ByVaTon.com

Pisicile de purice pe oameni - imagini, tratament și prevenire

Dacă bănuiți că ați fost mușcați de purici de nisip și doriți să aflați cum arată mușchii de nisip pe oameni, acesta este locul. Veți învăța, de asemenea, cum să tratați și să împiedicați mușcăturile să evite această problemă în viitor. Persoanele care au experimentat deja aceste mușcături știu că pot fi destul de dureroase. Dacă sunt lăsate netratate, ele pot cauza o mulțime de suferințe pentru câteva luni înainte, înainte de a dispar de regulă de la sine. Pisicile de nisip pot duce la boli și pot transmite viruși, deci trebuie să vedeți întotdeauna un medic dacă aveți simptome severe după ce ați fost mușcați. Acest articol va ajuta la vindecarea celor mai multe muscaturi de nisip de purici pe oameni.

Ce arătau nisipurile de purice pe oameni?

Chiar dacă puricii de nisip sunt destul de mici, pot cauza probleme grave ale pielii. De obicei, ele mușcă picioarele, gleznele și picioarele, deoarece sunt cele mai apropiate de pământ. Pisicile de nisip pot sari doar in jur de 20-40 cm, deci exista mult mai putine sanse de a fi muscat pe partea superioara a corpului decat daca stati in nisip. Când te înjunghii, este foarte probabil să se întâmple în seara, noaptea sau în zori. Acesta este momentul în care puricii de nisip sunt cei mai activi, deci fii atent dacă ești pe plajă în acest moment.

Există două tipuri de mușcături de nisip de purici pe oameni. Primul seamănă cu o mușcătură de țânțar și se întâmplă când puricii suge sângele și apoi se mută într-o altă gazdă. Ei injectează saliva pentru a preveni coagularea sângelui în timp ce se hrănesc și această salivă este ceea ce irită pielea și poate provoca reacții alergice. Al doilea este puțin mai rău și este cauzat de creșterea puricilor de nisip feminin. Pădușii se varsă în piele și rămân acolo până când ouăle lor se deschid. Aveți grijă de zonele umflate cu pete negre în mijloc, deoarece acestea pot fi sălbatic de purici de nisip.

Ambele tipuri de mușcături vor provoca simptome precum mâncărime, durere și neplăcere. Dacă sunteți alergic la mușcături de purici de purici, atunci se pot aștepta reacții mai severe. Atunci când puricii de reproducere se îngrămădesc în piele, puteți avea febră și infecții în zonă și se poate dezvolta într-o stare numită tungioză, o boală inflamatorie a pielii care trebuie tratată pentru a preveni infecțiile secundare.Flamarea de nisip bate pe oameni     Sand Flea Bites pe picior
Sand Flea Bites la picioare     Flutura musca pe picioare

Cum se tratează mușcăturile de purici de purici

Dacă ați fost mușcați de acești paraziți care suferă de sânge, acesta este modul în care tratați mușcăturile de purice de pe purici pe oameni:

  • Mai întâi de toate, nu zgâriați mușcăturile. Aceasta crește șansa de a obține infecții în rană.
  • Verificați mușcătura pentru purici de nisip de reproducere. Aceștia pot trăi sub piele și pot suga sângele timp de câteva săptămâni.
  • Aplicați lotiune de calamină sau cremă de hidrocortizon pe mușcături pentru a controla mâncărimea și luați unele analgezice pentru a reduce durerea și umflarea. Ar trebui să vedeți un medic dacă acest lucru nu ajută sau dacă simptomele se agravează. El sau ea vă poate sfătui să vă trateze mușcăturile cu o cremă antihistaminică.
  • Sucul de coacere amestecat cu apă vă poate oferi o ușurare. Doar puneți-o pe zona afectată și lăsați-o să funcționeze.
  • Faceți-vă o baie de ovăz și înmuiați-o pentru a reduce mâncărimea. Apa nu trebuie să fie prea fierbinte.
  • Aloe Vera este excelentă pentru toate tipurile de răni și are, de asemenea, un efect calmant asupra mușcăturilor de purici de purici.
  • Uleiurile esentiale cum ar fi levantica, eucalipt, arborele de ceai si lemn de cedru va pot ajuta sa scapati de disconfort.

Împiedicați puricii să vă atace din nou

Am fost întotdeauna un mare fan al prevenirii mușcăturilor de purici, mai degrabă decât să le tratez. Dacă doriți să evitați să vă mușcați, trebuie doar să urmați aceste sfaturi și veți reduce foarte mult șansa de a se întâmpla:

  • Nu vizitați plaja când a plouat. Pisicile de nisip par a fi mai agresive atunci când aerul este rece și umed. Ar trebui să stați departe de plajă dimineața și seara din același motiv. Majoritatea oamenilor merg la plajă, oricum, căldura și uscată, deci este bine.
  • Dacă mergeți la plajă atunci când este rece în afara, vă rugăm să vă amintiți să vă împachetați repelantele împotriva insectelor.
  • Acoperiți-vă în picioare când stați sau culcați, pentru a evita să vă mușcați pe spate, picioare și picioare.

Sper că acest articol ți-a fost de ajutor. Dacă doriți să aflați mai multe, puteți citi despre mușcăturile de purici pe oameni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com