ByVaTon.com

Determinați o infestare cu purici în casa dvs.

Determinați o infestare cu fulgereDacă credeți că aveți o infestare cu purici, dar nu sunteți în întregime siguri, această pagină vă va ajuta să determinați dacă este cazul sau nu. Mai întâi trebuie să știți ce aveți de-a face. Veți găsi câteva imagini de purici pe acest site care vă pot ajuta să faceți acest lucru, dar pe scurt, puricii sunt de 1/8 inch lungime și, de obicei, de culoare închisă. Ei nu au aripi, ci folosesc picioarele super-puternice pentru a-și sari la țintă. Ei pot să sară aproape 10 centimetri, deci nu au nici o problemă să ajungă la tine și la animalele de companie.

Dacă aveți o infestare cu purici, este important să știți despre ciclul de viață al puricii, deoarece facilitează eliminarea șanțurilor de purici pentru a supraviețui în fiecare dintre etapele de dezvoltare. Veți avea probabil purici în toate etapele, dacă găsiți purici adulți în casa dvs. Aceasta include ouă, larve, pupa și purici adulți crescuți.

Deci, cum rezolvați o problemă de infestare cu purici în casa dvs.? Tu găsești puricii și scapi de ei. Ușor ca asta, sau este? Găsirea tuturor puricilor poate fi uneori dificilă din cauza dimensiunilor mici și a numărului mare. Cel mai bun loc pentru a arăta sunt animalele de companie. Acestea sunt principala țintă a puricilor și principalul motiv pentru care se întâmplă infestări cu purici. Blefurile au nevoie de sânge pentru a trăi și a reproduce și trebuie să le opriți să nu le primească.

Cum să observi o infestare cu puriciO infestare cu purici va apărea în mod obișnuit atunci când câinele sau pisica începe să zgârie și să se muște singură. Dacă problema este ignorată, animalul dvs. de companie va începe să obțină infecții și va pierde părul în zona expusă. Vă recomand să verificați animalul de companie imediat ce începe să se scarpine. Poți folosi un pieptener pentru a purta sistematic blana și căuta purici. Fiți atenți când se mișcă repede și va trebui să vă concentrați, altfel le veți pierde. Uneori nu veți găsi purici pe animalul de companie, dar în locul lor veți găsi urme ale acestora, cum ar fi murdăria de purici. Deși seamănă cu murdăria, sunt de fapt excremente de purici. Veți ști cu siguranță dacă îl atingeți cu un țesut umed și pe țesut vor apărea inele roșii de sânge.

Nu durează prea mult ca puricii să se răspândească de la câine sau pisică la restul casei. Ouăle nu rămân foarte bine la animalul de companie, așa că, de obicei, se vor dezlega la locul de odihnă. Aici începe infestarea cu purici și aici trebuie să se termine. Este un loc minunat pentru a începe căutarea de purici dacă pisica sau câinele se zgârie în sine tot timpul. Un alt mod de a detecta o infestare cu purici este purtarea șosetelor lungi albe. Flăcările sunt întunecate, deci dacă încearcă să te sari, va fi mai ușor să le vezi pe fundal alb. După ce ați determinat infestarea cu purici, este timpul să scăpați de purici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com