ByVaTon.com

Scapa de purici cu oțet - ucigașul puricilor de purici

Scapa de fleasuri cu oțet - Killerul natural al flăcărilorAnimalele de companie sunt membrii familiei noastre cu patru picioare. Dar, spre deosebire de majoritatea celorlalți membri ai familiei, le place să se rostogolească în praf și, de obicei, să aducă paraziți cum ar fi purici și căpușe. Din acest motiv, animalele de companie pot deveni rapid "dăunători" indiferent cât de mult îi iubim. Utilizarea controlului chimic bazat pe purici este, în mod firesc, ceea ce mulți proprietari de animale de companie recurg la un remediu rapid. Cu toate acestea, există unii proprietari de animale de companie care au tendința de a se abate de la utilizarea unor astfel de produse, deoarece acestea sunt cunoscute pentru a dăuna mediului și ar putea fi, de asemenea, toxice pentru animalele de companie. Dacă simțiți același lucru, atunci vă veți bucura de acest ghid care se concentrează asupra utilizării oțetului pentru a ucide purici.

Dar, mai întâi, să luăm în considerare ce înseamnă o infestare cu purici pentru animalele de companie.

Scăderea calității vieții asociată puricilor

Infestările infestate de purici pot să vă facă pe voi și viața animalului vostru mizerabil. Inflamarea fulgerului la animalele de companie duce la animale de rahat, iritat si anxios. Dermatita alergică de alergie poate duce, de asemenea, la pierderea parului neplăcut la pisici și câini. În unele cazuri, mușcăturile de purici ar putea duce la anemie sau slăbiciune la animal. În absența animalelor, puricii pot, de asemenea, mușca pe oameni, perturbând o odihnă bună. Vestea bună este că poți ucide puricii cu oțet în loc să folosești produse chimice.

Multe utilizări ale oțetului

Oțetul a fost folosit de secole pentru a curăța și deodoriza. Se știe că lucrează bine împotriva invaziei furnicilor și a fructelor în bucătărie. Oțetul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a curăța și deodoriza băile și toaletele. În afară de aceste utilizări în interior, oțetul poate fi folosit în exterior pe peluze pentru a preveni afidele, furnicile și dăunătorii care mănâncă produse verzi. Oțetul distilat alb pe buruieni poate ajuta la uciderea și controlul acestora. Proprietarii de animale de companie pot utiliza de asemenea oțet pentru a-și dezodoriza câinii și pisicile. Dar poate că cea mai importantă utilizare a acestui ingredient natural (din moment ce ați vizitat site-ul meu despre mușcături de purici) este pentru a scăpa de purici și căpușe.

Cum sa scapi de purici cu otet

Permiteți-mi să vă arăt câteva metode pe care le puteți folosi pentru a scăpa de purici cu oțet. Remediile pe bază de oțet descrise aici sunt eficiente în tratarea infestărilor cu purici existente și pot, de asemenea, ajuta la prevenirea unor noi.

Puteți începe prin a-ți șampona câinele sau pisica folosind un produs aprobat de veterinar care ucide purici. Odată ce animalul de companie a fost clătit și spălat în conformitate cu instrucțiunile, pur și simplu adăugați un litru de oțet alb din distilat în apa de baie. Utilizați această soluție pentru a turna peste tot animalul. Aceasta va ajuta la respingerea puricilor noi și, de asemenea, la omorârea celor existente. Motivul pentru care otetul este atât de eficient pentru a scăpa de purici este că puricele și căpușele nu pot rezista mirosului. După ce ați utilizat clătirea cu oțet, nu ștergeți prosopul pentru prosop, ci lăsați-l să se usuce la aer. Ca un bonus suplimentar, oțetul va da și animalului dvs. o blană strălucitoare și sănătoasă.Un alt mod de a folosi oțetul pentru a ucide purici este să vă spălați animalul folosind DAWN® dishsoap și, în timp ce lucrați la spumă, adăugați un flux de oțet și o alternați cu un curent de apă caldă, în timp ce masați animalul. Lăsați soluția de săpun și oțet să stea pe animalul de companie timp de cel puțin 10 minute. Apoi spălați ca de obicei. Rezultatul este o haină sănătoasă și lucioasă care este complet lipsită de purici.

Adăugând oțet la apa de băut pentru a ucide purici

Unii proprietari de animale de companie au avut, de asemenea, un mare succes în uciderea puricilor prin adăugarea a câteva picături de oțet în apa de băut de zi cu zi a animalului de companie. Acest remediu face ca sângele și pielea animalelor de companie să fie prea nepăcătoare sau să fie acide pentru purice, ca urmare a faptului că acestea sunt respinse. Atenție: nu adăugați oțet la apa de băut a pisicii, deoarece va fi prea acidă pentru pisică. În schimb, pur și simplu pulverizați o oțet diluat pe pisici pentru a vedea aceleași rezultate.

Cum altfel poate fi folosit oțet pentru a ucide purici?

Oțetul este dovedit a ucide purici și o altă modalitate prin care poate fi folosită în acest scop este spălarea așternutului de animale de companie în el. Pur și simplu înmuiați lenjeria de pat, lenjeria de pat, lenjeria de pat (și toate celelalte țesături pe care le consumă animalul de companie în timpul somnului) în soluție de apă și oțet. Lăsați-le să se înmoaie câteva ore, apoi uscați-le pe cea mai înaltă poziție a uscătorului pentru a scăpa de ouă și larve de purici.

O soluție de oțet cu apă poate fi de asemenea depozitată în sticle de pulverizare și pulverizată pe animal și în patul său din când în când pentru a ucide și a scăpa de purici.

Ce tip de oțet ajută să scapi de purici?

Acum este un fapt bine stabilit că tot felul de oțet ucide purici. Cu toate acestea, am avut multe proprietari de acasă / animale de companie să mă întrebe ce oțet specific să utilizeze în acest scop. Este în principal oțet de cidru de mere sau oțet alb distilat? Răspunsul este că ambele tipuri sunt la fel de eficiente în uciderea și respingerea puricilor. Ambele tipuri conțin acid acetic care face produsul foarte acid. Majoritatea proprietarilor de animale de companie preferă utilizarea oțetului de cidru de mere pentru uciderea puricilor pe animale de companie, în timp ce tind să utilizeze oțet alb distilat în jurul casei pentru al menține curat și purici, dar puteți schimba cu ușurință rolurile și utiliza ambele oțeturi pentru ambele scopuri.

In concluzie

După cum puteți vedea, oțetul este o soluție simplă și eficientă pentru a scăpa de purici. Deci, data viitoare când vă confruntați cu o infestare cu purici, asigurați-vă că încercați mai întâi oțetul înainte de a vă rezolva alte produse toxice disponibile pe piață. Ați folosit vreodată oțet pentru a scăpa de purici? Distribuiți experiența dvs. pe forum.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com