ByVaTon.com

Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica? Ghid de hrană pentru pisici

Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica? Pisicile dieta globală este importantă pentru menținerea unei vieți sănătoase de calitate. Proprietarii de pisici ar trebui să depună întotdeauna eforturi pentru a ajunge la o dietă echilibrată.

Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica?

Supraîncărcarea pisicilor conduce adesea la obezitate care la rândul ei este o epidemie națională, conform statisticilor.Cifrele indică faptul că mai mult de 53% dintre pisici sunt obezi și supraponderali în America și dau vina pe obiceiurile de hrănire a pisicilor.

Obezitatea este cauza principală a bolilor respiratorii, a bolilor de inimă, a bolilor de tract urinar și a artritei. Pe de altă parte, alimentația pisicilor duce la malnutriție.

Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica?

Cercetările extensive realizate de cerințele nutritive ale consiliului național de cercetare ale statului de pisică arată că felinarele sălbatice mănâncă în jur de 8 până la 12 mese în intervalul de 24 de ore stabilit. Performanța lor naturală este orientată spre mâncarea frecventă a meselor în porții mici.

Ei petrec o perioadă considerabilă de timp pentru a vâna în mod activ mese. Structura digestivă a pisicii este de obicei afectată ca urmare a obiceiurilor alimentare. Aroma alimentelor declanșează sistemul digestiv al cățelului pentru a începe să lucreze și să devină activ pentru muncă pe tot parcursul zilei.

În plus, foamea este încorporată ca parte a întregii structuri digestive pentru o funcționare sănătoasă. Stomacul pisicii este conceput pentru a reține toate substanțele solide nedigerabile până când are loc digestia altor produse alimentare. De fapt, durerile de foame provoacă hrana pentru digestie.

Ghid de hrănire pentru pisici

Din punct de vedere științific, pisicile ar trebui să li se permită să se simtă foame, astfel încât să nu compromită funcționalitatea mișcării deșeurilor, deoarece acestea conduc la regurgitarea părului, disconfortul și bolile de motilitate digestivă. În mod evident, toate faptele neagă hrănirea gratuită a pisicilor cu alimente care nu au conținut nutrițional, deoarece practica este nesănătoasă.

De asemenea, stomacul pisicilor mărește astfel încât să se găsească mese enorme și, de asemenea, vomita ori de câte ori hrănește cantități mari de mâncare la un du-te. Pe de o parte, dacă pisicile sunt, de obicei, sub alimentarea acizilor biliari din stomac se intensifică în speranța unei mese. Dacă situația persistă, acidul biliar devine concentrat, ducând la greață.

Potrivit celor mai mulți veterani, rata de oferire a meselor unei pisici influențează de obicei nivelul pH-ului în urină. Ca urmare, schimbarea nivelului PH conduce la dezvoltarea cristalelor struvite dureroase și otrăvitoare. Pisicile ar trebui să fie hrănite frecvent în porții mici pentru a replica modelele lor de vânătoare astfel încât să ofere un nivel echilibrat de PH.

Cât de mult să alimenta o diagramă Cat

Planul dietetic pentru pisici variază în funcție de nivelurile de activitate, de vârstă, de sex, de sănătate, de temperaturile mediului, de dimensiunea și de rata metabolică. Un factor important de exercițiu de hrănire pentru a lua în considerare rutina de hrănire a pisicilor depinde de tipul de hrană, conținutul nutrițional și procentul de calorii

Vârstă

Pisicile au nevoie de alți nutrienți pentru fiecare kilogram de masă corporală, pentru a asigura dezvoltarea, energia și creșterea lor mai mult decât pisicile adulților. Prin urmare, ar trebui să fie hrănite mai des în timpul zilei. Perioada de tranziție a pisoiilor de la lapte matern la alimente solide ar trebui introdusă lent, deoarece pisoii ar trebui hrăniți cu alimente solide pe măsură ce acestea ajung în jurul a 3-4 săptămâni.

Compoziția corporală a pisoiilor este o structură care necesită un nivel detaliat de carbohidrați și proteine ​​pentru creșterea maximă. Deci puii tineri ar trebui să mănânce cel puțin 4-5 mese pe zi. Pe măsură ce pisica ajunge la 9-12 luni, dieta trebuie să se schimbe la o dietă pentru adulți, deoarece pisoii sunt sănătoși. Pisica este bine maturata, o dieta adulta de aproximativ doua mese pe zi este nutritiva pentru a evita cresterea in greutate.

Fel de mancare

Tipul de alimente dietetice oferite pisicilor este o cerință de a lua în considerare cât de des pisicile ar trebui să fie hrănite. În mod normal, o dietă umedă sau conserve alimentare va oferi întotdeauna pisicii toate suplimentele de apă necesare deoarece este bogată în proteine ​​și grăsimi. Prin urmare, pisica trebuie hrănită cu alimente umede sau conservate de cel puțin 1-2 ori pe zi.

Alimentele uscate necesită suplimentarea pisicilor cu multă apă pentru a evita blocarea pisicilor în urma blocării tractului urinar. Ca urmare, este important ca proprietarii de pisici să hrănească alimentele uscate într-o zi sau să se amestece cu conserve de alimente uscate pentru a face dieta atractivă.

Pisicile diferă în tipul de hrană, pe măsură ce alții preferă alimentele uscate sau umede. Din acest motiv, proprietarii de pisici ar trebui să ofere o tranziție echilibrată la o dietă nouă pentru pisici într-un mod treptat, pentru a reduce cazurile de stomac. Tipul de marcă alimentară determină de asemenea cât de des trebuie hrănită pisica.În cazul în care o hrană densă, foarte bogată, conține substanțe nutritive ridicate, în comparație cu alimentele uscate de calitate scăzută. Și astfel, pisicile ar trebui să alimenteze adesea cantități mici de alimente de înaltă calitate pentru a furniza cele mai mari substanțe nutritive.

Sănătatea pisicii

Statutul unei sănătăți a animalelor este un parametru important al frecvenței hrănirii pisicilor. Veterinarul recomandă ca, în cazul în care pisica suferă de probleme de sănătate, cum ar fi diabetul, atunci vi se cere să hrăniți pisica de fiecare dată când se administrează insulina. Dacă pisica suferă de hipertiroidism, atunci veterinarii recomandă ca pisica să se hrănească frecvent în porții mici.

Pisica mai veche are adesea tendința de a avea o linie slabă și câțiva dinți și este adesea dificil de a mesteca alimente uscate. Dacă pisica a ajuns la acest punct veteranii, vă recomandăm să hrăniți adesea pisica cu alimente uscate amestecate cu apă sau conserve de mâncare cel puțin în fiecare zi.

Programul Părinților Cat

Este esențial să luați în considerare programul dvs. pentru a stabili cât de des ar fi trebuit să vă hrăniți felinele. O ședere considerabilă la proprietarii de pisici de acasă poate adesea hrăni pisica de trei ori pe zi, cu supraveghere, control și în porțiuni minime.

Controlul apropiat al pisicilor permite proprietarilor de interior să hrănească pisica cu conserve de hrana densa. Alimentele umede sunt foarte recomandate de către veterinari deoarece au un conținut redus de carbohidrați și bogați în grăsimi și proteine, dar necesită refrigerare după utilizare.

În mod normal, proprietarii de pisici care lucrează cu un program ocupat, adesea hrănesc gratuit pisicile de două ori pe zi cu alimente uscate. Alimentele uscate sunt economice în sensul că nu strică ușor și că sunt bogate în energie. Veterinarii recomanda ca o alimentatie echilibrata este importanta pentru pisicile pentru o viata sanatoasa. Proprietarii de pisici care au un program aglomerat pot amesteca alimentele umede mai ales seara, cand au timp si un control strict.

Este important ca, dacă hrănește pisica cu alimente uscate, proprietarii de pisici ar trebui să ofere o cantitate mare de apă curată.

Pisici Greutate corp

Greutatea corporală a pisicii este importantă pentru a determina cât de des trebuie să hrăniți pisica. Pisicile supraponderale trebuie hrănite de 1-2 ori pe zi și în proporție mică, în timp ce pisicile cu malnutriție trebuie hrănite de 3-4 ori. În mod regulat, este esențial să se verifice greutatea corporală a pisicii pentru a se ajusta în funcție de volumul de aport alimentar și frecvența tiparelor de hrănire.

Calorii Conținutul necesar pe greutate corporală

În mod fundamental, este important să determinați necesarul de calorii pisici pe greutate corporală pentru a determina cât de des trebuie hrănit pisica. Cercetarea efectuată de Centrul pentru Animal Medical din New York dă un program de hrănire pentru pisici.

Studiul concluzionează că, pentru o pisică sănătoasă și energică, care cântărește aproximativ 8 kilograme, este nevoie de 30 de kilograme de calorii per kilogram de greutate corporală. Aceasta se ridică la aproximativ 240 de calorii în medie pe zi. Prin urmare, proprietarii de pisici ar trebui să împartă cantitatea de calorii necesară cu cât de mult este hrănită pisica pentru a determina un conținut alimentar echilibrat.

Sugestii pentru hrana animalelor

Pisica variaza in mod corespunzator in modul in care mananca, deoarece exista pisici de pisica si mancaruri grele. Într-o gospodărie care are multe pisici, este foarte important să alimentați pisicile separat. Consumatorii de masă ar trebui hrăniți de 1-2 ori pe zi cu o alimentație echilibrată. Permanent pisicile trebuie să fie hrănite frecvent și în porții mici, poate de 3-4 ori pe zi.

Surse.

Colegiul universitar de medicină veterinară Cornell: cât de des ar trebui să vă hrăniți pisica?

Cat centric. Cât de des ar trebui să vă hrăniți pisica?

https://aspca.org/pet-care/cat-care/cat-nutrition-tips .

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com