ByVaTon.com

Câine excesivă lins

Câine în gulerul elizabetan

Lipirea excesiva poate incepe ca efortul cainelui de a se comforta, dar comportamentul se poate transforma intr-un obicei prost care irita pielea. Este un semn al unei probleme fizice sau este un câine care reacționează la stresul recent?

Câine compulsivă de înjunghiere a câinelui

Unii câini vor începe să-și lingă o parte din corpul lor excesiv. Cea mai comună este un picior sau un picior. Ori de câte ori începeți să lingeți excesiv, ar trebui să aveți întotdeauna primul câine verificat de un veterinar. Dacă un veterinar exclude o problemă fizică, tratamentul cu un comentariu este o doză mică de Benadryl. Acest lucru poate provoca uneori unui câine să se relaxeze și să spargă ciclul de lins sau dacă linsul se datorează pruritului / alergiei, poate, de asemenea, să ajute.

Dacă linsul a început după orice stres, de exemplu moartea unui alt animal de companie, pierderea unui membru al familiei, mutarea sau chiar separarea temporară de familie, stresul poate fi motivul.

Soluții de stres de lins

Cainii isi pot simti stresul. Cu toate acestea, ei, de asemenea, ridica de stresul lor uman și să-l dea cu ei.

Cu orice comportament de stres, acțiunea devine un obicei liniștitor. Nu puteți corecta obiceiurile fără a încălca comportamentul pentru o perioadă semnificativă de timp, ceea ce ar necesita, probabil, utilizarea unui guler elizabetan în jurul gâtului pentru a împiedica lingușirea câinelui.

O altă opțiune este să vă distrageți câinele de fiecare dată când începe să se lingă, fie oferindu-i un tratament, fără a recunoaște linsul sau angajarea ei în câteva minute de timp de joc. Înlocuiți activitatea nedorită cu cele mai de dorite, dar asigurați-vă că nu leagă cu o recompensă.

Aceasta nu va fi o problemă ușoară de corectat, dar ar trebui să puteți lucra departe de lins dacă sunteți persistent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com