ByVaTon.com

Cum să omori purici cu bicarbonat de sodiu

Cum să ucizi blefele cu bicarbonat de sodiuNu există o formulă magică pentru controlul căpușelor și puricilor pe animalele de companie. Nu contează cât de mult producătorii își fac reclamă formulele ca fiind sigure și 100% organice, nu există un compus chimic care să controleze puricii, lăsând în același timp animalele și gospodăria cu adevărat sigure și sănătoase. Cu toate acestea, există modalități de control natural al puricii. Aceste programe alternative simple și totuși alternative nu numai că funcționează - de asemenea, ele provoacă mai puține probleme pe termen lung.

Dacă ați continuat să pulverizați sau să administrați materiale toxice și să vă otrăviți animalele de companie sau pe proprietatea dvs., atunci am câteva sfaturi minunate pentru ca tu să schimbi toate acestea. În acest ghid, vă voi explica cum să ucizi puricii cu bicarbonat de sodiu în mod natural.

Poți ucide purici cu bicarbonat de sodiu?

Dacă vă întrebați dacă este posibil să omori purici cu bicarbonat de sodiu, atunci răspunsul este da. Secretul din spatele controlului puricilor este eliminarea larvelor și a ouălor. Aici intră sucul de copt în imagine.

Foarte puține produse au succes în tratarea puricilor adulți precum și a ouălor lor. Dar bicarbonatul de sodiu utilizat împreună cu sarea de masă obișnuită poate face acest lucru cu succes. Aceasta este o metodă ieftină, dar eficientă și sigură, care nu vă va afecta animalele sau copii. În plus, ambele ingrediente sunt, de asemenea, disponibile în majoritatea gospodăriilor, deci nu trebuie să ieșiți din calea lor sau să achiziționați aceste articole.

Omoara purici cu bicarbonat de sodiu: Important de notatUn punct important de observat atunci când se utilizează bicarbonat de sodiu este de a se asigura că produsul este încă activ. Pentru a testa dacă sucul de copt este încă activ, adăugați-l la câteva picături de oțet. Amestecul trebuie să explodeze instantaneu și să continue să explodeze timp de câteva minute. Dacă acest lucru nu este cazul și bulele se formează destul de încet sau nu se formează deloc, atunci este timpul să înlocuiți lotul existent de sodă de copt.

Pași pentru uciderea puricilor cu bicarbonat de sodiu

Pentru a ucide purici cu bicarbonat de sodiu, trebuie să tratați covoarele, lenjeria de pat și mobilierul din gospodărie. Dacă nu veți face acest lucru, toate celelalte produse de control al puricii (în special cele folosite pe animalele de casă) nu vor fi eficiente, deoarece puricii vor continua să se înmulțească pe aceste terenuri de reproducere.

  • Începeți prin achiziționarea de bicarbonat de sodiu și de sare de galon. Acest lucru este necesar în special atunci când infestările sunt uriașe sau când intenționați să tratați toate camerele casei dvs.
  • Cel mai bine este să păstrați animalele de companie în aer liber atunci când tratați casa. Sarea și sifonul pot irita pielea animalelor de companie, mai ales dacă au răni deschise de purici sau răni.
  • Se amestecă sarea și bicarbonatul de sodiu și se umple amestecul într-o sticlă veche de agitare. De asemenea, puteți aplica sifonul și sarea separat pe covoare.
  • Pentru a ucide purici cu o metodă de coacere a sifonului, stropiți cu sare sarea și bicarbonatul pe toată zona cu covor.
  • Acum puteți folosi o pensulă sau o mătură pentru a asigura împrăștierea uniformă a amestecului în toate zonele.
  • Acum lăsați amestecul de sare și bicarbonat de sodiu pe covor peste noapte. Produsul funcționează prin deshidratarea puricilor și, eventual, prin uciderea acestora.
  • Apoi, aspirati covorul bine. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de purici morți și de morți. Dacă utilizați un vid în pungă, sigilați pungile de unică folosință și scapați-vă de acestea în aer liber.
  • Repetați procesul la fiecare 3 până la 4 zile de la expulzarea ouălor de purici în această perioadă. Acest lucru va face tratamentul mai eficient și vă va ajuta să scapi de puricii rămași.
  • Repetați întregul proces la fiecare câteva luni.

Atunci când alegeți să ucilați purici cu bicarbonat de sodiu, nu numai că economisiți bani, dar asigurați și o metodă mai sigură și mai naturală de combatere a acestor dăunători. Încercați-o pentru dvs. și vedeți cât de eficient este pentru uciderea puricilor. Dacă nu sunteți în coajă, puteți să-l găsiți aici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com