ByVaTon.com

Flăcări în casă - protejați-vă casa

Flăcări în casăDacă aveți animale de companie, este posibil să aveți și purici în casă. Dacă nu, considerați-vă că sunteți norocoși deoarece aceste insecte mici enervante tind să rămână la prima deplasare. De aceea ar trebui să vă protejați casa împotriva puricilor împiedicându-le să intre în primul rând. Blefurile nu transmit foarte des boli, deci nu sunt chiar atât de periculoase pentru familia ta și pentru animalele de companie, dar puricii în casă pot face viața un iad în viață. Nu există nicio îndoială în mintea mea că mușcăturile de purici pe oameni și animalele de companie sunt unele dintre cele mai frustrante lucruri de rezolvat și de aceea am făcut acest site. Să-i învețe pe toți cum să scape de ei și să îi împiedice să se întoarcă. Ca bonus, veți învăța cum să vă protejați casa împotriva căpușelor. Ele pot fi destul de periculoase pentru familia și animalele dvs. de companie din cauza bolilor pe care le transportă, dar, din fericire, multe produse de tratare a puriciilor lucrează, de asemenea, împotriva căpușelor.

Dacă doriți să scăpați de purici în casă sau de purici în curte, trebuie să știți mai multe despre ele. Există multe tipuri diferite de purici, dar de obicei sunt de două sau trei mm lungime și fie maronii sau roșiați. Se hrănesc cu animale prin sugerea sângelui din ele. În stadiile incipiente, înainte de a deveni purici adulți, se hrănesc cu murdărie de purici sau excremente de purici de purici pe deplin crescuți. Ei pot rămâne în coconi pentru un an întreg și nu se vor trezi până nu simt vibrațiile pe măsură ce cineva umblă. Acest lucru înseamnă că o infestare cu purici poate să fie pe pauză pentru un an întreg într-o casă goală și să se trezească când cineva se mută.

Majoritatea puricilor din casă sunt purici de animale, dar există și purici umani care trăiesc din sânge uman. Acestea sunt destul de rare - de obicei, puricii văd doar musca și apoi sari imediat. Pădușii umani se văd mai ales în agricultură, unde se hrănesc cu porci. Dacă te apropii prea mult, vor sări peste tine și încep să mușcă și să hrănească. Le puteți simți cum se târăște pe tot corpul și mușcăturile de purici vor începe să se mânie. Puricile de animale vor mânca mai ales pe mâini și pe brațe atunci când sunteți în contact cu animalul dvs. de companie sau pe picioare și glezne. Dacă ridicați o pătură pe care animalul dvs. de companie se sprijină, puricii de multe ori, de asemenea, sari și te mușcă. Locurile în care câinele sau pisica dorm, sunt de obicei cele cu cele mai multe purice și ouă de purici.

Cum să observi mușcăturile de purici și puricii în casăInsuficientele de muschi nu provoaca neaparat dureri, insa ele pot provoca mancarimi, ceea ce este incomod. Acestea arata ca mici clustere de pete cu o zona rosie in jurul lor. Blefurile mănâncă de obicei de mai multe ori într-o zonă pentru a vedea dacă pot găsi sânge. Alte mușcături de insecte, de obicei, lasă umflături în jurul zonei, dar acest lucru nu este cazul cu mușcături de purici sau cel puțin nu prea mult, dacă nu este cauzată de o reacție alergică. Unii oameni și animalele de companie suferă de alergii la purici și reacționează mult mai rău la mușcăturile de purici decât altele. Acordați atenție copiilor dvs. dacă sunt mușcați, ceea ce s-ar putea întâmpla mult pentru că sunt mai aproape de podea și mai sensibili la mușcături de purici.

Un lucru cu care puteți fi sigur, indiferent cât de multe bătăi de purici pe care le obțineți, este că animalele dvs. de companie sunt mai afectate de purici în casă decât sunteți. Puteți face doar atât de mult pentru a vă proteja casa împotriva puricilor și este aproape imposibil să fii pur și simplu fără minciună. Cea mai bună modalitate de a preveni o infestare gravă a puriciilor este aceea de a observa repede. Întotdeauna folosesc un picior de purici pe câinele meu, mai ales în timpul sezonului de purici, pentru a prinde puricii înainte de a fi târâți în casa noastră și nu mai am purici în casă de mai mulți ani.

Protejați casa împotriva puricilor

Când ați descoperit o infestare cu purici în casa dvs., trebuie să faceți tot ce puteți pentru a vă face șederea cât mai neplăcută. Aspirați totul zilnic, inclusiv podele, covoare, mobilier și așa mai departe. Trebuie să spălați tot ce a fost în contact cu animalele dvs. de companie, cum ar fi lenjeria de pat, păturile și pernele. De asemenea, ar trebui să luați în considerare utilizarea unei bombe de purici dacă aveți mulți purici în casă sau pulverizați toate suprafețele și covoarele cu spray de purici. Aflați cât de rău este situația și apoi luați măsurile necesare pentru a scăpa de purici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com