ByVaTon.com

Clipuri de câine amuzante

câine lătrat în microfon

Cel mai bun prieten al omului știe cum să-l înfrunte pentru cameră. De la surfing la câine vorbitor, la cântat sau la pian, acești prieteni blond știu cum să provoace un chicot și să se distreze și, din fericire, proprietarii lor au prins-o pe bandă!

Ultimate Dog Tease

Clark G., faimosul câine vorbitor, răspunde în mod dramatic explicației proprietarului său cu privire la modul în care a luat unele dintre cele preferate ale câinilor și le-a mâncat sau le-a hrănit cu pisica.

Laughing Bulldog

Râsul ar trebui să fie un medicament bun, astfel că căpitanul ar trebui să fie un buldog fericit și sănătos. Având abdomenul său frecat îl face să se rătăcească și să râdă.

Happy Birthday Duo

E timpul de cântat pentru cei doi Terrieri din Boston. Când proprietarul lor începe să cânte "La multi ani,"se alătură direct.

Buddy Câinele Surfing

Buddy, un energic Jack Russell Terrier, a navigat de când avea doi ani. De asemenea, cunoscut sub numele de Lord of Dogtown, Buddy a câștigat o medalie pentru capacitatea sa de navigare.

Câine de dormitDiggerul Westie trebuie să se bucure de niște vise fericite în timpul orelor de somn. Indiferent de cât de greu îl fac proprietarii să-l trezească, Digger tocmai continuă să adoarmă.

Pantaloni pentru pulover

Potrivit Clubului Dachshund din America, Inc., dachshund-ii iubesc să săpare și să se înroșească, ceea ce este un instinct profund înrădăcinat din rădăcinile lor ca animale de vânătoare. Această nevoie neîncetată de a sparge poate să fi contribuit la situația acestui câine. În timp ce proprietarii nu sunt siguri cum puloverul le-a prins Dachshund-ul feminin, ei și-au dat seama rapid cum să o extragă.

Pianul joacă Pooch

Uita-te în uimire ca uimitor Megan sare de la cărucior și până la pian. Megan are mai multe cântece în repertoriul ei și când se termină, ea sare de la pian și coboară în căruciorul ei.

Scooter Riding Canine

Călărirea unei biciclete sau a unui scuter sau echilibrarea pe o minge sunt doar câteva dintre cele mai multe trucuri pe care acest câine chinez adorabil le-a învățat să le facă și chiar are un costum special și ochelari de purtat la călărie. Proprietarul său, domnul Duan, a creat o bicicletă specială pentru micul său animal de companie, pentru al face mai ușor să învețe să se plimbe.

Râsul este bun pentru tine

Vizionarea și râsul la anticul animalelor, cum ar fi pisicile și câinii, care cavortă pe videoclipuri oferă mai mult decât valoare de divertisment. Personalul de la Clinica Mayo spune că râsul oferă beneficii pe termen scurt, cum ar fi reducerea stresului și creșterea circulației și beneficiile pe termen lung, cum ar fi sistemul imunitar mai puternic și dispozițiile mai bune. Dacă vă simțiți obosiți sau stresați, vă recomandăm să vă prescrieți câteva minute pentru a urmări câteva videoclipuri amuzante cu unul dintre animalele preferate, pentru a vă ajuta să vă simțiți mai fericiți și mai relaxați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com