ByVaTon.com

Cum să îndepărtați cu ușurință și să ucizi puricii în haine

Cum să eliminați cu ușurință și să eliminați blănurile în haineFlăcările în haine pot fi devastatoare datorită faptului că, deși nu s-ar putea să transmită întotdeauna bolile, acestea ar putea provoca o mânie enervantă și intensă. De asemenea, mulți oameni sunt alergici la mușcăturile de purici și pot dezvolta blistere cu puroi sau alte infecții ale pielii. Prin urmare, citiți acest ghid dacă doriți să aflați modalitatea cea mai sigură și eficientă de a scăpa de purici în haine.

Cum ajung acolo în primul rând?

Pădurile adulte trăiesc, în general, pe mese de sânge pe care le obțin de la animale. Proprietarii de animale de companie trebuie, de asemenea, să se ocupe de ouă și larve de purici în covoarele și covoarele lor. Larvele de purici, la rândul lor, se hrănesc cu matreata, cu pielea aruncată și cu alte deșeuri organice animale / umane, care se găsesc ușor în blănuri de companie și îmbrăcăminte umană. Pentru proprietarii de animale de companie care să permită animalelor de companie să doarmă în paturile lor, puricii devin un eveniment comun în îmbrăcămintea pentru pat, lenjeria de pat și saltelele. Ouăle de vierme, de obicei, cade în fisuri, crăpături și alte ascunzișuri care se găsesc abundent în dormitoare. Puricele au, de asemenea, temperaturi calde (în mod optim în intervalul de 65-80 grade F) cu umiditate relativă, toate fiind ușor disponibile în îmbrăcămintea umană. Apoi sare și se blochează pe gazdele lor pentru a obține o masă de sânge. În absența animalelor, puricii pot, de asemenea, mușca și hrăni oamenii.

Astăzi, puricii se găsesc în zonele rezidențiale urbane, în sălile de clasă din școli, în apartamentele de închiriere care adăposiseră animale de casă și chiar pe trasee de iarbă sau zone împădurite. Blefurile pot proveni chiar din păsări, veverițe, ratonii, păsări și pisici sălbatice. Din acest motiv, este esențial pentru toată lumea să înțeleagă cum să îndepărteze și să ucidă puricele în haine în mod eficient.

Cum sa scapi de purici in hainePuteți începe prin spălarea hainei infestate de purici la temperatură regulată sau apă rece. Cu toate acestea, pentru a elimina larvele purice și ouăle de purici în haine, este mai bine să urmați câteva tehnici de spălare stricte:

  1. Pentru hainele care pot rezista la înălbitor, utilizați bleu diluat în apă și scufundați hainele infestate de purici în soluție. Pentru spălarea în mașină, se recomandă amestecarea a 1 cești de clor la un număr de 16 galoane de apă. Bleach poate ucide și dezinfecta hainele pentru a elimina cele mai multe purici și ouăle lor.
  2. Utilizați setarea cea mai ridicată a apei, cea mai tare temperatură și cel mai lung ciclu de spălare, așa cum este permis de mașina dvs. de spălat, pentru haine care pot rezista la acest tratament dur. Aceasta este o metodă sigură de îndepărtare a puricilor în haine și poate distruge ouăle și etapele larvare.
  3. Pentru hainele care nu sunt în condiții de înălbire, puteți utiliza detergenți cu acțiune antimicrobiană sau ulei de pin și alte substanțe dezinfectante fenolice. Pentru a le folosi în mașinile de spălat, adăugați 1 cană la mașinile de încărcare de vârf și 1/2 cană la mașinile de încărcare frontală.

Programul integrat de control al dăunătorilor

Știați că doar 10% dintre puricii găsiți în interiorul unei gospodării sunt adulți, în timp ce restul de 90% se află în diferite etape ale ciclului de viață, cum ar fi ouăle și larvele? Firește, chiar dacă urmați metodele menționate mai sus pentru îndepărtarea puricilor din haine, trebuie să utilizați și un program integrat de combatere a dăunătorilor pentru a asigura eliminarea pură a puricii. Aceasta include gestionarea habitatelor animalelor gazdă, distrugerea puricilor rezidenți și prevenirea infestărilor noi. Iată câteva modalități eficiente de a realiza acest lucru:

  1. Aspirarea zilnic- Aspirați toate covoarele, covoarele și zonele deosebit de greu accesibile, cum ar fi spatele și sub mobilier. Aruncați sacile de vid în afara casei după aceea.
  2. Spălați și spălați în mod regulat- În afară de spălarea hainei folosind pașii de mai sus, spălați-vă și curățați lenjeria de pat și toate lenjeria de uz casnic, inclusiv prosoapele, foile de pat, perdelele, acoperirea pentru saltele, păturile și covorașele etc. Dacă este necesar, . Puteți chiar să luați lenjeria incompletă la mașina de spălat pentru o spălare greu.
  3. Utilizați insecticide- Pulverizatoarele de frig, pulberile și sprayurile, precum și tratamentul la fața locului pentru animalele de companie reprezintă o parte importantă a controlului integrat al dăunătorilor. Puteți să vorbiți cu medicul veterinar despre medicamentele pentru administrarea puricilor orale sau topice pentru a opri puricii de la ouă și reproducere.
  4. Utilizați produse naturale de purici- Tratamentul care utilizează produse de purici care apar în mod natural este un alt mod de a scăpa de ouă de purici în covoare și covoare. Cele mai eficiente includ pulberile de pământ de diatomee și pudrele de borax.

Utilizați haine de protecție pentru a preveni mușcăturile de purici

În timp ce tratamentul împotriva puricilor are loc, tu și familia ta trebuie să ai grijă și să poarte haine de protecție pentru a împiedica puricii să te muste. Hainele colorate mai ușoare oferă, în general, mai puține locuri de ascundere decât cele mai întunecate. Ați putea purta și pantaloni lungi și cămăși cu mâneci lungi, precum și șosete groase pentru a opri mușcăturile de purici. În plus, trebuie să spălați toate aceste articole așa cum sa menționat mai sus pentru a asigura îndepărtarea completă a puricilor în haine. Pentru mai multe ghiduri gratuite de acest gen, vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul meu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com