ByVaTon.com

Fiti muscati pe caini si pisici - cum sa aflati daca animalutul tau are purici

Fiti muscati pe caini si pisici - Cum sa-ti dai seama daca pet-ul tau are fleasuriBlefurile sunt paraziți care se hrănesc cu sângele gazdei și când se mușcă, poate fi foarte iritant. Există peste 2.000 de specii identificate de purici, dar în cazul în care câinii și pisicile sunt în cauză, doar un singur tip este cunoscut că le pester - pisica de pisică. Acest dăunător poate face viața câinilor și a pisicilor să fie mizerabilă, deoarece nu numai că provoacă mâncărimi excesive, mușcăturile de purici pe câini pot duce, de asemenea, la dermatită alergică alergică și alte afecțiuni ale pielii. Acest lucru se datorează faptului că câinii sunt cunoscuți ca fiind sensibili la saliva puricilor.

Diverse boli bacteriene și virale, precum și viermii de câmp sunt unele dintre ceea ce puricii pot transmite la animalele de companie. Odată ce se conectează la gazda lor, ei sunt greu să se scuture din cauza structurii lor lungi, ciudate, care le permite să se atașeze ferm. Acest lucru le dă libertatea de a se hrăni cu gazda de până la 3 ori pe zi. Deci, dacă vă vedeți câinele sau pisica dvs. în mod constant zgârieturi, nu ignora ca ceva pe care le fac în mod natural, dar imediat verificați animalul de companie pentru purici.

Identificarea muscaturilor de fulgi pe pisici si pisici

Semnul indicativ al mușcăturii este un mic punct roșu în care puricea a făcut o rană de perforare. Este posibil să nu vedeți acest lucru imediat, dar animalele dvs. de companie ar putea fi încă deranjate de purici. Încercați să căutați excremente de purici care se găsesc cel mai adesea pe coada câinelui sau pe spatele unei pisici. Excrementele sunt mici bucăți de puncte asemănătoare cu piperul. Luați câteva din acestea și plasați unul pe o hârtie albă. O picătura de purici conține sângele gazdei pe care o cantitate mică de apă care a scăzut pe ea o va dizolva și își va schimba culoarea de la negru la maroniu până la roșu.

Identificarea mușcăturilor de purici pe câini sau pisici este importantă deoarece ar putea exista zone pe piele care ar putea necesita tratament pentru iritații inestetice ale pielii cauzate de infestare.

Flea Bites pe Pisici

  • Observați dacă pisica dvs. frecvent scarpină sau linge pielea.
  • Verificați zonele în care apare căderea părului datorită zgârieturilor excesive.
  • Uită-te pentru mici umflături roz sau roșu, care arată ușor în centru.
  • Verificați punctele fierbinți, o zonă a pielii pisicilor, în cazul în care scabs ar putea fi de pornire cauzată de zgârierea constantă și lins.

Blefele pot fi greu de localizat în blană, deși frecvente zona gâtului și pieptului. Dacă nu găsiți mușcături de purici pe pisicile pe care le dețineți, căutați fecalele purice pentru a determina dacă există o infestare.

Flăcări musculare pe câiniȘtiind cum arăta în realitate mușcăturile de purici este cheia în identificarea lor, mai ales la câinii tăi.

  • O mușcătură apare ca un vârf roșu ridicat, de obicei foarte mic similar cu dimensiunea unui cap de pin.
  • Când este zgâriat, țesătura devine inflamată și devine un pic mai mare.
  • În mod obișnuit, mușcăturile apar în cluster în capul, gâtul și în zona coapsei câinelui.
  • Zonele zgâriate neîncetat de cîini devin roșii și iritanți un semn că puricii pot fi țintiți în fața locului.

Inflamarea fulgerului la câini sau la pisici poate deveni mai pronunțată atunci când o alergie a apărut deja datorită saliva puricilor. În astfel de cazuri, petele goale încep să apară ca caderea parului cauzată de iritație și infecție. Verificarea pentru mușcăturile de pe animalele de companie trebuie făcută cu precauție, deoarece este ușor pentru purice să hamei de la animalele de companie pentru tine. Blefurile nu pot zbura, dar picioarele lor sunt capabile de a sări o distanță mare. Atunci când verificați prezența puriciilor, puneți-le pe haine de protecție cum ar fi cămăși cu mâneci lungi și mănuși de mână.

Blefurile se hrănesc numai cu gazdele lor și nu locuiesc acolo, dar mușcăturile lor ar putea duce la o mulțime de necazuri pentru animalele de companie. În afară de mâncărimea neîncetată și zgârierea, animalul ar putea contracta de asemenea vierme atunci când mănâncă accidental puricii prezenți pe corpul său, în încercarea de a zgâria zonele afectate.

Există modalități eficiente de a trata mușcăturile de purici pe pisici și pe câini, însă eliminarea este cheia pentru a elibera complet animalele de companie de efectele nedorite ale acestor dăunători. Este posibil ca animalul dvs. să nu aibă purici în momentul de față, dar o expunere ar putea avea loc încă. Luați măsurile necesare pentru a preveni infestarea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com