ByVaTon.com

Zece cele mai populare rase de câine acc

Rasă numărul unu: Labrador Retriever

Cum ajungeți la o listă de top zece cele mai populare rase de câini? Lasați Clubul de Kennel din America să facă numărătoarea pentru dvs.

Câini populare de câini

Aveți o rasă preferată de câine de rasă pură? Mulți oameni fac. De fapt, mulți oameni vor să știe care sunt cele mai populare rase, astfel încât Clubul american de kennel (AKC) a preluat sarcina de a compila o listă anuală de top zece. Acest club menține cel mai mare registru de câini de rasă pură și utilizează statistici anuale de înregistrare pentru a determina ce rase sunt în prezent cele mai favorizate.

Este o modalitate complet precisă de a ajunge la un prim zece? Poate că nu pentru că nu există nicio modalitate de a explica toți câinii nerecunoscuți care nu apar niciodată în sistemul AKC. Cu toate acestea, ne dă o estimare destul de bună pe care publicul o favorizează.

Cele mai populare rase de câini

  1. Labrador Retriever: Laboratorul irepetabil a fost câine de top de ceva timp. Acești canini de dimensiuni medii au fost crescuți pentru a recupera păsări de apă, dar sunt la fel de fericiți să facă o baie împreună cu familia.
  2. Yorkshire Terrier: Little Yorkerul dapper se bucură de al doilea an în locul doi. Acești câini mici împachetează personalități mari, dar lucrurile pe care le iubesc cel mai bine se află în poala ta. Feisty ca un terrier ar trebui să fie, dar elegant, cu toate acestea, Yorkie a sculptat cu siguranță o nișă în inimile noastre.
  3. Câine ciobănesc german: Această rasă a fost mult timp un simbol al frumuseții feroce, dar adevărul este că este greu să găsești un animal de companie mai loial. Ciobanii păstrează atenția asupra celor pe care îi iubesc și îi tratează pe străini cu rezervă prudentă.
  4. Retriever de Aur: Goldens fericit-norocos poate fi o mână, dar de obicei se ocupă de orice. Ca și vinuri fine, Goldens se îmbogățește cu vârsta, iar acel pui bolnav se va transforma într-o zi într-un însoțitor fermecător, care încă își amintește cum e să fii tânăr și fără griji.
  5. Beagle: Aceasta este probabil rasa chintesenta, fiind continuu in primii zece de la inceperea ei. Beaglele sunt puternice și au nevoie de multă exercițiu și stimulare mentală.
  6. Boxer: Boxerul arată intimidant cu construcția musculară, dar întreabă pe cineva care trăiește cu această rasă și ei îți spun că boxerii sunt clovni iubitori care fac prieteni apropiați de familie. Ele pot fi un pic rambunctious, mai ales atunci cand tinerii, astfel de antrenament de ascultare ar trebui sa inceapa devreme.
  7. Dachshund: Bold, feisty și afectiv - așa sunt cei mai mulți proprietari care descriu însoțitorii lor Dachshund. Această structură lungă și joasă a rasei a fascinat iubitorii câinilor de ceva timp.
  8. Pudel: Pudelul pufos este un alt favorit perene pe lista de top zece. Pudelii Cuddly vin în trei dimensiuni: jucărie, miniatură și standard. Există o potrivire perfectă pentru toată lumea.
  9. Shih Tzu: Shih Tzu sa bucurat de o adăpost în lista celor mai populare rase de câini de câțiva ani. E greu să te opui acelor mari ochi minunați și capcane mici. Indiferent dacă alegeți să vă păstrați animalul în haină sau într-o tânără drăguță, aceasta este cu adevărat o rasă adorabilă, cu o personalitate care să se potrivească.
  10. Bulldog: Buldogii sunt una dintre acele rase iconice care nu pot ajuta la generarea de atenție oriunde ar merge. Deși nu ceea ce poate lua în considerare o rasă mare, acești câini sunt extrem de puternici și, prin urmare, nu sunt întotdeauna ușor de manevrat. Cu toate acestea, ei sunt tovarăși extrem de devotați și vă vor oferi o mulțime de dragoste și loialitate.

Galerie de rase de top

Labrador
Yorkie
Păstor
De aur
câine de vânătoare
Boxer
Dachshund
Pudel
Shih Tzu
Buldog

Vedeți care rasă se află la început în zona dvs.Deși AKC compilează toate informațiile de înregistrare într-o singură listă principală, defalcarea efectivă a preferințelor este, de asemenea, sortată în funcție de aria geografică. Aceste liste adiționale nu sunt neapărat identice între oraș și oraș și sunt probabil influențate de populația crescătorilor care lucrează cu rase specifice. Puteți vedea lista pentru orașul cel mai apropiat de dvs., vizitând pagina de top a câtorilor AKC de către oraș.

Ceea ce este Ta Rasă preferată?

Aveți o rasă preferată care nu este pe lista celor mai populare rase de câini? Spuneți-ne despre asta în caseta de comentarii de mai jos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com