ByVaTon.com

Cum să tratăm urinarea supusă la câini

Adrienne este un fost asistent de spital veterinar, formator de câini certificat, consultant de comportament și autor al "Brain Training for Dogs".

Sursă

Ce poti face?

Sunteți unul dintre acei proprietari de câini care, la întoarcerea acasă de la locul de muncă, sunt întâmpinați cu generozitate de cățelușul sau câinele dvs.? Sunteți, de asemenea, unul dintre acei proprietari care, la terminarea mângâirii câinelui, se termină să meargă într-un lac de pipi?

Este foarte probabil că câinele dvs. suferă de urinare supus. Nu, nu trebuie să vă faceți griji, diagnosticul pare mai periculos decât este. În esență, în ochii catelului sau câinelui, tu ești șeful lor și aceasta este o manifestare de respect pentru cei de pe vârful scării. Nu te bucura prea mult de a fi considerat un rang de top, cu toate acestea, deoarece poți sfârși curățarea multor covoare dacă nu inițiezi o schimbare.

Mai întâi de toate, nu certa câinele sau câinele pentru a prezenta urinare supusă. Dacă faceți acest lucru, câinele va avea mai multe șanse de a vă plânge din supunere, deoarece în realitate vă confirmați că sunteți șeful.

Pe de altă parte, nu lăudați urina subiectivă, deoarece acest lucru va determina câinele să creadă că este un lucru bun și, astfel, va învăța să urină pe comanda pentru tine.

Act neutruDeci ce să fac? Pur și simplu ignorați faptul că urinează. Nu certa, nu laudă. Păstrați cât mai neutru posibil. Încearcă să-l ignori în primele câteva minute când te întorci acasă. Excelența excesivă ar trebui să dispară pe măsură ce se obișnuiește să vă întoarceți acasă. Apoi, odată ce este mai liniștit, îi poruncește să stea și să-l laude cu generozitate. Faptul că îi ordonați să se așeze îi va da ceva mai mult să se gândească și mai puțin timp să se gândească la crearea unei bălți în sufrageria ta.

Încurajați încrederea

Puii sunt urinatorii cei mai obișnuiți supuși. Pe măsură ce catelusii dezvoltă mai multă încredere și un control al vezicii urinare, urina subiectivă ar trebui să scadă. Câinii adulți care încă prezintă urinare supusă au fost abuzați, maltratați sau au o dispoziție ultra-sensibilă. Acestea necesită stimulente de încredere și formare specială. Conducătorii de câine pot oferi sfaturi utile despre cum să-i ajuți să își depășească nesiguranța.

Fie că dețineți un cățeluș sau un câine, încercați să vă încurajați câinele să devină mai încrezător. Nu se certa excesiv pentru ceea ce face gresit. În schimb, oferiți laude pentru ceea ce face bine. Când îl petreci, strângeți-l la nivelul său, mai degrabă decât stând peste el. Lasă-l să câștige din când în când când joci remorcher de război. Spune-i cât de mândră ești când observi că nu a picat pe pantofii tăi.

Pur și simplu să-i urcăm. Destul de curând, nu va mai trebui să vă mai evitați băltoaiele!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com