ByVaTon.com

Cum sa scapi de purici pe mobilier

Mobilierul este o gazdă majoră pentru puricele adulte, ouă și larve, ca și câini
adesea stau pe canapele și scaune, iar pisicile le place să stea, să se plimbe și să doarmă
mobila.

Cum să scoți puricii din mobilier

Aspirarea: Aspirarea zilnică este prima opțiune pentru a scăpa de purici în mobilier. Când se aspiră, scoateți toate pernele de canapea și scaun și aspirați-le, precum și sub ele. Încercați să aspirați toate zonele inaccesibile ale mobilei și să nu uitați zonele dedesubt, folosind un aspirator de aspirație de bună calitate.

Curățați și curățați curațiți: Curățarea mobilierului cu săpun și apă vine după cum urmează. O calitate bună
detergentul ar ucide puricii, cu toate acestea, acest lucru nu rezolvă problema în totalitate, deoarece ouăle și larvele se ascund în zone inaccesibile.

Pământ datos: Împingeți pământul de diatomee (DE) peste tot pe mobilier, folosind o mască protectoare și ochelari de protecție înainte de a pulveriza praful. Asigurați-vă că suflați praful (DE) în crăpăturile și fisurile din mobilier. Lăsați pulberea să rămână timp de o zi sau două și apoi continuați cu aspirație pentru a îndepărta puricii morți de pe mobilier. Sigilați sacul de praf de unică folosință și îl aruncați în coșul de gunoi aflat în fața casei. Amintiți-vă, pentru a lua sacul de praf în afară, dacă puricii sunt încă în viață pot găsi o ieșire din sac și înapoi pe covor sau mobilier.

Borax pentru Fleas: Pulberile pe bază de borat pot fi, de asemenea, folosite pentru a ucide purici. Acestea sunt bazate pe borate
pulberile ajută la omorârea puricilor și la păstrarea acestora până la un an întreg.
Din nou, după aplicarea pudrei, aspirați mobilierul după 5-7 zile sau
conform instrucțiunilor privind pachetul de insecticide.

Cel mai bun mod de a scăpa de purici în mobilier

Cea mai bună metodă de îndepărtare a puricilor din mobilier este aceea de a combina un adulticid care ucide puricii adulți și un inhibitor al dezvoltării insectelor (IDI). Uciderea puricilor adulți trebuie combinată cu un inhibitor al dezvoltării insectelor care oprește dezvoltarea ouălor, a puilor și a larvelor în următoarea etapă de creștere. Utilizați regulatori de creștere a insectelor (IGR) precum Mithoprene și Pyriproxyfen. Acestea au o durată reziduală lungă și sunt foarte eficiente în uciderea larvelor puricilor. În cazul utilizării spray-urilor, așteptați până când pulverizatoarele sunt complet uscate înainte de a utiliza mobila. Cel mai bine este să evitați folosirea mobilierului până când se aspiră.

Cel mai bun spray de purici pentru mobilier

Vet este cel mai bun Flea Tick ​​Pet Acasă Spray  • Elimină puricele, ouăle de purici și căpușe prin contact
  • Sigur de utilizat
  • Nu vă va pata mobilierul

Zoecon Precor 2000 Plus Spray Premise

  • Super eficace, atunci când se aplică pe mobilier și țesături
  • Etichetă de preț accesibilă
  • Împiedică acumularea și reinfestarea puricilor timp de până la 210 de zile

Wondercide Flea și Tick și Spray de Control al Mosquito

  • Elimină puricii și căpușele în mod eficient
  • O alternativă ecologică la pesticidele chimice
  • Poate fi folosit pe pisici, caini, lenjerie de pat, foi, covoare, mobilier si tesaturi.

Prezentare generală

Toate tratamentele cu insecticide trebuie urmate de aspirație. Insecticidele ucid puricele adulte, larvele și ouăle - larvele care supraviețuiesc tratamentului insecticidului se maturizează în câteva săptămâni pentru a deveni adulți ca pe ciclul de viață al puricilor. Aceasta este atunci când aspirarea le va elimina din mobilier.

Prin urmare, linia de jos este de a folosi spray sau insecticid de praf care ucide puricele adult, precum și ouă, pupa și larve. Combinați adulticide cu IGR sau IDI. Pentru a scăpa de infestarea puricilor în mobilierul dvs., urmați-l cu aspirația zilnică.

Amintiți-vă că controlul puricilor din interiorul casei dvs. nu este complet până când nu v-ați tratat animalul și ați îndepărtat puricii din gazon și curte. Aveți grijă atunci când vă ocupați cu insecticide și păstrați-le mereu departe de copii. În plus, cereți ajutorul unui controlor profesionist împotriva dăunătorilor dacă aveți vreo îndoială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com