ByVaTon.com

Holistic interviu expert în sănătatea câinilor

Dr. Kim Bloomer și câinele ei, Shadrach.

Dacă sunteți curios de modurile naturale, holistice de a vă menține câinele fericit și sănătos, vă veți bucura de acest interviu cu Dr. Kim Bloomer, naturopath veterinar. În acest interviu, se adresează subiecte precum vaccinarea și cum să vă păstrați câinele fără paraziți fără substanțe chimice periculoase.

Despre Kim Bloomer

După cum spune dr. Bloomer pe site-ul său Aspenbloom Pet Care, ea nu este veterinar. Ea este o naturopată veterinară. După cum explică, scopul ei este de a educa proprietarii câinilor pentru a-și păstra sănătatea câinilor. Ea se concentrează asupra prevenirii. Nu diagnostichează boli sau prescrie medicamente. Cu toate acestea, dacă urmați sfatul ei, este posibil să puteți evita să vă dați medicamente pentru câini toate împreună.

Prin practica sa, Dr. Bloomer abordează întrebări legate de nutriție, tratamente alternative cum ar fi aromoterapia și remedii Bach Flower, precum și întrebări referitoare la ierburi și suplimente. Ea este, de asemenea, un autor publicat.

Sănătate întreagă pentru câini fericiți

Sănătate întreagă pentru câini fericiți, scris de Dr. Jill Elliot, DVM și Dr. Kim Bloomer, ND, este un ghid uimitor de cuprinzător pentru sănătatea caninului natural. Nu este numai plină de sfaturi clare, ci și de un număr mare de fotografii superbe. În paginile sale, Sănătate întreagă pentru câini fericiți învață că cheia prevenirii bolilor este de a păstra pur și simplu câinele sănătos pentru a începe. Veți învăța diferența dintre bolile genetice și cele dobândite. Veți afla, de asemenea, cum să selectați persoana potrivită pentru a vă asocia partenerul dvs., menținându-vă câinele cât mai sănătos posibil.

Numai secțiunile de apendice și resurse sunt în valoare de prețul cărții care se vinde doar pentru 14,95 USD. În acestea, veți afla despre bolile specifice rasei și cum să le tratați, precum și unde să găsiți consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea câinelui. Această carte este un must-have pentru toți iubitorii de câini care doresc să facă cele mai bune pentru câinele lor în mod natural, Sănătate întreagă pentru câini fericiți este o referință completă de sănătate pe care o veți referi din nou și din nou. Obțineți o idee despre unele sfaturi din această carte în următorul interviu.

Interviu cu Kim Bloomer

O viziune a Naturopath asupra vaccinurilor

LTK: Care este părerea dvs. despre vaccinuri?

KB: Vrei versiunea blândă sau adevărul? Toate glumele de la o parte, acesta este un subiect foarte serios și controversat. Din punct de vedere natural naturopat, le văd personal ca toxine periculoase.

LTK: Este cu adevărat sigur să nu-ți vaccinezi câinele?

KB: Din nou, acesta este un subiect destul de controversat, după cum probabil știți deja. Eu personal nu aderă la vaccinuri, deci raspunsul meu pentru animalele mele va fi un accent, da, este sigur. Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt siguri, aș sugera să caute și să vorbească cu un medic veterinar holistic despre opțiunile lor.

LTK: Există și alte modalități de a menține câinii în siguranță și sănătoși fără folosirea vaccinurilor?

KB: Sunteți sigur că puneți câteva întrebări bune! Cheia aici este să vă asigurați mai întâi că sistemul imunitar este puternic. Asta incepe cu o alimentatie corecta. Câinii sunt carnivore captivante oportuniste. Aceasta înseamnă că, pentru ca ei să prospere, au nevoie de o dietă primă adecvată speciilor. Începeți acolo. Știu de câți câini care au fost crescuți natural care nu au fost niciodată vaccinați și totuși ei au titruri împotriva bolilor pe care le vaccinăm peste fiecare an. Cum ar putea fi asta? Probabil din imunitatea naturală trecută de părinții lor.

Presupun că în această țară credem că mai mult este mai bine și că ar putea fi economic pentru unii, dar cu siguranță nu pentru animalele noastre care sunt supuse acestor vaccinuri în mod repetat. Potrivit Dr. Donna Starita Mehan, DVM, vaccinările de rutină au efecte secundare pe termen scurt și lung. Șansele acestor efecte secundare sunt sporite, deoarece vaccinurile se repetă în fiecare an. Vaccinurile pot confunda de fapt un sistem imunitar sanatos.

Dr. Ronald D. Schultz, Ph.D., profesor si presedinte al Departamentului de Stiinte patobiologice la Scoala de Medicina Veterinara, UW-Madison, a declarat, de asemenea, că vaccinări repetate nu au doar nici un beneficiu, ci, de asemenea, crește riscul de apariție a reacțiilor adverse . El menționează un studiu în care câinii care au fost vaccinați doar ca pui au fost expuși unor boli cum ar fi maladii, parvovirus și adenovirus. Mai mult de 95% dintre aceștia au fost protejați chiar dacă au fost vaccinați doar o singură dată (Schultz, R.D. - Current Viitorul canin Programele de vaccinare din carne. Vet Med 3: No. 3, 233-254, 1998). O diagramă prezentată în raport arată nivelurile de imunitate pentru toate vaccinurile administrate în prezent cainilor cu o durată de cel puțin cinci ani, cu cele mai mari șapte până la cincisprezece ani!

Potrivit dr. Don Hamilton, DVM, boosterele anuale nu sunt cu adevărat necesare și nu măresc imunitatea. Acordarea unei vaccinări anticoncurente împotriva rabiei este o problemă legală, însă alte ajutoare anuale sunt folosite în principal pentru a induce proprietarilor de animale de companie să-și aducă câinii la examen.

LTK: Cum pot evita proprietarii câinilor vaccinurile inutile?KB: În primul rând, există protocoale minime sigure care pot fi urmate. Vaccinurile anuale s-au dovedit a fi nu numai inutile, ci, de fapt, pot fi periculoase și pot contribui la vaccinare și / sau evenimente adverse. Căutați un veterinar holistic care vă poate ajuta cu un protocol minimal. Am creat o întreagă pagină dedicată ajutării proprietarilor de animale de companie să învețe despre vaccinurile de la Vaccine Information

Combaterea paraziților natural

LTK: Care sunt cele mai bune metode de a proteja cainii de boli, cum ar fi viermi de cord, parvo, purici / capuse si tantari?

KB: Voi suna ca o înregistrare ruptă, deoarece adevărul simplu este că totul începe cu hrănirea unei specii adecvate de dietă brut - aceasta este cheia. Toți acești dăunători, chiar și în zonele endemice, nu sunt atrași de un câine cu un sistem imunitar puternic. Chiar dacă acestea sunt, sistemul imunitar innascut al câinelui va avea grijă de această problemă atunci când este în mod corespunzător, susținut din punct de vedere nutrițional. În plus, oamenii pot folosi produse naturale care nu afectează sistemul neurologic animalele de companie lor și organele eliminatoare ca și alte produse toxice de combatere a dăunătorilor fac - care, prin modul în care include, de asemenea, așa-numitele măsuri de prevenire luate pe plan intern.

Produsele naturale includ pământ de diatomee alimentar (DE), spray-uri de aromoterapie, clătiri pe bază de plante, ulei de neem și așa mai departe. Am invatat recent un produs nou de la compania pe care mi-am cumparat esentele de flori de la numit Pest Away. Acestea sugerează utilizarea acestuia în combinație cu uleiul de usturoi, uleiul de neem sau un spray de aromoterapie. Am propria mea linie mică de spray-uri de aromaterapie pentru câini, așa că eu folosesc de obicei cu câinele meu.

Dăunătorii sunt atrași de un specimen slăbit, nu unul puternic, deoarece știu instinctiv că un sistem imunitar puternic îi va anihila. Continuând să folosim aceste metode, ne pregătim animalele să fie toate exemplarele slăbite, mai degrabă decât puternice. În natură, animalele slăbite mor, iar cei puternici supraviețuiesc. Dacă dăunătorii devin mai puternici și mai rezistenți, iar animalele noastre de companie mai slabe și mai puțin rezistente, printr-un atac constant al substanțelor chimice și al alimentației necorespunzătoare, unde le-a lăsat în cele din urmă?

LTK: Sunt aceste metode naturale la fel de eficiente ca metodele tradiționale?

KB: Da, de fapt, mai mult pentru că lucrează cu corpul, nu împotriva lui. Ei lucrează cu natura, nu cu ea.

LTK: Care sunt pericolele metodelor tradiționale de prevenire a paraziților?

KB: Acestea sunt pesticide care echivalează cu toxinele. Au fost raportate numeroase evenimente adverse cu utilizarea acestor produse și chiar mai mult nu au fost raportate! Un medic veterinar holistic, dr. Stephen Blake, a fost diagnosticat cu toxicitate în urma pesticidelor cu mulți ani în urmă doar din utilizarea acestor produse pe animalele pe care le trata. I sa spus că va trebui să renunțe la practică. Fiind uriașul iubitor de animale care este, nu a fost o opțiune pentru el. În schimb, el a ales să insiste ca, înainte de a fi adus la el pentru tratament sau examinare, toate animalele de companie să fie luate complet de pe controlul dăunătorilor sau scăldat în cazul în care proprietarul a fost folosind un control local al dăunătorilor. Sa bătut, și animalele! El a devenit de atunci un avocat al nu folosind aceste produse și, desigur, concur.

Utilizarea produselor pentru a distruge dăunătorii care în cele din urmă pot să-mi omoare animalul prin ficat și toxicitatea neurologică nu este o opțiune viabilă în opinia mea.

Din nou, am putea începe să sune ca un disc stricat aici, dar pentru că aceste subiecte ma intrebati despre sunt cele mai frecvente am intrebat, am pus împreună pagini web ca o modalitate de a ajuta oamenii să învețe faptele despre vaccinuri, hrană pentru animale de companie , și controlul dăunătorilor.

LTK: Ce vrei să știe toată lumea despre îngrijirea câinilor?

KB: Câinii sunt angajați și loiali față de noi, care nu ne lipsesc niciodată. Este noi care nu reușesc lor. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. Putem să ne ridicăm ocazia și să ne întoarcem câinilor noștri, onorând natura lor, respectându-i ca canini carnivori și bucurându-i în fiecare zi nouă. Ei sunt prietenii noștri - să fim cu adevărat ai lor în schimb. Acestea sunt cele mai puțin merite.

LoveToKnow ar dori să-i mulțumească Dr. Kim Bloomer pentru împărtășirea sfaturilor sale privind menținerea câinilor sănătoși în mod natural. Asigurați-vă că verificați luna viitoare pentru partea a doua a acestui interviu în care Dr. Bloomer discută despre importanța unei diete crude și despre modul în care afectează sănătatea și bunăstarea câinelui dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com