ByVaTon.com

Cele mai bune cutii de câine

mall purtător de câine

Cumpărarea unei cutii de câine poate părea o decizie simplă, dar există un număr de factori care ar trebui să meargă în procesul de luare a deciziilor. După ce decideți cu privire la mărime, materialul cutiei poate juca un rol în decizia dvs., precum și funcționalitatea și estetica.

Cele mai bune cutii de câine din plastic

În timp ce nu sunt întotdeauna cele mai atractive cutii, cutii de plastic sunt ideale pentru câinii care preferă mai multă intimitate. Dacă căutați o cutie de plastic pentru câinele dvs., luați în considerare Petmate Two-Door, Kennel Top-Load. Revista Canine recomandă ca cea mai bună cutie de plastic pentru câini de pe piață, în special pentru construcția cu două uși și combinația de oțel și plastic, ceea ce îl face robust și sigur.

Caracteristici

Cutia are două uși, ceea ce înseamnă că puteți pune catelul în cutie, prin partea de sus, dacă el ezită să meargă doar în. Ea are un mâner de confort transport și cele două jumătăți vin în afară, permițându-vă să-l stivă pentru depozitare. Această cutie are aproape 3.000 de comentarii pe Amazon, cu peste trei sferturi oferind un rating de 5 stele. Oamenii iubesc cât de robust este, iar cea de-a doua ușă de sus este ideală pentru a pune animale de companie mai puțin entuziaste în interiorul, chiar de sus. Singura Compromis este că este puțin mai greu decât alți transportatori, dar, după cum nota unele comentatorii, este în valoare de greutate mica in plus din cauza durabilitate și cât timp durează, față de navete mai subtiri, din material plastic.

Aprovizionare

Site-uri precum Amazon și Petco transporta naveta Petmate și vine într-atât de 19 inch, începând de la $ 29.99 și o opțiune de 24 inch, începând de la aproximativ 40 $. Alegeți din câteva culori diferite (în funcție de dimensiunea dorită), inclusiv roșu, alb, bronzat și albastru, ceea ce va modifica ușor prețul.

Petmate Două Usi Top Load Kennel
Petmate Două Usi Top Load Kennel

Cel mai bun cablu de sârmă

Una dintre cele mai recomandate lăzi, în general, vine de la Casele MidWest. Stadiile de viață MidWest Stacking Metal Cage Dog sunt recomandate de numeroase site-uri web, printre care cele mai bune cutii pentru câini și paturi.

Caracteristici

Îl iubesc pentru calitatea superioară - are o faimă solidă în metal și blocurile se fixează ferm în poziție. Această cutie vine în stil unic sau dublu. Ușa dublă este mare dacă utilizați separatorul furnizat pentru a pune doi câini. Puteți utiliza, de asemenea, separatorul atunci când câinele este un catelus, permițându-i să crească în naveta în timp.

În plus față de toate recomandările pentru această cutie, Animal Hub are o revizuire cuprinzătoare asupra a ceea ce face ca Stadiul de viață MidWest să fie o opțiune excelentă de cutie de sârmă. Unele dintre caracteristicile menționate includ:

 • Ușor de configurat și de rupt în jos - nu necesită instrumente speciale
 • Tavă detașabilă pentru o curățare ușoară
 • Un an de garanție
 • Glisați șuruburile pentru a fixa sigur câinele
 • Panou separator reglabil, astfel încât să puteți cumpăra o cușcă mai mare și să vă ajustați pe măsură ce creste catelul

Aprovizionare

Cutia vine în șase dimensiuni diferite, variind de la 22 cm la 48 cm, ceea ce este grozav pentru rasele de peste 50 kg. Puteți găsi MidWest Life Stages Crates pe Chewy.com sau pe site-ul producătorului. Prețurile variază de la aproximativ 20 de dolari pentru o cutie de 22 de inci la aproximativ 85 de dolari pentru o cutie de 48 de inchi.

MidWest iCrate Plăcuță de metal pentru câini
MidWest iCrate Plăcuță de metal pentru câini

Cea mai bună cutie de câine elegantă

Dacă aveți nevoie de cutia dvs. de caine pentru a se potrivi cu designul dvs. interior, luați în considerare Casual Home 600-44 Pet Crate End Table. La prima vedere, se pare că este o masă finală obișnuită, dar de fapt este o cutie pentru câini. Acesta a fost recomandat de un număr de ghiduri de cumpărători în ultimii ani, printre care Heavy.com`s roundup de lăzi de câini de top în 2016.

Caracteristici

Deși este proiectat cu stil în minte, caseta Casual Home este încă funcțională. Oferă o ventilație amplă pentru câinele dvs. și are o închidere sigură, care este ușor de deschis și închisă din exterior. Cutia este realizată din lemn durabil Hevea și vine și în negru sau alb.

Aprovizionare

Modelul espresso se vinde pe Amazon pentru aproximativ 84 dolari pentru 24-inch și aproximativ 103 dolari pentru un 27-inch unul. În ansamblu, recenzenții care au cumpărat masa de la Cratele de acasă de la magazine precum Wal-Mart îl iubesc, mai ales materialul robust și ușurința de asamblare.

Singurul dezavantaj este că cântărește mai mult decât o cușcă standard cu plasă de sârmă, însă nu este destinat să fie mobil. Un alt element important care trebuie menționat în acest caz este lipsa unei tăvi detașabile pentru accidente. De asemenea, pentru că este subțire, acest tip de cutie ar trebui să fie pentru un câine care este folosit pentru a fi crăpat sau nu se înnebunește când nu te poate vedea complet.

Casual Casă 600-44 Pet Crate End Table, 24-inch
Casual Casă Pet Crate End Table

Cea mai bună cutie de câine interior / exterior

Dacă sunteți în căutarea pentru o cutie care funcționează atât în ​​interior cât și în exterior, luați în considerare Firfrax Noz2Noz Sof-Krate N2 Series Indoor Animale de companie în aer liber.

Caracteristici95% dintre utilizatorii Chewy.com recomandă această cutie, având o serie de beneficii, printre care:

 • Configurare ușoară
 • Bine ventilat pentru primăvară și vară în aer liber
 • Ușoare dar durabile
 • Usor de curatat
 • Are uși laterale, de sus și de intrare din față
 • Proiectat pentru depozitare ușoară
 • Baza rezistentă la apă

Cei mai buni sfaturi despre câini au o examinare amănunțită în primul rând a cutiei, iar singurul potențial con constatat poate fi "mirosul noului cușcă", care aparent este puțin puternic. Ea oferă sfaturi pentru cei care sunt deranjați de mirosul țesăturilor, dar recomandă această cutie, în special pentru câinii care nu sunt un fan al cutiilor tradiționale. Își iubește, de asemenea, cât de bine ventilată este și accesul ușor la cele trei uși. Este ergonomic și usor de aplatizat și pus înapoi împreună - luând mai puțin de un minut.

Aprovizionare

Cârligul Firstrax este disponibil pe site-ul lui Chewy în diferite dimensiuni. Prețul variază de la aproximativ 75 $ la 110 $ în funcție de mărimea pe care o obțineți.

NOZTONOZ Sof-Krate Acasă pentru animale de companie / în aer liber
NOZTONOZ Sof-Krate Acasă pentru animale de companie / în aer liber

Cea mai bună călătorie tare

Când vine vorba de călătoria cu avionul, obținerea unei cutii de caine acceptate de companie aeriene poate fi extrem de confuză și frustrantă. Asociația Internațională de Transporturi Aeriene (IATA) are reguli stricte privind tipurile de cutii de câini care sunt aprobate pentru călătoriile cu avionul. K9 of Mine are o defalcare foarte mare asupra tuturor regulilor și recomandă în mod deosebit căsuța de la Kennel Petmate Sky. Acesta îndeplinește toate criteriile IATA, cu excepția piulițelor și șuruburilor din plastic care vin standard. Va trebui să cumpărați produse metalice pentru a fi pe deplin compatibile.

Caracteristici

Unele dintre beneficiile cheie ale cutiei Petmate Sky Kennel sunt:

 • Găuri de cusătură pre-forate, care sunt importante, deoarece companiile aeriene vă cer să vă legați cu fermoar porțile canisei închise
 • Ușă metalică unică realizată dintr-o bucată de metal, care împiedică câinele să încerce să tragă ușa spre interior și să o prăbușească
 • Deja vine cu autocolante de animale vii, după cum este necesar
 • Mânerele și jantele lungi îndeplinesc cerințele privind distanța dintre jantele IATA
 • Găuri de aer pe toate cele patru laturi ale cutiei
 • Blocare extrem de sigură

Aprovizionare

Petmate Sky Canisa ladă vine în diferite dimensiuni și pot fi găsite pe o varietate de site-uri, inclusiv 1800PetSupplies, care are lada mica de aproximativ 40 $, tot drumul până la $ 185 pentru gigantul.

Petmate Sky Kennel
Petmate Sky Kennel

Trusă de călătorie pentru câini mici

Dacă călătoriți cu un câine mai mic și căutați să aduceți la bord un carcasă moale, site-uri cum ar fi Recomandări pentru câini sugerează transportatorul extensibil Frontpet.

Caracteristici

Această navă de călătorie cu benzi moi:

 • Cutie de sârmă puternică, care ajută la menținerea îndoielii și oferă o stabilitate adăugată
 • Clapetă separată care permite câinelui să se întindă puțin mai mult
 • Referentii de la Frontpet Expansible Carrier iubesc ușurința în utilizare și durabilitatea pentru călătorii.

Aprovizionare

Câinele cu un drawback recomanda notele este că vine doar într-o singură mărime, ceea ce este bun pentru câini în jur de 13 de lire sterline sau mai puțin. Carrierul extensibil Frontpet este disponibil de la un număr de comercianți online, inclusiv Sears Marketplace, pentru mai puțin de 35 de dolari.

Terminalul extensibil cu platformă frontală cu inserție din fibre de căptușeală.
FrontPet Carrier extensibil pentru animale de companie, cu inserție din fibre de căptușeală

Reducerea opțiunilor

Înainte de a cumpăra o cutie pentru câini, este bine să luați în considerare factori importanți precum:

 • Nevoile dvs. imediate în căutarea unei cutii de câini
 • Dimensiunea câinelui tău

O resursă excelentă dacă nu sunteți încă sigur ce fel de navă îndeplinește cel mai bine nevoile dvs. imediate este cel mai bun ghid de hrănire pentru câini. Ghidul lor 2017 include informații utile precum:

 • Cum să îndoiți în mod corespunzător o cutie de câine
 • Faceți jucăriile și instrumentele de anxietate, de fapt, de ajutor
 • Ghid de mărime general pentru a vă ajuta să alegeți cutia potrivită

Asigurați-vă că ați comparat opțiunile de expediere dacă cumpărați o cutie online, deoarece cutiile pot fi grele. De asemenea, căutați politici de întoarcere liberală dacă sunteți preocupat deloc dacă cutia dorită este de fapt cea mai bună pentru câinele dvs.

Alegeți cutia potrivită

După ce ați luat în considerare nevoile dvs. și dimensiunea câinelui dvs., alegerea cutiei ideale ar trebui să fie ușoară. Este important ca câinele dvs. să se simtă bine și confortabil în cutia sa, dar este, de asemenea, important ca cutia să îndeplinească nevoile dvs. de stil și funcționalitate. Din fericire, există mai multe opțiuni de a alege de la care va avea coada cainelui dvs. wagging.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com