ByVaTon.com

Sfat pentru sănătatea câinilor: probleme legate de boala inflamatorie intestinală canin

Donna colaborează cu Dr. Cathy Alinovi, un medic veterinar pensionar, pentru a crea articole informative despre sănătatea animalelor de companie.

Majoritatea animalelor pot suferi de un stomac deranjat ocazional sau de alte tulburări gastro-intestinale.

Cu toate acestea, cum știți dacă este vorba doar de un pic supărat de burtă sau de semnele unor probleme mai grave, cum ar fi bolile inflamatorii intestinale (IBD)?

Iată câteva sfaturi de bun simț din partea unui medic veterinar cu o experiență considerabilă în tratarea cu succes a bolii IBD la pacienții ei cu câini.

Dr. Alinovi este certificată în terapia pe bază de plante, terapia alimentară veterinară, tui-na, acupunctura și alte metode de medicină alternativă.
| Sursă

Ea este specializată în utilizarea unei game largi de metode holistice și alternative pentru a trata pacienții, incluzând, dar fără a se limita la, metode precum chiropractic, aromoterapie sau kineziologie aplicată.

Deși mulți dintre clienții săi nu au putut fi vindecați prin metode convenționale, ea a reușit să le trateze. Pentru mai multe sfaturi și informații despre cea mai bună hrană pentru prietenii tăi blană, vezi cartea ei nouă Cina PAWsible.

Întrebări frecvente: boala intestinului inflamator canin

Donna Cosmato (DC): Vă rugăm să explicați boala inflamatorie intestinală canin (IBD) (în limba engleză) pentru cititorii mei.

: Boala inflamatorie canina este o functie intestinala neregulata sau perturbata.

DC: Care sunt cauzele IBD canin?

Se crede că unii sunt psihologi, dar orice om care a avut-o ar putea să se jignească la implicare.

DC: Care sunt factorii de risc cheie?

Factorii cheie de risc sunt stresul și schimbările precum dieta, îmbarcare sau paraziți intestinali.

DC:Există populații canine care prezintă un risc mai mare?

Nu, nu există o predispoziție de rasă, vârstă sau sex bine dovedită.

DC: Care sunt simptomele bolii inflamatorii intestinale canine?

Simptomele majore sunt diareea mucoasă, mâncăria, tensionarea, cramperea și urgența la "oală" - adesea există diaree și constipație alternante.

DC: Care este procedura de diagnostic dacă bănuiți că un câine poate avea IBD?

Există mai multe opțiuni de diagnosticare. În primul rând, trebuie diferențiat de sindromul inflamator intestinal (IBS), care este diagnosticat pe baza biopsiei intestinale, dar nu prezintă patologie.

În IBD, există infiltrarea celulelor inflamatorii în mucoasa intestinului, care afectează absorbția nutrienților. În IBS, biopsia este normală. Whipworm infecție, de asemenea, trebuie să fie exclusă prin examenul de fecale.

DC: Cum se tratează?

Tratamentul convențional spune că scăderea stresului sau folosirea medicamentelor supresoare imune, cum ar fi steroizii. Unii veterinari prescriu chiar prozac cățeluș și sugerează proprietarilor să adauge fibre la dieta puilor.Alte terapii mai puțin frecvente includ modificarea dietei la toate alimentele umane și tratarea disbiozelor intestinale, care este o afecțiune în care flora intestinală este în afara echilibrului. Dezechilibrul se poate datora drojdiei (candida), bacteriilor, paraziților, virușilor - orice este în afara echilibrului.

Cauza este o dietă nepotrivită și stres ecologic. Am avut un noroc minunat cu schimbarea dietei și tratarea disbiozelor intestinale.

DC: Există remedii naturale pentru boala inflamatorie intestinală canin?

În medicina holistică, există o cantitate imensă de timp petrecută pentru corectarea "intestinelor infiltrate". Cel mai frecvent, acest lucru se face cu plante medicinale - cu toate acestea, am avut niște câini pe care am putut să le tratam numai după testarea neurotransmițătorilor și medicamentele corespunzătoare. Acest lucru sugerează că este implicat întregul sistem nervos, nu doar o tulburare psihosomatică.

DC: Ce altceva trebuie să știe proprietarii despre îngrijirea câinilor cu IBD?

În funcție de cât timp câinele are IBD, tratamentul poate dura ceva timp. Cheia este de răbdare și lipirea cu metoda de tratament prescrisă.

În plus, deoarece acesta este un sindrom, comunitatea veterinară învață încă despre boală. Ca părinți de companie, proprietarii de câini sunt în cele din urmă responsabile de sănătatea și tratamentul câinilor. Dacă o metodă nu funcționează, trebuie să găsească o altă metodă și să fie dispusă să iasă din cutie.

DC: Există efecte secundare pentru care proprietarii ar trebui să vadă?

Efectele secundare ale câinelui Prozac (amitriptilina) pot include sedare, hiperexcitabilitate și convulsii.

Efectele secundare ale schimbării dietă și tratamentul disbiozelor intestinale: supararea temporară a stomacului, scaunele moi și flatulența.

DC: Care este prognoza pentru un câine cu boală inflamatorie intestinală canin?

Prognoza variază de la slabă la excelentă pe baza cauzei principale și a modului în care pacientul răspunde la tratament.

DC: Ce am uitat să vă întreb că cititorii mei ar vrea să știe?

Ce zici ... cât de comun este IBS? În mod surprinzător de comun! Unul din șase oameni are IBS și poate fi atât de comun la câini. Ca multe boli, există un spectru - GI ocazional supărat la scaunele moi constante și diaree mucoasă. Aceasta este o boală am noroc fabulos în tratarea prin schimbarea dietei și corectarea disbiozelor intestinale.

Citiți mai multe sfaturile doctorului Cathy! Iată răspunsurile ei la unii întrebări frecvente despre artrita canină și a sugerat metode de tratament.

Aflați mai multe despre ceaiul PAW

Dacă v-ați gândit vreodată să vă schimbați animalul de companie într-o dietă alimentară de casă, dar tocmai nu știați cum să începeți, atunci Cina de Paști este ghidul pentru dvs.

Autori Dr. Cathy Alinovi și Susan Thixton, numiți Crusader Cruise for Safe Pet Food, vă vor duce pas cu pas prin ciclul de învățare de la achiziționarea ingredientelor necesare la sfaturi utile cu privire la modul de a ispiti chiar și pe cei mai reticenți în a scăpa. Fotografia de feluri de mâncare finită este excepțională și m-am simțit puțin geloasă pe animalul norocos care ar fi mâncat una din aceste mese delicioase.

În timp ce fiecare bucată de informații din carte este extrem de valoroasă, mi-a plăcut mai ales sfaturile despre cum să vă transformați animalul de companie dintr-o hrană pentru animale de companie în alimente de casă. Avem o pisică cu alergii alimentare și mă trezesc să mă gândesc cât de multe cutii de alimente extrem de scumpe, dar necondiționate, pe care trebuie să le arunc. Se va trece la o dieta alimentară de pisici de pui imediat ce mă duc la magazin și sunt sigur că nu vom avea probleme dacă urmăm aceste sfaturi.

act de renunțare

Aceste informații medicale veterinare se bazează pe informațiile furnizate în cadrul unui interviu telefonic cu un veterinar profesionist, calificat și pensionar. Cu toate acestea, este furnizat numai în scopuri educaționale. Nu intenționează să înlocuiască sfatul propriului dvs. medic veterinar. Întrebați întotdeauna sfatul medicului veterinar despre sănătatea animalului dumneavoastră.

Deși aceste informații sunt periodic cercetate și actualizate (sub îndrumarea medicilor veterinari) în încercarea de a fi la timp și de fapt, nu se oferă nicio garanție că informațiile sunt corecte, complete și / sau actualizate.

Recomandările privind terapeutica, diagnosticarea și cele mai bune standarde de practică din industria veterinară și / sau opiniile între profesioniști pot să difere sau să se schimbe ca tehnologii și schimbări de informații. Nu ar trebui să utilizați acest articol ca singura sursă de informații cu privire la orice aspect de sănătate veterinară sau să încercați să auto-diagnosticați sau să vă tratați animalele de companie, deoarece informațiile de aici pot să nu fie potrivite pentru animalul dvs. de companie. Cea mai sigură opțiune pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie este să vă bazați pe sfatul medicului dumneavoastră veterinar pentru a diagnostica și a recomanda cele mai bune opțiuni de tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com