ByVaTon.com

Câine are probleme de respirație

Câine bolnav

Când un câine are probleme de respirație, depinde de proprietar să caute ajutor. Distribuiți situațiile foarte diferite ale acestor vizitatori.

Câinele meu are probleme de respirație

Am un Cairn Terrier de aproape trei ani. El a fost întotdeauna foarte sănătos, iar singurele călătorii pe care le facem medicului veterinar sunt vaccinările regulate.

Scriu pentru că a început să facă un zgomot care pare a fi hiperventilat. Este un eveniment foarte aleatoriu unde va face zgomotul pentru câteva zile și apoi vor trece luni înainte să îl auzim din nou. Chiar se pare că nu-și poate prinde respirația. Mă întrebam ce ar putea fi acest zgomot.

Am întrebat-o pe veterinar despre asta, dar nu are nicio idee despre ce vorbesc și mi-a spus să-l aduc înapoi când o face din nou. Problema este că el face doar zgomotul și oprirea timp de aproximativ cinci minute și mi-ar fi imposibil să determin când va face. Vreo idee?

Vă mulțumim pentru ajutor ~ ~ Lindsay

Expert Răspuns

Bună Lindsay,

În opinia mea laic, cred că sunetele hiperventilatoare pot face parte dintr-o problemă mai mare. Cred că trebuie să privim dincolo de incidentele fără suflu și să obținem o evaluare de bază a inimii și a sănătății pulmonare a câinelui.

Sunetele ciudate de respirație se pot întâmpla în perioade scurte în care bătăile inimii câinelui sunt neregulate. Deoarece inima ajută, de asemenea, să guverneze cantitatea de oxigen din plămâni, ar fi mai bine să vedem cât de sănătoși sunt aceste organe chiar acum. Acest lucru poate dezvălui, de fapt, de ce câinele dvs. are probleme de respirație intermitente, fără a aștepta ca veteranul dvs. să audă sunetele pentru a diagnostica ceea ce se întâmplă.

Există, de asemenea, o șansă ca o slăbiciune structurală să determine colapsul parțial al tubului de respirație atunci când sistemul dvs. de câine este stresat. Aceasta este încă o zonă pe care veteranul dvs. ar putea să o privească.

Mi-aș face o întâlnire pentru a-ți asuma cel puțin medicul veterinar ascultarea inimilor și a plămânilor câinilor și urmăriți-vă cu o radiografie dacă aveți nevoie de mai multe informații. Acest lucru ar putea cel puțin să excludă o cauză gravă în spatele problemelor de respirație și să vă dea puțină minte. Ar putea fi de asemenea util dacă câinele dvs. are o problemă congenitală nediagnosticată.

Vă mulțumesc pentru întrebarea dvs. și dorințele mele cele mai bune pentru un rezultat fericit.

~ ~ Kelly

Câinele este alergic la acarienii de praf

Shih Tzu, Bailey, de trei ani, este alergic la acarienii de praf. Ce tip de pat pentru animale de companie este cel mai bun pentru el? Multumesc ~~ Beckie Bauer

Expert Răspuns

Max Becky,

Am facut doar o cautare pe Internet si am gasit un site numit BuddyBeds.com care face un pat anti-praf de acarieni. Corpul principal al patului este realizat din spumă de memorie, iar capacul împotriva acarienilor este detașabil pentru spălare. Aceasta ar putea fi ceea ce căutați.Acestea fiind spuse, puteți selecta și orice pat complet spălat, acoperiți-l cu un capac anti-praf și spălați întregul ansamblu o dată pe săptămână în apă foarte fierbinte. Acest lucru ar trebui să păstreze acarienii de praf la minim și să vă facă Shih Tzu mult mai confortabil.

Există, de asemenea, încă un produs pe care ați putea dori să îl verificați. Se numește X-Mite. Este o pulbere pe care o folosiți pe mobilă și covoare pentru a ucide acarienii de praf. Deoarece câinele dvs. va întâmpina probabil acarieni în aceste zone, precum și patul propriu, s-ar putea să-l găsiți util. Asigurați-vă că o utilizați exact conform instrucțiunilor.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și sper că veți găsi aceste sugestii utile.

~ ~ Kelly

Pupa de salvare are tusea de canisa

Bună!

Am o întrebare despre un catel Schnoodle pe care suntem în proces de adoptare. Este de opt săptămâni și pare a fi o greutate foarte sănătoasă. Din ultimele două ori pe care l-am văzut, pare un pic letargic și, cel mai recent, am observat că nasul și ochii lui au fost difuzate.

Știu că câțiva dintre colegii săi au fost tratați cu antibiotice recent pentru "răceli" și pentru simptomele tusei din canisa. Ni sa spus că de astăzi va fi pus pe un antibiotic. Ar trebui să ne îngrijoreze? Pare foarte dulce altfel. El vine la noi și vrea să fie luat. Singurul lucru pe care l-am observat este că nu l-am auzit niciodată lătându-l, doar înfundat. Nu vrem să ne atașăm de un câine care este grav bolnav. Care este sfatul dvs.?

~ ~ Jennifer

Expert Răspuns

Bună Jennifer,

Se pare într-adevăr că adăpostul de salvare se confruntă cu o epidemie de Kennel Tough chiar acum. Acest lucru nu este neobișnuit pentru acest tip de facilitate, deoarece virusul tusei de la canisa este extrem de contagios. Antibioticele sunt într-adevăr utile doar pentru a trata infecțiile bacteriene secundare care au o oportunitate de a se ține și de a face simțurile mai rău în timp ce sistemul imunitar al cățelușului este ocupat luptând împotriva virusului.

Lipsa de lătrat poate fi cauzată de faptul că gâtul viitorului dvs. de puț poate să nu se simtă foarte bine acum.

Dacă sunteți cu adevărat îngrijorați, puteți spune adăpostului că doriți să așteptați până când puștiul este bine înainte să îl aduci acasă și ar trebui să înțeleagă acest fapt. Letargia lui poate fi un semn că tusea de canisa se dezvoltă în pneumonie.

Dacă doriți să oferiți acestui catelă cea mai bună șansă de recuperare și nu aveți alte animale de casă în casă, îl puteți aduce acasă și îl puteți alăpta singur. Veți găsi sugestii despre cum să faceți acest lucru în articolul nostru Home Treatment for Kennel Tough. Cu toate acestea, nu pot anticipa rezultatul acestei boli. Depinde de cât de profund a ajuns infecția în plămâni.

Cu toate acestea, nu te învinovățesc dacă te hotărăști să aștepți. În prezent, catelul primește atenție veterinară acolo unde este acum, iar el ar trebui să se recupereze cu grija corespunzătoare. Odată ce e bine, nu trebuie să ai grijă să-l aduci acasă.

Cele mai bune urări, indiferent de ce decideți să faceți.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com