Așa că atunci când îl chemați înăuntru, el nu știe ce încercați să obțineți sau se teme de consecințe.

Cum să-ți faci câinele mai dornic să vină înăuntruAți identificat o cauză posibilă pentru motivul pentru care câinele dvs. nu intră în el când îl sunați? Dacă da, atunci trebuie să lucrați la aceste probleme. Și doar în cazul în care câinele dvs. nu este sterilizat și dintr-o dată nu va intra înăuntru, este posibil ca el să smulgă o femeie în căldură undeva. Următoarele sunt câteva sfaturi pentru a ajuta câinele să se adapteze la casă și astfel puteți să vă bucurați mai mult împreună de timpul petrecut la interior.

15 sfaturi pentru a ajuta dragostea câinelui să trăiască în interior.

 1. Umblați-vă câinele, exercițiu-l și oferiți o mulțime de stimulente mentale. Mulți proprietari încă mai cred că o curte este un substitut pentru plimbări. Nu este așa. Câinele dvs. are nevoie de exerciții sănătoase și o plimbare este o modalitate bună de a se asigura că nevoile sale de exercițiu sunt îndeplinite. Un câine obosit este un câine bun. Cainii se dezvoltă și pe stimularea psihică, și este mai bine dacă acest lucru vine de la dvs., prin jocuri, jucării interactive și sesiuni de antrenament distractiv. Aceste activități vor contribui la creșterea legăturii dintre câine și proprietar.
 2. Nu-ți atrageți câinele înăuntru cu un tratament și apoi închideți rapid ușa în urma lui. Daca aratati cainelui tau sa il atrageti sa intre in el, probabil va lua tratamentul si incercati sa fugi afara cu el sau el poate panica in momentul in care mananca tratamentul si va vede ca inchideti usa. În acest caz, poate fi blocat cu un câine care va intra doar atunci când vede un tratament sau poate fi blocat cu un câine care simte că tratamentul este o capcană, deci data viitoare el se va simți în continuare mai precaut și reticenți în a lua aceasta. Acest pic de încredere a dispărut în curând.
 3. În schimb, pe tot parcursul zilei, când se află lângă ușă, aruncă tratează la pământ, se așează în apropiere și îl lasă să-i mănânce și să nu închidă ușa. De când stai, el va ști că nu intenționezi să închizi ușa și că din moment ce ușa e deschisă, nu se va simți prins. Faceți acest lucru de mai multe ori, astfel încât el învață că interiorul este un loc minunat și nu o capcană. De zi după zi, câinele dvs. ar trebui să vină din ce în ce mai mult înăuntru pentru a verifica bunele.
 4. Întrerupeți asociațiile proaste. Câinii învață prin asociații și pot să lanseze evenimente. Dacă în fiecare seară deschideți ușa, chemați-vă câinele și apoi luați-vă câinele de guler pentru a-l trage înăuntru; în curând va afla că atunci când deschideți ușa, chemați-l și mutați-l spre el, sunteți pe cale să închideți l. Deci, poate veni o zi în care va începe să scape de la tine pentru că știe ce urmează să se întâmple. În schimb, deveniți mai puțin previzibile și faceți ceva complet diferit. Du-te pe poarta, pune-i lesa, mergi la o scurta plimbare, dati-i cateva trate si apoi capul inauntru si dati-i mai multe trate. În acest fel, spargeți asociațiile negative și creați altele noi. Din "de fiecare dată când proprietarul mă cheamă și mă apucă de guler, mă trage înăuntru" ar trebui să se transforme în "de fiecare dată când proprietarul meu merge la poarta, pune lesa și mergem într-o plimbare distractivă și am tratează“.
 5. Faceți-vă casa confortabilă și plină de satisfacții. Dacă anumite zgomote vă sperie câinele, faceți tot posibilul pentru a le reduce sau pentru a le umple cu un zgomot alb. Păstrați-vă locuința la o temperatură confortabilă. Dacă aveți copii bolnavi, asigurați-vă că câinele are un loc liniștit pentru a se retrage unde copiii nu-l vor deranja. Furnizați jucării, permiteți câinelui să se angajeze în distracție căutarea hranei jocuri, hrăniți-l numai în interior.
 6. Nu vă pedepsește câinele pentru că nu se comportă în casă, dați-i timp să se adapteze prin îndrumări blânde. Mulți proprietari își trimit câinii în aer liber deoarece nu pot face față câinilor care nu se comportă așa cum doresc acasă, dar acești câini nu au niciodată o șansă de a învăța!
 7. Lasă-ți rechemarea la ușă. Dacă îi spui câinelui tău să intre în el și nu ascultă, nu-l mai spune și nu-l otrăvește. În schimb, faceți alte lucruri care vă vor atrage câinele și că câinele dvs. așteaptă cu nerăbdare să facă. Mergeți înăuntru și mergeți direct la bucătărie pentru a dezlega o bucată de brânză pentru el și așezați-o în Kong. Fugiți înăuntru dacă câinele dvs. vă iubește. Obțineți un pol fluture și lăsați-l să-l alunge înăuntru. Asigurați-vă că pentru a lăsa aceste activități să dureze un pic, cainele dvs. nu va merge în gândire că aceste evenimente sunt doar o altă capcană pentru a-l intra înăuntru. Păstrează-l distracționat sau în curând va dori să iasă din nou. Utilizați rechemarea numai după ce a aflat că lucrurile mari se petrec în interior.
 8. Nu lipiți de ușă. Calea de ușă îi va aminti că se va întoarce afară și va cere în curând. În schimb, duceți-l într-o cameră centrală unde poate uita temporar totul în aer liber, cu toate atracțiile și mirosurile sale atrăgătoare. Din nou, păstrați-l distrați și stimulați.
 9. Profitați de vreme caldă / rece. Joacă-te cu câinele afară pentru puțină vreme când e cald. În curând se va simți fierbinte și va fi însetat. Apoi îl atrage să vă urmeze în interior, unde aveți aerul curat și un vas drăguț plin cu apă proaspătă pentru el. De asemenea, puteți adăuga câteva cuburi de gheață sau le puteți da câteva câine gheață pop să-l lase să se distreze mai mult. Când e rece, petrece ceva timp cu el afară și apoi îl invită să se bucure de căldura unui foc de tresărire. În interior ar trebui să se simtă plăcută în comparație cu exteriorul.
 10. Limitați accesul la ferestre. Câinii care se simt obligați să păzească și să acționeze în teritoriu pot începe să se relaxeze dacă limitați accesul la ferestre sau dacă puneți un film pe fereastră, astfel încât câinele dvs. să nu vadă prea multă acțiune.
 11. Nu cădeți în capcana să vă urmăriți câinele sau să-l prindeți de guler pentru al trage înăuntru. Da, aceste metode pot fi cea mai rapidă cale când ai nevoie de el imediat, dar în curând câinele tău îi va răsplăti și vei termina curând cu un câine care scapă de la proprietari sau mai rău, un câine care se fixează când te apuci guler. Trebuie să mergeți la sursa problemei.
 12. Ia câinele folosit pentru a zgomote interioare prin utilizarea desensibilizarea și counterconditioning.Dacă aveți un câine nou, citiți hub-ul "cum să-mi folosesc noul câine pentru a trăi în casă"
 13. Îndepărtează fauna sălbatică din curtea ta. Asigurați-vă gardul, umpleți orificiile și folosiți repellente în siguranță pentru a păstra creaturile departe de proprietatea dumneavoastră.
 14. Lăsați câinele să petreacă timp cu dumneavoastră. Păstrați o pungă tratată atașată centurii dvs. și răsplătați-vă câinelui când vine lângă dvs. Aceste verificări voluntare, sporesc legătura cu câinele și îi învață pe câine să stea lângă tine și să se lege cu tine mai mult.
 15. Puneți-o în interiorul tacului și faceți-i un eveniment distractiv și fericit. Când ieșiți cu câinele, spuneți ceva de genul "să mergem înăuntru!" într-un ton fericit și entuziast de voce și apoi lăsați o ploaie de tratamente să cadă la pământ când închideți ușa.

* Notă: în timp ce mulți câini se bucură de petrecerea timpului în interiorul proprietarilor, în majoritatea cazurilor se întâmplă atunci când nevoile câinilor de exerciții fizice, de stimulare mentală și de socializare sunt îndeplinite. În unele cazuri, însă, alegerea dvs. de rasă poate avea un impact. Unii câini nu erau destinați locuinței apartamentului. Alții pot trăi înăuntru, dar va trebui să găsească modalități de a le menține distrați în moduri pozitive. Asteptand ca acesti caini sa fie fericiti in mediul gresit si cu un stil de viata neadecvat nu este corect.

Alexadry © toate drepturile rezervate, nu copiați.

Și, desigur, asigurați-vă că nu aveți pisicuță în gardă!

Pentru citirea ulterioară

 • De ce este câinele meu nou adoptat speriat de casă?
  Câinele nou salvat sau adoptat este speriat de noua lui casă? Aflați de ce primele zile pot fi înfricoșătoare pentru câinele dvs. și cum să-l ajuți.
 • Folosind feromonii DAP Dog Appeasing pentru câini
  Ce sunt difuzoarele DAP și cum și când pot ajuta câinii? Aflați de ce îmi place să folosesc difuzoarele DAP și ce studii au de spus despre ele.
 • Este câinele dvs. distras în exterior?
  Mulți câini sunt predispuși să se distreze foarte mult când sunt afară. De ce se întâmplă acest lucru și cum vă puteți ajuta câinele să se concentreze când este afară? Sfaturi pentru a obține atenția câinelui dvs.
 • Cum să vă opriți câinelui să se înșală pe ușă
  Cum să vă opriți câinelui să scoată ușa în momentul în care îl deschideți? Acest articol și videoclipul vă vor arăta cum să pregătiți maniere ușoare politicoase atunci când vă duceți câinele în afară folosind
 • Strategii secrete pentru instruirea câinelui dvs. când ...
  Are cainele vostru cand este chemat sau este intr-un fel?
 • Sfaturi pentru câinii care se îndepărtează de la proprietari
  Câinele tău fuge de tine? Ar putea fi frustrant să-l prindă și, bineînțeles, acordat, veți fi cel care se va sfârși până la suflare. Sfaturi pentru proprietarii câinilor care fug.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com