ByVaTon.com

Vărsături și diferențe de căpușe

Diferența de difuzare și diferențăMajoritatea persoanelor care au animale de companie, inclusiv mine, au întrebat la un moment dat ce sunt purici și căpușe. Acest articol despre diferențele de purici și căpușe vă va ușura identificarea sursei problemei, astfel încât să puteți preveni sau să vă descurcați rapid. Cei mai mulți oameni care vizitează acest site au deja o problemă cu insectele care trebuie tratată. Simțiți-vă libertatea de a pune întrebări, pentru că aici sunt aici. Mai jos veți găsi o descriere a ciclului de viață al puricii și a căpușelor și ceea ce le face atât de diferite.

Ticălosul

Flăcările sunt creaturi fără flăcări care pot sări de multe ori la înălțimea lor. Ele pot ajunge cu ușurință de la sol la animalul de companie sau la glezne. Ele sunt mai puțin de 1/10 centimetri lungime, ceea ce le face greu de observat dacă nu știți unde să vă uitați. În mod obișnuit, veți observa că aveți purici, atunci când câinele sau pisica dvs. începe să se scarpine în mod nebun. Animalele dvs. de companie sunt cele care suferă cel mai mult dintr-o infestare cu purici, deoarece puricii tind să rămână pe gazda lor cât mai mult posibil. Dacă nu faceți nimic, acest lucru poate continua mai mult de o sută de zile, până când puricea moare de la vârste înaintate.

După ce ați hrănit animalele de companie de ceva timp, puricii încep să ocupe ouă. Ei pot produce până la patruzeci de ouă în fiecare zi timp de mai multe săptămâni, făcându-le aproape imposibil să scape de când ajung la aceste numere mari. Când animalul dvs. se plimbe în jurul casei, ouăle vor cădea, răspândind infestarea puricilor către întreaga casă. Flăcările trăiesc și se prosperă în climă caldă și caldă, astfel încât preferă să fie în interior. Flăcările pot duce la boli care în unele cazuri sunt transmise gazdei lor.

BifațiCa enervant ca puricii pot fi, căpușe sunt pericolul real pentru animalele de companie și chiar dumneavoastră. Bifa are opt picioare și se numește arahnid, la fel ca păianjenii. Sunt de aproximativ 1/5 inch lungime, ceea ce le face mai mari decât puricele. Dimensiunea lor depinde de cantitatea de sânge pe care au consumat-o. Spre deosebire de purici, ei își schimbă gazdele de multe ori în fiecare etapă a vieții. Gazdele nu se limitează la pisici și câini. Ele pot fi găsite și pe șerpi, șopârle și chiar pe oameni. Pot fi în vârstă de până la trei ani în circumstanțe optime.

Când au hrănit o perioadă, căderea își cade gazda, lăsând în urmă nu mai puțin de mii de ouă. După ce au fost depuse ouăle, bifațiul feminin moare. Ciclurile preferă climatul rece și nu au nici o problemă făcându-l printr-o iarnă aspră. Bifarea poate fi foarte periculoasă datorită bolilor pe care le aduce în jur. Oamenii au murit de fapt de aceste boli, așa că asigurați-vă că vă verificați pe tine și animalul tău pentru căpușe, mai ales dacă te plimbi în pădure sau pe iarbă înaltă. De asemenea, ar trebui să încercați să le împiedicați să atace animalele de companie. Multe produse de tratare a puriciilor, de asemenea, protejează împotriva căpușelor, așa că asigurați-vă că găsiți unul care primește ambele locuri de muncă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com