ByVaTon.com

Hrănirea pisicilor

Hrănește pisicile
Pentru ca o pisică să rămână sănătoasă, o pisică trebuie să mănânce o dietă echilibrată de proteine, grăsimi, carbohidrați și minerale.

Magazinele de animale de companie vând o gamă largă de alimente din carne de conserve din pisică și diete complete uscate, destinate pisicilor. Acestea sunt diete echilibrate dezvoltate special pentru a satisface cerințele nutriționale ale unei pisici.

Conserve din carne

Există două tipuri de alimente din carne conservată - una conține cereale și este o dietă completă, iar una este doar de carne și este concepută pentru a fi hrănită în combinație cu biscuiți. Este posibil să existe și o diferență în cantitatea de biscuiți care trebuie să fie hrănită pe cutie, astfel încât să aveți grijă să citiți cu atenție etichetele înainte de al mânca. A hrăni o dietă din carnea conservată ar putea duce numai la probleme nutriționale.

Biscuiți de pisică

Biscuiții de pisică pot fi hrăniți fie cu o masă conservată de carne, fie separat - principalul lucru este să se asigure că, dacă se hrănește o masă conservată care necesită adăugarea de biscuiți, pisica primește aceste biscuiți în cursul zilei.

Dietă completă pentru pisici uscate

Dieturile complete uscate reprezintă o modalitate convenabilă de a alimenta o pisică și de a îndeplini toate cerințele nutriționale, fără a fi necesară o adăugare. Acestea sunt ideale pentru pisicile care produc tulburări de stomac atunci când sunt hranite cu alimente din carne conservată.

O pisică alimentată cu o dietă complet uscată poate consuma mai mult de o hrană pe conserve și este vitală asigurarea unei cantități suficiente de apă.

Semi-umed pisici dieteSemi-umed dietele vin sub formă de cuburi sau carne și oferă o bună alternativă la conserve alimentare. Din nou, cerințele suplimentare privind hrana pentru animale pot varia de la o marcă la alta, deci asigurați-vă că citiți cu atenție etichetele înainte de a fi hrănite.

Feed Times

Pisicile trebuie să fie hrănite cu alimente mici pe tot parcursul zilei și, în general, ar trebui să înceapă cu 4 mese mici pe zi, aducând până la 3 mese pe zi, la vârsta de 3 luni și apoi la 2 mese pe zi la 6-8 luni. Este important ca pisicul să fie hrănit cu o dietă concepută pentru vârsta lui - există diete special concepute pentru pisoii și pisicile tinere care vor asigura că pisica în creștere primește nutriția necesară pentru o creștere sănătoasă.

Pisicile cu vârsta de 12 luni sau mai mari trebuie doar să fie hrănite de două ori pe zi, de obicei dimineața și seara.

Cantitatea de alimente

Cantitatea de hrană pe care o necesită o pisică depinde de mărimea acesteia și de vârsta și exercițiile zilnice. Majoritatea alimentelor pentru pisici preparate din comerț vor include o diagramă de alimentare care indică necesarul mediu de hrană după mărimea pisicilor și acest lucru va servi drept un ghid rezonabil.

Schimbarea produselor alimentare

Este important ca, atunci când se schimbă alimentele, să se facă treptat, alimentând vechea hrană cu o cantitate mică de alimente noi și apoi peste câteva zile, scăzând cantitatea de alimente vechi și sporind cantitatea de alimente noi. Acest lucru ar trebui să evite orice stomac supărat din cauza schimbării dietei și este deosebit de important cu pisoii și pisicile tinere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com