ByVaTon.com

Este corect să ai un câine dacă lucrezi cu normă întreagă?

Puteți lăsa un câine singur în timp ce lucrați?

Această întrebare este adesea pusă pe forumuri de câini, iar persoana care o prezintă este în mod normal împușcată în flăcări, cu răspunsul pe care cîinii îi au nevoie oamenilor lor 24 de ore pe zi, lăsând un câine singur mai mult de două ore, cruzime.

Deci, ar părea că proprietatea câinilor ar trebui să fie lăsată în mâinile șomerilor, șederea la domiciliu casnică sau casa, oamenii care lucrează de acasă sau bogații care au mijloace independente de sprijin.

Persoana săracă care trebuie să muncească toată viața pentru a-și câștiga existența trebuie să aștepte până la vârsta de șaizeci de ani și să se retragă înainte să își poată stăpâni propriul popor - și, la acel moment, poate că nu ar putea să se bucure sau să se descurce cu anticul unei cățeluș (și poate fi refuzat un câine de salvare).

Dar mulți oameni lucrează cu normă întreagă și s-au comportat bine și au avut grijă de animalele de casă - deși ar putea să șoptească acest lucru ca și cum ar fi un obicei secret care trebuie ascuns.

Setter limba engleză

Setterul englez care a înflorit în timp ce proprietarul său a ieșit la lucru
Setterul englez care a înflorit în timp ce proprietarul său a ieșit la lucru

Faptele

Deci, care sunt faptele?

  1. Câinii pot deveni obișnuiți cu singuratatea Este adevărat că, dacă adoptați un câine care a fost folosit pentru proprietarii săi fiind în jurul valorii de 24/7, este puțin probabil să fie bine să fie lăsat singur pentru perioade lungi și poate deveni distructiv. Dar, pe de altă parte, dacă tocmai câinele a cunoscut vreodată că este foarte probabil să fie obișnuit cu timpul singur în timpul zilei.
  2. Un câine lăsat singur în mod obișnuit va dormi de obicei. Un câine care este obișnuit să rămână singur va dormi, probabil, chiar în timpul în care proprietarul său lucrează și își are perioadele de veghe și activ când sunteți acasă. Atâta timp cât vă asigurați că dați câinelui o mulțime de stimulare și exerciții atunci când sunteți împreună, câinele va fi fericit să vă speli atunci când sunteți plecați.
Câinii rămași singuri vor adormi adesea doar în timpul liniștit.
Câinii rămași singuri vor adormi adesea doar în timpul liniștit. | Sursă

Povestea mea: Cum am devenit un singur proprietar de câine de lucruA trebuit să mă adresez întrebării dacă era corect să lucrez cu normă întreagă și să dețin un câine când partenerul meu de 9 ani sa mutat, lăsându-mă în pace. Ca iubitor de câine pe viață, care a crescut cu câini, mi-am dorit întotdeauna unul, dar partenerul meu nu le-a plăcut deloc. Mai degrabă decât să fiu singur în casă, am ales să iau un câine din motive de securitate și companie.

Înclinându-i puțin adevărului despre cîte ore am lucrat, am cumpărat un superb cățeluș englez Setter. În primele câteva săptămâni am luat ore lungi de prânz pentru a putea fi hrănit și eliberat la prânz, dar după aceea am început să fiu toată ziua. Și, foarte curând, a intrat în modelul de a juca fie cu jucăriile și cu mestecaturile (verificat pentru a se asigura că erau de tipul pe care îl putea juca cu cei nesupravegheați), fie dormind până când m-am întors acasă. Seara, era activ și jucăuș. L-am uitat înainte de muncă și seara, și a fost fericit, bine echilibrat și sănătos. Nu a lătrat și nu a strigat - vecinii mi-au spus că era liniștit când eram afară. El a trăit într-o vârstă sănătoasă.

Am mai avut doi câini de când am rămas și eu singuri. Atâta timp cât nu știu nimic altceva, am aflat că acceptă și se adaptează destul de ușor.

Tu` title=
Va trebui să veniți acasă la prânz în primele câteva săptămâni pentru a lăsa catelul în grădină. | Sursă

Sfaturi privind îngrijirea unui câine în timp ce lucrați cu normă întreagă

Deci, puteți avea cu siguranță un câine și să lucrați cu normă întreagă, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, mai ales la început, când câinele sau catelul dvs. este încă adaptat la noua lor casă.

  1. Luați pauze lungi de prânz: Cel mai bine este să începeți cu un catelus, dar puii tineri nu pot merge 8 sau 9 ore fără a fi hrăniți sau a fi lăsați în grădină, astfel că cel puțin în primele câteva săptămâni va trebui să puteți veni acasă la prânz sau să aveți vecinul pop in.
  2. Căminul de formare va necesita răbdare. Călătoria la domiciliu va dura mai mult, deoarece nu veți fi acolo pentru a arăta semnele și a lua puștiul imediat afară. Asta e ok. Fiți răbdători și nu vă descurajați.
  3. Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil. Câinele dvs. trebuie lăsat cu un spațiu adecvat pentru a juca: de exemplu, o bucătărie sau o încăpere utilă mai mare. Dacă utilizați o cutie, ar trebui să fie disponibilă pentru a putea dormi în ea, dar NU lăsa niciodată un cîine crăpat în timpul zilei. A fi închis într-un loc mic este cu siguranță crud. Și este de la sine înțeles că apa ar trebui să fie întotdeauna disponibilă.
  4. Petreceți timp cu câinele dvs. Dacă ești singur și primești un câine care să te țină companie, trebuie să ții cont că el se va baza pe tine să-l amuze când ești acasă. Nu ar fi corect să vă faceți un câine și apoi să vă petreceți toate seriile cu prietenii! Veți avea nevoie să faceți un efort pentru a vă face câinele parte din viața voastră. Acest lucru poate fi restrictiv când întâlnești un potențial partener, așa cum va trebui să vii și prietenul tău cu patru picioare.

Concluzie: Dacă lucrați cu normă întreagă, dar doriți un câine, mergeți mai departe, dar asigurați-vă că continuați cu grijă. Încercați să obțineți o rasă mai independentă, cu atât mai tânără cu atât mai bine sau o salvare care este obișnuită să fie singură. Planificați modul în care veți petrece timpul cu el și pregătiți-vă să vă justificați pe oricine care are luxul de a nu mai lucra. Lucrezi tare - așa te recompensa cu visul tău canin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com