ByVaTon.com

Morcovii sunt buni pentru câini?

Donna împărtășește sfaturile personale despre animalele dvs. obținute prin interviuri exclusive cu experții din industrie.

Dacă vă întrebați: "Sunt morcovi răi pentru câini?", Răspunsul este "absolut nu". De fapt, hranirea morcovilor este o modalitate excelentă de a le oferi gustoase, hranitoare nutritive.

Legumele ca morcovii sunt tratati mai sanatoase pentru caini decat cateva trateaza cainii pregatiti comercial, iar cei mai multi caini le iubesc.

Iată sfaturile și sfaturile de top ale Dr. Feinman pentru includerea alimentelor umane, cum ar fi morcovii, în dieta zilnică a câinelui.

Sunt morcovi bune pentru câini?

Poate câinii să mănânce morcovi? Doar mă urmăresc să devorez acest băiat rău!
Poate câinii să mănânce morcovi? Doar mă urmăresc să devorez acest băiat rău! | Sursă

Sunt morcovii răi pentru câini?

Care sunt avantajele pentru animalul dvs. de a mânca morcovi? Pentru inceput, ele sunt un tratament sanatos si crocant, care poate contribui la promovarea sanatatii stomatologice si poate actiona ca o alternativa mai sanatoasa fata de crud, deoarece sunt complet digerabile.

Acestea furnizează o masticare satisfăcătoare, ajuta la curățarea dinților și gustul bun. Ele au un conținut redus de calorii și grăsimi, dar sunt bogate în substanțe nutritive precum vitamine, minerale și antioxidanți.

Pentru cainii supraponderali, ele pot constitui un ajutor important pentru managementul greutatii.

De fapt, Comportamentul Animalelor Companion manualul pentru Scoala de Medicina Veterinara din UC Davis recomanda ca "morcovii sau prăjiturile simple de orez să poată fi folosite ca înlocuitori de calorii scăzute pentru câini tratați". Vorbind de câini trăiesc, de ce nu folosiți morcovi în timpul pregătirii câinelui pentru ascultare sau agilitate sport?

Morcovii sunt câini sănătoși

Morcovii suculenți sunt mai ușor pentru câinele dvs. de a digera
Morcovii suculenti sunt mai ușor de digerat de câinele tău Sursă

Cât de des pot câinii să mănânce morcovi?

Acum, că știm că morcovii sunt în siguranță pentru ca câinii să mănânce, câți ar trebui să mănânce și cum ar trebui să fie pregătiți? Ei bine, în conformitate cu Dr. Jeff Feinman, un homeopat veterinar certificat, oferindu-i lui Fido doi sau trei morcovi de bere pe care să-i înțepenească zilnic este acceptabil.

Ca și în cazul oamenilor, cel mai bun sfat despre cantitate este să eroare pe partea moderată și să ia în considerare mărimea câinelui. Evident, o rasa gigantica ca a Câine de munte Bernus sau Marele Dane ar putea digera mai mulți morcovi decât un mic malț.

Cu toate acestea, în timpul nostru de interviu, Dr. Jeff a subliniat că, din cauza modului în care câinii își digeră mâncarea, Fido nu ar beneficia de nici un beneficiu nutrițional din consumul lor în acest mod. Morcovii morți trebuie să fie rași sau aburit pentru ca câinele să-i digeră în mod corespunzător și să absoarbă substanțele nutritive în conformitate cu el. De fapt, orice alimente dure, fibroase este mai greu pentru a le digera, astfel încât să le rupeți mecanic, pentru a le șterge mecanic prin ștergerea lor sau prin punerea lor în procesorul de alimente.

O modalitate rapidă de a încorpora morcovii în planul de hrănire regulat al câinelui dvs. este prin completarea hranei pentru câini sau a alimentației prime cu alți morcovi răzuți sau aburți.

Hrănește-ți cel mai bun prieten mai bun

Ce nu ar trebui să mănânce câinele meu?

Morcovii pot fi în siguranță pentru câini să mănânce, dar cum rămâne cu alte alimente umane?În general, proprietarii ar trebui să evite hrănirea câinilor rămase, care sunt bogate în grăsimi, zahăr sau sodiu.

În plus, trebuie să fie conștienți de alimente foarte toxice (pentru câini), cum ar fi ceapa, strugurii, nuci de macadamia sau ciocolată.

Câinii și oamenii metabolizează și digeră alimente și medicamente în moduri diferite. Cea mai sigură regulă este să discutați cu medicul veterinar înainte de a schimba regimul alimentar al câinelui sau de a utiliza orice tip de medicament.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea naturală a animalelor de companie, vă rugăm să vizitați homevet.com.

Aveți câteva sfaturi sau alte informații despre morcovii pentru câini pe care doriți să le împărtășiți? Dă-mi o notă în secțiunea de comentarii de mai jos. Feedback-ul cititorilor este întotdeauna binevenit și apreciat.

Cum sa faci banane sanatoase si caine de morcovi

Resurse

1 - UC Davis Medicina Veterinara, "Companion Animal Behavior Program", accesat 19.10.2010

Interviu telefonic, Dr. Jeff Feinman, BA, VMD, CVH, Home Vet, 10.01.2010

8 săptămâni pentru un câine sănătos, Shawn Messonnier, DVM

Las Vegas Review Journal, "Resturi de resturi: Alimentele obișnuite pot fi otravă pooch", Corey Levitan, 10/19/2010, accesat 10/19/2010

act de renunțare

Aceste informații medicale veterinare se bazează pe informațiile furnizate în timpul unui interviu telefonic cu un medic veterinar calificat. Cu toate acestea, este furnizat numai în scopuri educaționale. Nu intenționează să înlocuiască sfatul propriului dvs. medic veterinar. Întrebați întotdeauna sfatul medicului veterinar despre sănătatea animalului dumneavoastră.

Deși aceste informații sunt periodic cercetate și actualizate (sub îndrumarea medicilor veterinari) în încercarea de a fi la timp și de fapt, nu se oferă nicio garanție că informațiile sunt corecte, complete și / sau actualizate.

Recomandările privind terapeutica, diagnosticarea și cele mai bune standarde de practică din industria veterinară și / sau opiniile între profesioniști pot să difere sau să se schimbe ca tehnologii și schimbări de informații. Nu ar trebui să utilizați acest articol ca singura sursă de informații cu privire la orice aspect de sănătate veterinară sau să încercați să auto-diagnosticați sau să vă tratați animalele de companie, deoarece informațiile de aici pot să nu fie potrivite pentru animalul dvs. de companie. Cea mai sigură opțiune pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie este să vă bazați pe sfatul medicului dumneavoastră veterinar pentru a diagnostica și a recomanda cele mai bune opțiuni de tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com