ByVaTon.com

De ce câinii ling?

De ce este lins câinele? De la naștere, cum comunică mama cu puii ei tineri noi, cum le promovează să înceapă să respire și cum le curăță când sunt născuți, deci este extrem de important pentru supraviețuirea puiilor tineri.

De ce câinii linge oamenii?

În sălbăticie și în cîini domestici, veți găsi că vor linge în jurul gurii mamei, în timp ce bebelușii și puii încă mai păstrează acest instinct. Este, de asemenea, un fel de gest supus - cei mai mulți membri secundari ai unui pachet vor linge membrii mai dominanți, ceea ce este esențial pentru păstrarea consistenței pachetelor.

Cainii, de asemenea, linga, deoarece le place gustul de piele salata de proprietar și de obicei. În principal, cu câini domestici, înseamnă iubire.

Linsingul eliberează endorfinele satisfăcătoare care oferă câinilor o senzație de confort și satisfacție - cum ar fi sentimentul pe care îl primesc oamenii când își mușcă unghiile - scade stresul. Dacă linsul câinelui dvs. este pur și simplu un semn de afecțiune, o metodă de a reduce acest lucru este să neglijați linsul. Linsul nu primește niciodată atenție. Dacă câinele tău te linge, atunci te ridici instantaneu și intri în altă cameră. Vrei să-ți înveți câinele că linsul sugerează că individul va părăsi spațiul. Când îți petreci câinele, dacă începe să se lingă, petting-ul se oprește și tu pleci. Cu repetiție, lingerea se va opri.

Dacă un câine se linge cronic, el poate fi din moment ce este obosit, nervos, are probleme de piele, cum ar fi reacții alergice, sau ar putea simți durere fie în labe sau în alte locuri din corpul lor. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. obține o stimulare suficientă și elimină orice infecție sau alergie, vizitând medicul veterinar.

Cum ar însemna dacă un câine vă linge?

Posibilitățile sunt câinele dvs. are nevoie de ceva. Acesta este motivul cel mai des intalnit de cainii domestici si tinde sa fie genul de linsa pe care majoritatea parintilor doresc sa le schimbe. Linsul pentru afectiune face ca cainele dumneavoastra sa elibereze endorfinele placute care ii calmeaza si le comforteaza, insa uneori poate deveni excesiv pentru oameni.

Ce înseamnă atunci când un câine vă linge fața?

Câinele dvs. suferă de foame. Câinii, în unele cazuri, folosesc lins pentru a interacționa că sunt înfometați. Catelusii tineri isi linge buzele mamei pentru a stimula un reflex de regurgitare, astfel incat sa poata manca mâncarea mamei lor. Ca și strămoșii lor de lupi, câinii sălbatici linge fața liderului de pachete ca o metodă de pledoarie pentru mâncare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com