ByVaTon.com

Miniature pisici shar pei

Cute Shar Pei catelus

În ultimii zece ani, pisicile mini-Shar-Pei și-au recăpătat popularitatea împreună cu alte rase de miniatură și jucării. Având în vedere ritmul rapid al stilului de viață american, miniatura Shar-Peis poate face animale de companie ideale.

Adevărul despre Shar-Peis miniatural

Un mini-Shar-Pei este, de asemenea, cunoscut sub numele de mini Shar-Pei. Câinele este un chinez Shar-Pei de rasă pură, dar ceea ce este posibil să nu realizați este că acești câini reprezintă dimensiunea originală a rasei. Nu a fost până când rasa a câștigat recunoașterea AKC că gama de dimensiuni de 18 până la 20 de inch a devenit standard. Cei care se gândesc la "mini" au ales pur și simplu să continue reproducerea dimensiunii originale Shar-Pei care măsoară 17 centimetri sau mai puțin la umeri și cântărește între 25 și 40 de lire sterline.

Cuvântul miniatură în sine este oarecum înșelător în ceea ce privește această rasă, deoarece acestea nu sunt câini de talie mărimea cărnii, și nici animalele de casă pe care le veți dori să le mâncați într-o pungă ca un accesoriu. Acești câini au, în general, un cadru solid, îngust, al omologilor lor mai mari, precum și familia încrețită și împinsă în față. Acestea sunt menite să fie umblate pe leșuri și sunt destul de greu pentru a face dificilă purtarea lor pentru mai multe perioade scurte de timp.

Mituri despre miniatură Shar-Pei Puppies

Există câteva mituri care înconjoară mini Shar-Peis care trebuie eliminate. În primul rând, acești câini sunt nu cainii rare cum ar fi cateva magazine de animale de companie ar trebui sa credeti pentru a incasa un pret excesiv pentru catelusii. În ciuda dimensiunilor și greutății lor, aceste cățeluși provin din linii genealogice de rasă Shar-Pei.

În al doilea rând, Kennel Club-ul american nu recunoaște această versiune miniaturizată a Shar-Pei ca o rasă separată - acești câini sunt eligibili pentru înregistrare pur și simplu ca chinezii Shar-Peis. Există crescători specifici care se specializează în producerea machetelor originale din Shar Pei, iar mulți dintre acești câini sunt înregistrați cu lucrări emise de Clubul miniatural Shar-Pei din America.

În al treilea rând, deoarece acești câini nu au fost "diminuați" ca multe alte rase miniaturizate, pisicile miniatură Shar-Pei nu prezintă probleme de sănătate genetică care nu sunt deja găsite în dimensiunea standard AKC Shar Pei, care includ în principal probleme de piele și boală de rinichi.

Puppy TemperamentÎn timp ce Shar-Pei sunt descriși în descrierea rasei lor ca fiind în afara și standoffish, tendința normală a rasei de a fi absolut loiali proprietarilor lor este deseori la înălțimea ei în versiunea miniaturală a câinelui. Aceste pui sunt animale de companie împreună cu proprietarii lor și demonstrează o natură amabilă.

Shar-Pei au primit o presă proastă ca fiind biți de teamă (câini care agită sau chiar mușcă agresiv când sunt într-o situație stresantă sau periculoasă). În general, această tendință nu este mai predominantă în această rasă decât oricare alt câine. Miniatură Shar-Pei este deseori descrisă ca adaptabilă, gooasă și chiar vinovată de a fi un cartof canapea ocazional.

Rasă standard

Aspectul general al puilor Shar-Pei miniatural include capul în formă de hipopotam tipic, capul încrețit și pielea corpului și o înălțime de cel mult 17 inci. Ochii trebuie să fie clare și în formă de migdale. Limba și interiorul gurii ar trebui să aibă culoarea albastru-negru, dar este acceptabilă o limbă de culoare gri, violet sau lavandă. O mulțime de roz pe limba și urechile bolțite sunt considerate descalificări la câinii de spectacol.

Chiar și cu versiunea miniaturală, pieptul câinelui este adânc și gâtul are doar o lungime medie, amestecându-se în umeri bine fixați, largi. Spatele câinelui este larg și scurt, în timp ce coada este groasă la bază și se ridică până la un punct care se buclează.

Ca întotdeauna, este bine să cumpărați un câine de rasă pură de la un crescător de reputație, și vă puteți aștepta să plătiți 1.500 de dolari și un pui de înaltă calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com