ByVaTon.com

Sunt antibiotice fără prescripție umană sau online pentru câini?

Adrienne este un fost asistent de spital veterinar, formator de câini certificat, consultant de comportament și autor al "Brain Training for Dogs".

Non = antibiotice online cu prescripție pentru câini? Mod de siguranță pentru a economisi bani sau în nici un fel?
Non = antibiotice online cu prescripție pentru câini? Mod de siguranță pentru a economisi bani sau în nici un fel? | Sursă

Antibioticele online sunt sigure pentru un bolnav?

Cu modul în care este economia, oamenii încearcă să taie colțurile cât de mult pot și uneori animalele de companie sunt primele care suferă din aceste perioade financiare grele. Din anumite motive, Rover pare să se îmbolnăvească întotdeauna la momentul nepotrivit, chiar când finanțele sunt într-adevăr strânse. Dar ce se poate face pentru a evita acele vizite costisitoare ale medicilor veterinari? O vizită de medic veterinar costă în prezent o medie de 75 USD doar pentru examenul fizic. Dacă adăugăm medicamente costisitoare, proprietarii câinilor pot cheltui cu ușurință aproape 200 de dolari! Acest lucru nu trebuie să menționăm culturile, sângele și razele x care sunt adesea recomandate.

Adevărul este că mulți proprietari de câini se luptă să-și trateze animalele de companie și, din ce în ce mai mult, încearcă să-și trateze animalele de companie acasă. Pot fi folosite remedii bune pentru casă, dar, din păcate, există momente când acestea nu funcționează și antibioticele sunt singura modalitate de a lupta împotriva unei infecții. Deci, ce ar trebui să faceți în acest caz? Unii proprietari se pot simți tentați să folosească unele stângi, peste antibiotice umane uitate în cabinetul medicamentelor, în timp ce alții preferă să le cumpere online fără prescripție medicală. Dar este ceva sigur să faceți? Vom evalua acest lucru cu atenție.

Sunt reziduurile Antibioticelor Umane în siguranță pentru câini?

Mulți proprietari se simt ispitiți să folosească stânga umană, peste antibiotice, dar sunt siguri că vor folosi? Adevărul este că există multe considerații care trebuie păstrate în minte. Următoarele sunt câteva motive pentru care proprietarii de câini trebuie să evite să-și auto-medicheze câinii folosind antibiotice stângi.

Probleme cu dozele

Câinii nu cântăresc ca oameni și, prin urmare, dozele adecvate pot fi greu de prezis. Supra-dozarea și sub-dozarea sunt ambele probleme grave care ar putea duce la efecte devastatoare. Câinii și oamenii au o greutate diferită și există diferențe în ceea ce privește puterea și dozajul medicamentelor. V-ați întrebat vreodată de ce veterinarii cântă câini de fiecare dată când vin la clinică? Acest lucru are cel mai mult de a face cu doze de medicație decât de a evalua dacă un câine este obeză sau malnutriți. Într-adevăr, după ce medicul veterinar cântărește un câine, el sau ea îl notează în diagramă și odată ce veteranul diagnostichează câinele cu o condiție, dozele se bazează convenabil pe greutatea înregistrată.

Probleme cu recăderi

O altă problemă potențială în tratarea unui câine cu antibiotice rămase este cantitatea dată. Mai multe infecții la câini necesită administrarea de antibiotice timp de cel puțin 7-10 zile, dacă nu mai mult, în funcție de tipul de infecție. În cazul în care proprietarii folosesc stânga, peste pastile, cel mai probabil nu este suficient pentru a da pentru o perioadă corespunzătoare de timp. Acest lucru poate duce la recidive, infecția făcând o revenire în caz de rău dacă nu este tratată corespunzător. De aceea, antibioticele au o etichetă cu mențiunea "Luați așa cum este prescris". Prin urmare, proprietarii nu ar trebui să aibă la început antibiotice, pentru că, pentru a fi luate corect, întreaga sticlă ar trebui să fie complet finalizată!Problemă cu tipurile

Diferitele tipuri de infecții pot necesita diferite tipuri de antibiotice. Deși este adevărat că oamenilor și câinilor se prescriu uneori aceleași tipuri de antibiotice, cum ar fi penicilina, amoxicilina, cefalexina și clavamoxul, este de asemenea adevărat că aceste antibiotice pot fi prescrise corespunzător pentru a trata anumite tipuri de infecții. Un tip de antibiotic poate să nu poată lupta eficient cu un anumit tip de tulpină de bacterii, ceea ce creează probleme substanțiale. Din acest motiv, medicii veterinari efectuează uneori teste de diagnosticare, astfel încât să identifice tipul de bacterii cu care se confruntă și să prescrie cel mai adecvat antibiotic.

Notă: După ce am lucrat împreună cu medicii veterinari, am primit apeluri telefonice de la proprietarii câinilor, întrebând dacă ar putea să-și trateze câinele la domiciliu cu un anumit tip de antibiotic. Din păcate, nici un medic veterinar nu ar recomanda vreodată un antibiotic specific fără a vedea animalul de companie. Acest lucru nu sa întâmplat deoarece medicul veterinar dorea să câștige bani pe cât de mulți proprietari de câini și-au asumat, ci pur și simplu pentru că a făcut acest lucru era o malpraxis. Un veterinar NU poate prescrie medicamentele sau nu poate diagnostica un animal de companie fără a efectua un examen medical. A avea animalele de companie văzute de un veterinar este în interesul animalului dumneavoastră.

Antibioticele online non-prescriptive sunt sigure pentru câini?

Nu este neobișnuit pentru mine să întâlnesc proprietarii de câini care pretind că achiziționează antibioticele câinilor lor pe internet fără prescripție medicală. Cum? Aceasta este o întrebare legit, deoarece majoritatea proprietarilor de câini știu că o prescripție este necesară în majoritatea cazurilor pentru ca farmaciile online să-și livreze antibioticele. Unii proprietari de câini au descoperit unele scurte prin achiziționarea de antibiotice pentru păsări de curte în magazinele de aprovizionare cu fructe sau online de la magazine online de vânzare cu amănuntul pentru animale de companie care vând antibiotice pentru pești. Prin citirea recenziilor, de fapt, am descoperit chiar și unii oameni care recunosc că folosesc antibioticele pentru ei înșiși!

Cele mai populare produse sunt Aqua-Mox (Amoxicilină 500 mg), Fish Mox: Amoxicilină 250 mg, Fish-Cillin (Ampicilină 250 mg) (Metronidazol 250 mg) și mâncăruri de pește: (Ketoconazol 200 mg). Desigur, cu astfel de produse, se aplică aceleași aspecte ca și utilizarea antibioticelor stângi umane. Cât de mult să dați? Pentru cât timp? și ce tip de antibiotic este necesar?

În timp ce sursa acestor antibiotice poate fi discutabilă, am observat că din ce în ce mai mulți proprietari de câini au început să comande aceste produse pentru câinii lor. În timp ce câinii lor pot fi vindecați atunci când sunt administrați corect, trebuie să luați în considerare gradul de risc pe care aceste antibiotice online îl pot prezenta. Observați că firmele de producție notează "Pentru utilizare numai în pește". Luarea mea în acest sens este de a evita animalele de companie cu antibiotice cât mai mult posibil, din motivele deja menționate mai sus!

Declinul de responsabilitate: Dacă animalul dvs. este bolnav, vă rugăm să-l diagnosticați pe medicul veterinar și să îl tratați în consecință. Este posibil să existe riscuri considerabile asociate cu câinii auto-medicativi fără sfatul medicului veterinar.

Îți auto-medichezi câinele?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com