ByVaTon.com

Flea pieptene - cum să-l utilizați

Flea CombCel mai important pas spre eliminarea infestării cu purici este identificarea problemei. Primul lucru pe care îl fac dacă bănuiesc că câinele meu sălbatic are puricii este de a alerga un pieptene de purici prin blană. Aș recomanda chiar să faceți acest lucru în mod regulat, deoarece câinele dvs. va arăta frumos și, în același timp, vă preveniți infestările cu purici. Și eu sunt totul despre prevenirea puricilor în loc de anihilare cu purici. Este mai ușor și vă va salva multe probleme. Pieptenele de purici sunt o modalitate sigură de a îndepărta puricii și ouăle din blănurile animalelor de companie și este o investiție ieftină. Ceea ce face un pieptene unic de purici este spațiul dintre dinți. Este foarte mic, permițându-vă să prindeți totul cu el. Nu treceți cu vederea acest produs excelent de control al puricii - vă va ajuta să scăpați de purici rapid și fără durere.

Cum folosesc pieptenele de purici

Mai intai umple o galeata cu apa si sapun. Folosesc acest lucru pentru a-mi clăti pieptenul de purici, în același timp ucigând puricii dacă găsesc vreunul. Vă recomandăm să faceți acest lucru în afară, așa că puricii care cad jos nu vor ateriza pe podea și vor scăpa. Câinele meu are o blană lungă, așa că trebuie să folosesc un pieptene normal pentru a elimina blana. După ce fac asta, iau pieptenul de purici și încep să-i pieptăn în jurul capului meu de câini. Apoi, mă mișc în jos pe piept și pe laturi, terminând cu picioarele și coada. Pe măsură ce vă întoarceți încet prin blană, curățați regulat pieptenele de purici în galeata cu apă. Acordați o atenție deosebită zonei pe care o combinați, deoarece puricii vor încerca să se îndepărteze de pieptene. Puteți repeta acest proces de câteva ori pentru a vă asigura că toți puricii au dispărut.

Apoi, toarnă apa și dă câinelui meu un tratament care să asocieze pieptenirea cu ceva bun. Dacă insistați asupra pieptănării câinelui sau a pisicilor în interior, puteți pune niște plastic sau o hârtie pe podea pentru a prinde puricii care se încadrează. Amintiți-vă că s-au sari de purici și vor încerca să scape dacă vor primi șansa. Dacă alegeți să faceți acest lucru în interior, umpleți doar jumătate din găleată cu apă pentru a împiedica sărind.Dacă puricii se îndepărtează de tine în interiorul casei tale, se pot răspândi repede, provocând infestarea puricilor. De aceea folosesc întotdeauna pieptenele de purici pe câinele meu afară. Nu vreau să risc. Dacă primiți purici în interiorul casei dvs., trebuie să preluați imediat controlul asupra situației. Cu cat astepti mai mult purici cu care vei avea de-a face. Bătălia poate dura săptămâni, chiar luni, în funcție de cât timp au puricii purtați să se reproducă și să se răspândească în casă. Dacă suferiți deja de o infestare cu purici, puteți obține sfaturi și informații despre cum să scăpați de purici în forumul nostru.

5 motive pentru care ar trebui să folosiți piepteni de purici

  1. Flea pieptene pot fi folosite pe toate rasele de caini si pisici
  2. Îndepărtează efectiv reziduurile de purici, precum și fulgi de mătreață pentru a vă menține animalul bine îngrijit
  3. Reduce părul rătăcit de animale de companie în jurul casei dvs. și pe mobilierul dvs. Ideal pentru utilizare după șamponare sau pentru utilizare zilnică
  4. Ajută la detectarea puricilor în stadiile lor timpurii și reduce posibilitatea unor infestări mai mari
  5. Reduce nodurile, vărsarea și covorașul la animalele cu blană lungă

Fă-ți o favoare HUGE și primești un pieptene de purici astăzi. Eu folosesc a mea tot timpul și este minunat atât pentru prevenirea și identificarea puricilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com