ByVaTon.com

Heartworm pastile fără prescripție medicală

Veterinarul verifică inima

Boala de vierme este o boală gravă la câini. Din fericire, este ușor de prevenit cu medicamente pe bază de prescripție medicală. Deși ar putea fi tentant să economisiți bani evitând o vizită la cabinetul medicului veterinar, există riscuri implicate în obținerea medicamentelor de prevenire a infarctului fără prescripție medicală.

Prevenirea bolilor de vierme

Boala de vierme este transmisă de țânțari, deci este imposibil să știți dacă animalul dvs. a fost mușcat. Trebuie remarcat faptul că medicamentele de prevenire a puricii și a căpușelor nu împiedică în mod credibil muscaturile de țânțari. Puteți preveni numai bolile cardiace cu medicamente lunare. Medicamentele de prevenire a infarctului lunar sunt foarte sigure, în timp ce tratamentul pentru un câine care a devenit infectat este costisitor, dureros și prezintă un risc de complicații grave sau fatale.

Achiziționarea de medicamente fără o prescripție

Toate medicamentele eficiente pentru inima necesită o rețetă în Statele Unite. Este ilegal să obțineți un medicament aprobat de FDA fără prescripție medicală. Potrivit Consumer Reports, este, de asemenea, ilegal să importați medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală din alte țări.

Semnele de avertizare ale farmaciilor Rogue

Este din ce în ce mai obișnuit să se ordone medicamente din Canada sau prin alte locații de peste mări. Asociația Canadiană de Farmacie Internațională are un sigiliu pentru a ajuta la identificarea farmaciilor certificate. Cu toate acestea, CIPA a raportat o fraudă în care site-urile necinstite au utilizat sigiliul CIPA. Înainte de a comanda online, faceți cât mai multe cercetări despre farmacie. Farmaciile Rogue s-au dovedit a vinde medicamente contrafăcute sau contaminate. AwareRx raportează că semnele de avertizare ale unei farmaciști necinstiți includ:

 • Fără prescripție
 • Prevederile furnizate după completarea unui chestionar online
 • Nu există farmacist disponibil pentru consultare
 • Lipsa numărului de telefon sau a adresei stradale
 • Vă solicită să semnați o renunțare
 • Oferă doar o selecție limitată de medicamente
 • Utilizarea unui site web internațional
 • Trimite e-mail spam

Câteva exemple de farmacii Rogue

Iată câteva linkuri către farmacii care fac publicitate că vinde medicamente fără prescripție medicală:

 • Canada Vet
 • Hoof și Hound
 • Inima regia

Farmaciile online renumite

Achiziționarea de medicamente de la o farmacie online nu este neapărat aceeași cu obținerea unui medicament fără prescripție medicală. Multe farmacii online sunt reputate și urmează practicile farmaceutice standard. O modalitate de a afla dacă o farmacie online pentru animale de companie este demnă de încredere este să căutați sigiliul VET VIPPS. Aceasta este o certificare prin Asociația Națională a Camerelor de Farmacie care arată că licența, politicile și procedurile farmaciei au fost verificate.

O prescripție de la medicul veterinarVeterinarul dvs. va cere, probabil, ca animalul dvs. de companie să aibă o examinare recentă și un test de sânge negativ pentru inimii înainte de a scrie câinelui dvs. o prescripție pentru prevenirea bolilor de inimă. Societatea Americana de Heartworm recomanda testele anuale de inima pentru toti cainii. Dacă medicul veterinar vă autorizează un preventiv pentru viermii cardiace, puteți să îl cumpărați direct la cabinetul veterinarului sau puteți cere o rețetă scrisă. Atâta timp cât animalul dvs. este văzut în mod regulat pentru îngrijire preventivă și vaccinări, nu va trebui să programați o vizită separată. Ar trebui să puteți obține resturi pentru restul anului fără altă rețetă.

Multe oficii veterinare vor oferi pentru a se potrivi prețul farmaciilor online pentru prevenirea bolilor cardiace. Altele pot oferi să vândă medicamentul cu o doză suplimentară inclusă pentru același cost. Uneori programele de reducere sunt disponibile dacă achiziționați de la biroul vetului dumneavoastră. De asemenea, rețineți că farmaciile online pot fi taxate pentru expediere, astfel încât economiile inițiale pe care le-ați putea găsi ar putea să dispară până la finalizarea comenzii.

Dacă animalul dvs. vă dezvoltă boala Heartworm

În timp ce medicamentele de prevenire a infarctului sunt extrem de eficiente, Jurnalul Asociației Medicale Veterinare din SUA a raportat rezistență sporadică la medicamente în 2013. Dacă câinele dumneavoastră are un preventiv cumpărat prin cabinetul medicului veterinar, compania farmaceutică va plăti de obicei pentru tratament dacă animalul dvs. de companie este diagnosticată mai târziu cu boală de inimă. Dacă ați cumpărat un preventiv fără prescripție medicală, este îndoielnic faptul că compania farmaceutică se va implica.

Cu toate că preventivele de inimă sunt foarte sigure, câțiva câini pot avea efecte secundare. În unele cazuri, compania farmaceutică va ajuta, de asemenea, financiar cu tratamentul pentru aceste reacții adverse dacă produsul a fost achiziționat printr-o priză de reputație.

Discutați cu medicul veterinar

Dacă aveți îngrijorări cu privire la costul îngrijirii preventive pentru câinele dvs., discutați cu medicul veterinar cu privire la medicamentele, vaccinările sau testele de sânge care sunt necesare cel mai mult. În timp ce medicamentele preventive pot fi achiziționate online fără prescripție medicală, există multe riscuri legate de această abordare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com