ByVaTon.com

Mizeria de mizerie - ce este?

Mizeria murdarăAți văzut probabil acest lucru înainte, fără să știți la ce vă uitați. Când vă pieptești animalul, ar putea să-i găsești murdăria de blană în blană. Când faceți asta, puteți fi siguri că vor exista și purici în jur. Deci, ce este murdaria de purici si cum arata ea? Practic sunt excremente de purici, murdăria de purici sună mult mai bine. Este sânge digerat care a fost aspirat de la gazdă, care este, de obicei, pisica sau câinele dvs. (sau dumneavoastră!). Dacă vă gândiți la propriile dvs. vizite la toaletă, cele mai multe dintre ele au loc acasă, la locul de muncă sau în altă parte unde petreceți mult timp. Același lucru este valabil și pentru puricii, așa că atunci când veți găsi excremente de purici, vor exista și purici în apropiere.

Mizeria din mizerie sau excrementele de purici provin în primul rând din puricii de sex feminin. Puricele de sex masculin beau de asemenea sângele animalelor dvs. de companie și lasă murdăria de purici, dar nu în aceleași cantități. Un purice de sex feminin poate câștiga aproape douăzeci de ori propria greutate corporală, lăsând câinele sau pisica cu o cantitate semnificativă de pierdere de sânge. Se adaugă în cazul în care există mulți purici de sex feminin care trăiesc de pe animalul dvs. de companie în același timp.

Cum arata murdaria de purici?Pentru a vă asigura că ceea ce căutați este murdăria de purici, trebuie să efectuați un test mic. Luați o bucată de hârtie umedă și obțineți puțină murdărie din blana de animale de companie. Dacă se schimbă culoarea în roșu sau maro, cu puțin roșu în ea, este murdărie de purici. Va arata ca mici puncte negre care se gasesc in partea de jos a firelor de par. În mod normal, îl găsiți pe stomacul animalului dvs. de companie, dar puricii îl pot lăsa oriunde în blană. Stomacul este locul unde murdăria de purici este mai ușor de văzut și aici trebuie să începeți să o căutați. Puteți găsi murdărie de purici în alte locuri decât pe animalul dvs. de companie. Aceasta include în special locurile în care animalul dvs. se culcă sau se odihnește. Dacă câinelui sau pisica dvs. li se permite să doarmă în pat, este posibilă și găsirea murdăriei de purici aici. De îndată ce observi aceste mici bucăți de murdărie, ar trebui să faci testul pentru a vedea dacă este murdărie de purici. Dacă testul este pozitiv și murdăria devine roșiatică, puteți fi sigur că puricii sunt implicați și trebuie să fiți în alertă maximă.

Efectuați o verificare amănunțită pentru puricii din casa dumneavoastră și pe animalele de casă cât mai repede posibil, astfel încât să puteți obține o idee despre cât de mare este infestarea cu purici. Dacă ați văzut murdăria de purici în casa sau în casă, recomand tratamentul tuturor animalelor și zonelor din casa dvs. Acestea includ pieptănatul, șamponarea, pulverizarea, aspirarea zilnică și toate lucrările, până când toți puricii dispăreau. Dacă ați găsit murdărie de purici în casa dvs. și aveți întrebări cu privire la acest lucru, vă rugăm să nu ezitați să le cereți pe forum. Acesta este cel mai rapid mod de a primi ajutor și de a vă rezolva problema.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com