ByVaTon.com

Ghidul începătorului pentru controlul puricilor - 10 sfaturi și trucuri esențiale

Blefurile sunt o provocare - sunt dăunătoare animalelor de companie, precum și proprietarilor lor. Ele cauzează zgârierea, anemia și infecțiile parazitare dăunătoare la pisici și câini și suferință uriașă pentru oamenii lor. Flăcările au tendința de a fi greu de identificat, iar o singură purice are sute de ouă în ciclul de viață. Acest lucru face ca și mai greu să scapi de o infestare. Controlul împotriva flăcărilor necesită o abordare integrată a gestionării dăunătorilor, ceea ce înseamnă că nu vă puteți baza pe un singur produs sau pe o metodă de control. În timp ce puteți merge întotdeauna pentru un tratament profesional de combatere a dăunătorilor pentru eliminarea puricilor - acestea pot fi costisitoare. Așa că astăzi vom discuta sfaturi și trucuri importante pe care le puteți folosi acasă pentru a controla puricii și pentru a preveni infestațiile.

Sfaturi și trucuri pentru a elimina puricii pentru totdeauna

1. Aspirați casa cu atenție

Se aspiră cu exactitate fiecare cameră din casă. Asigurați-vă că ajungeți și în spatele mobilierului. De asemenea, mobilier tapițat vid. Sigilați sacurile de vid și aruncați-le în aer liber. Acesta este un sfat important pentru a elimina sursa de purici noi.

2. Folosiți Pământul Diatomic sau Borax

Cumpărați pulbere Diatomaceous Earth sau detergent Borax, cum ar fi Borax Booster de la Wal-Mart sau alte magazine de depozit la domiciliu. Pulberi cu praf pulberea la alegere pe covoare. Nu uitați să aplicați sub paturi și mobilier. Puteți folosi o perie sau o mătură pentru a mătură praful de pretutindeni. Nu aspirați aceste zone. Lăsați pulberea să rămână pe suprafață timp de 3-4 zile. Evitați să dormiți în camerele tratate, deoarece praful poate fi dăunător plămânilor umane. De asemenea, relocați animalele de companie într-o zonă sigură pe parcursul tratamentului.

3. Reacționați din nou

În ziua următoare, clătiți casa așa cum faceți în mod normal. Pulberea Borax / DE acționează ca un deshidratant și usucă țesuturi și organe de purici. De asemenea, contaminează sursele de hrană lăsate de puricii adulți pentru larve. Acest lucru îi împiedică să se hrănească și să progreseze în etapele ciclului de viață.

4. Folosiți un șampon de purici pentru a vă îmbăta animalele de companie

Începeți prin îmbăierea tuturor animalelor de companie cu un șampon de purici aprobat de veterinar. Îndepărtați stratul și aplicați bine șamponul preparând o spumă. Lăsați șamponul să rămână pe blana pentru cel puțin 10 minute. Acest lucru este necesar pentru a ucide ouă și larve pe animalul de companie. După ce vă îmbătați animalul, uscați-l complet. Este posibil să aveți nevoie să-l scăldați de două ori pe săptămână până când infestarea este sub control.

5. Folosiți un tratament la fața locului

Tratamentele pe bază de fulgi sau picăturile sunt un mod eficient de control al puricii. Veterinarul dvs. vă va sugera cea potrivită în funcție de vârsta și greutatea animalului dumneavoastră. Aplicați medicamentul pentru tratarea spotului între lamele umerilor animalului. Aceste medicamente rămân eficiente chiar și după scăldatul animalelor de companie sau în cazul în care acestea înota sau se uda în ploaie. Cu toate acestea, trebuie să reaplicați majoritatea produselor la fiecare 4 săptămâni. Cele mai multe produse de purici aprobate de veterinari conțin medicamente precum Fipronil sau permetrin, care sunt considerate sigure pentru animalele de companie.

6. Îmbrăcați-vă animalul frecvent

Îngrijirea animalului dvs. cu părul lung este o parte importantă a controlului puricilor. Utilizați piepteni de purici cu dinți fini care pot captura purice, căpușe și alți paraziți. După cum sa menționat mai sus, baieți animalul de companie la fiecare câteva săptămâni pentru a preveni puricii.

7. Curățați frecvent mediul pentru animalele de companie

Trebuie să curățați și să aspirați în mod regulat pentru a preveni infestările cu purici. Olele din oală pot rămâne în starea de inactivitate în mediul animalului pentru o perioadă lungă de timp. Deci, asigurați-vă că sigiliul sau crăpăturile și crăpăturile și vacanța casei la fiecare două zile. Spălați de asemenea toate așternuturile și lenjeria de pat pentru a elimina ouăle.

8. Tăiați iarba

Blefele tind să se ascundă în iarbă, astfel încât, dacă animalul tău petrece timpul în aer liber, trebuie să-l tăiați scurt. Acest lucru este necesar pentru a preveni porturile de purici. Dacă este posibil pulverizați o soluție nematodică pe iarbă și plante. Aceasta este o metodă biologică sigură de eliminare a puricilor în curți.

9. DeclutterDeclutter de gazon și patio, precum și zona interioară. Pile de așchii de lemn, jucării, obiecte junk vechi etc. sunt o modalitate sigură de a invita dăunători, cum ar fi ratoni etc., sub birourile de terasă. Multe dintre aceste animale transportă pe ele purici, căpușe și alți paraziți care suge sânge. Așadar, îndepărtați aglomerația pentru a preveni infestările cu purici.

10. Stabiliți o capcană de purici

În interior, puteți seta o capcană pentru capturarea puricilor. Un vas de apă cu săpun lângă zonele de dormit este tot ce aveți nevoie pentru a prinde buggerii. Plasați un bec cu lumină caldă în cameră, deoarece puricii sunt atrasi de căldură. Această capcană este eficientă numai pentru puricii adulți, dar este o modalitate excelentă de prevenire a infestărilor mai mari. Rețineți că această metodă nu va funcționa pentru capturarea puricilor prezenți deja pe animalele de companie. Puteți, de asemenea, să cumpărați capcane de purice disponibile în comerț, care sunt, de asemenea, foarte eficiente.

Întrebări frecvente despre produsele de purice

Produsele Flea, cum ar fi Frontline, sunt disponibile online sau puteți să le obțineți la medicul veterinar. Aceste medicamente sunt eficiente în uciderea căpușelor și a puricilor în 24-48 de ore. Iată câteva întrebări frecvente pe care proprietarii de animale de companie le au despre produsele de purici:

  • Puricele trebuie să-mi muște animalul pentru ca medicamentul să funcționeze?

Raspunsul este nu. Flăcările sunt afectate în momentul în care intră în contact cu stratul de păr al animalului de companie.

  • Mai văd și mai mulți purici dintr-o dată! Produsul nu funcționează?

Multe medicamente pentru purici, cum ar fi Frontline, fac puricele hiperactive. Drept rezultat, ei ajung la stratul superior, ceea ce ne face să credem că au crescut în număr.

  • De ce mai văd puricii în ciuda folosirii medicamentului?

Aceștia sunt puricii nou-născuți. Trebuie să continuați tratarea animalelor de companie pe o bază lunară pentru a sparge ciclul de purici din interior. Continuați să aspirați locul pentru a elimina ouăle.

  • Pot folosi medicina pentru purici împreună cu alte produse de purici?

Mulți proprietari de animale de companie folosesc colți de purici sau bifați împreună cu șampoane, pulberi, spray-uri sau tratament la fața locului. Cu toate acestea, este bine să lăsăm un produs să-și lucreze magia în loc să folosească mai multe produse simultan. Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj sau cereți medicului veterinar să combine diferite produse de purici.

Concluzie

Blefurile sunt greu de eliminat deoarece mulți proprietari de animale de companie nu utilizează protecția împotriva puricilor pe tot parcursul anului. Continuați să utilizați produsele de purici aprobate de veterinar pe tot parcursul anului, chiar și în lunile mai proaspete când puricii dormau. Acest lucru va asigura o casa fara purici pe tot parcursul anului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com