ByVaTon.com

Bayer k9 avantix ii tratament de control al puricii pentru revizuirea câinilor

Bayer K9 Advantix II Tratamentul de control al frotiului pentru câiniFlăcările reprezintă o provocare majoră pentru câini și pentru proprietarii lor. Când este lăsat necontrolat, o mică populație de purici se poate transforma într-o infestare majoră care poate face rău în viața ta. Blefurile nu numai că hrănesc câini și cățeluși, ci și pot răni oamenii în absența animalelor de companie. Acesta este locul unde medicamentul Bayer K9 Advantix II Flea Control pentru câini poate fi util. Este un tratament topic care împiedică populația de purici prin uciderea larvelor, a ouălor și a puricilor adulți.

Omoara 98-100% purici in 12 ore

Cea mai bună caracteristică a lui Bayer K9 Advantix II este tratamentul pentru controlul frotiilor pentru câini în termen de 12 ore și continuă să lucreze pentru o lună. Produsul rupe ciclul de viață al puricii prin eliminarea puricilor, larvelor și ouălor adulte. Bayer K9 Advantix oprește, de asemenea, puricii existenți (care sunt prezenți pe câinele dvs. chiar acum) de a mușca animalele sărace. Ucide 98-100% dintre puricii care sunt deja pe câine.

Prevenirea inflamației

Majoritatea proprietarilor de câini doresc a singur produs de tratare a puricii care face totul - ucide puricii existenți și, de asemenea, împiedică pe cei noi să vină pe animalul lor de companie.

Acest produs puternic de tratare a puricii purici face exact asta. Așa că aplicați-o la începutul sezonului de purici (sezonul puricilor este între lunile calde umede când iarba începe să crească și vârfurile în timpul verii când iarba este înaltă) pentru a menține paraziții de pe animalul de companie. Acest produs rămâne, de asemenea, eficient dacă vă faceți baie.

Caracteristici principale și specificații ale tratamentului de control al inflamației pentru câini de la Bayer K9 Advantix II

 • Omoară puricii existenți - adulți, larve și ouă
 • Împiedică intrarea pe câine a puricilor noi
 • Sigur pentru utilizare pe cățelușele de până la 7 săptămâni și pe câini de 55 de kg și peste
 • Are tub de aplicare convenabil
 • Aplicați o singură dată pe lună - Produsul rămâne eficient pentru întreaga durată
 • FDA și veterinarul au fost aprobate

Faceți clic pentru a cumpăra Bayer K9 Advantix II Tratamentul de control al inflației pentru câini aici.

Ce spun clienții despre asta

 • "Am trecut la Bayer K9 Advantix după ce am fost dezamăgit de mai multe produse scumpe de tratare a puricii."
 • "Sunt incantat! Câinele meu și 2 dihori sunt în sfîrșit liberi!
 • "Cel mai bun produs de îngrijire a animalelor de companie pe piață."
 • "Cel mai bun bang pentru dolar când vine vorba de controlul puricilor și căpușelor."
 • "Singura modalitate de tratare și prevenire a puricilor va fi necesară!"


La momentul publicării acestei recenzii, Amazon.com a avut peste 2.500 de recenzii pentru Bayer K9 Advantix II Flea Control pentru câini. În general, produsul are un rating de 4,3 stele din 5 care este uimitor. Aproape 67% dintre utilizatori au dat produsului un rating complet de 5 stele.

Persoanele care au folosit acest produs sunt încântat Cu acesta. Produsul începe să funcționeze în 5 minute de la aplicare - puricii pur și simplu cad mort și continuă să moară în următoarele câteva zile. Cel mai bine este să aplicați produsul la 3 zile după scăldatul câinelui cu un șampon de control al puricii.

Comentarii negative

Au existat doar 11% recenzenți pentru care produsul nu a funcționat așa cum era de așteptat și care a trebuit să opteze pentru alt tratament oral cu purici. În afară de asta, majoritatea proprietarilor de animale de companie au avut o experiență grozavă cu acest tratament topic pentru purici. Simțim că, dacă nu sunteți fericiți dacă aveți un produs chimic ingerat de câinele dvs. pentru controlul puricilor, acest produs este ideal Pentru dumneavoastră.

Faceți clic aici pentru a cumpăra tratamentul original pentru Bayer K9 Advantix II pentru câini.

rezumat

Flăcările pot face ca câinele tău să fie mizerabil. Acestea pot duce la mâncărime intense care, la rândul lor, pot cauza pierderea părului, anxietatea și anemia. Dacă nu ați fost mulțumit de tratamentele pentru purici pe cale orală, atunci se recomandă tratamentul pentru controlul furiei Bayer K9 Advantix II pentru câini. Comunitățile științifice, precum și FDA au aprobat acest produs - este sigur când este aplicat așa cum este indicat pe gâtul și coloana cîinelui - de-a lungul a 4 puncte - unde animalul nu-l poate linge. Daca ai câini în aer liber, este chiar mai important să utilizați acest produs pentru a ucide și a preveni puricii și căpușe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com