ByVaTon.com

Șase sfaturi pentru a călători cu câinele tău

Călătorește Dachsund

Dacă intenționați să faceți o călătorie cu pooch-ul dvs., veți dori să revedeți aceste șase sfaturi pentru a călători cu câinele dvs. pentru a vă face ca fără probleme cât mai mult posibil. Multe dintre aranjamentele dvs. vor varia în funcție de călătoria cu avionul sau cu mașina, dar există unele lucruri care trebuie făcute oricum alegeți să călătoriți.

Șase sfaturi pentru a călători cu câinele tău

1. Adu-ți consumabile medicale

Asigurați-vă că câinele dvs. este la curent cu toate vaccinările necesare, inclusiv bordatella, doar în cazul în care trebuie să vă îmbarcați pe câine în mod neașteptat. Luați în considerare o vaccinare Lyme dacă intenționați să călătoriți într-un loc cu o incidență ridicată a bolii Lyme. Este, de asemenea, o idee bună să împachetați pensete, astfel încât să puteți elimina orice căpușe pe care câinele dvs. le colectează în timp ce se află afară. Dacă câinele dvs. are o tendință de a suferi o boală de mișcare, discutați cu medicul veterinar despre administrarea lui Dramamine sau Benadryl. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat dacă veți zbura deoarece aceste medicamente pot provoca sedare. Supra-sedarea se datorează multor decese de companie pe avioane. Împachetați orice alte medicamente pe care le poate necesita câinele dvs., cum ar fi medicamente pentru inimă, tratamente pentru purici și căpușe sau medicamente pentru probleme de sănătate specifice. Asigurați-vă că ambalați, de asemenea, toate fișele de sănătate ale câinilor și certificatul de rabie.

2. Pachetul de bunuri de bază

Consumabile de bază pentru câini trebuie să fie ambalate pentru călătoria dvs. Acestea includ un guler și o leșie suplimentară, o lanternă pentru plimbări pe timp de noapte și pauze de vase, boluri pentru apă și mâncare și o cană sau două cu apă de acasă pentru a preveni posibilele probleme digestive. Ar trebui să vă amintiți, de asemenea, să vă aduceți mâncarea obișnuită a câinelui, precum și câteva feluri de mâncare, jucăriile sale preferate și o prosoape sau pături vechi în plus. Acestea pot fi utilizate pentru așternut, pentru a acoperi mobilierul hotelului și scaunele pentru mașini sau pentru a curăța dezordine și accidente neașteptate. Includeți în kitul de aprovizionare niște șervețele pentru copii pentru a curăța picioarele, peria sau pieptenele, un trusă de prim ajutor și pungi pentru a curăța câinele în timpul călătoriei și la destinație. Poate doriți să aduceți materiale de curățare în cazul în care câinele dvs. are un accident în mașină sau cameră de hotel.

3. Ajutați-i pe câine să-și găsească drumul acasă

Asigurați-vă că câinele dvs. poartă o etichetă de identificare curentă. De asemenea, trebuie să vă gândiți să aveți implantat câinele dvs. cu un microcip de identificare dacă nu are deja unul. Câteodată, câinii sunt îngrozitori într-un loc ciudat și sunt mult mai probabil să decoleze și să se piardă. Etichetele și / sau un microcip vor face mai ușor să-ți găsești câinele și să-i ajuți pe oameni să te contacteze când a găsit.

4. Asigurați-vă că animalul dvs. este binevenit

Rețineți că unele orașe au restricții de reproducere. Acesta este un lucru pe care doriți să îl cercetați înainte de a ajunge la destinație. Nu vreți ca călătoria voastră să fie distrusă prin îndepărtarea câinelui dumneavoastră.

De asemenea, trebuie să verificați politica hotelului în care veți sta. Unele hoteluri se pot aștepta să plătiți un depozit pentru a vă ajuta să acoperiți cheltuielile legate de eventualele daune cauzate de câine. Multe orașe au și magazine și atracții pentru câini. Dacă doriți să vizitați orice atracție specială în timp ce vă aflați în călătoria dvs., verificați-le înainte de timp pentru a vă verifica politicile privind animalele de companie.

5. Nu uita o cutieChiar dacă nu folosiți adesea o cușcă acasă, este o idee bună să aduci unul în timp ce călătoriți. Câinele dvs. va călători mai confortabil și mai sigur în timp ce se află într-o cușcă. El va găsi, de asemenea, că o cutie este o "evadare" sigură dacă devine prea stresat în timpul călătoriei. Pot exista, de asemenea, momente când este necesar să vă limitați câinele. De fapt, o navetă aprobată de o companie aeriană este necesară dacă intenționați să zburați.

6. Luați în considerare vremea

Câinii pot fi sensibili la extremele meteorologice, deci trebuie să fii pregătit să-ți păstrezi confortul. Dacă vă așteptați la temperaturi scăzute, asigurați-vă că păstrați o pătură în cutia câinelui dvs., astfel încât să se poată strânge în ea. Dacă este foarte sensibil la frig, ar trebui să luați în considerare și un strat de cățel pentru o căldură adăugată.

Încălzirea trebuie luată în considerare. Călătorind într-o mașină prea caldă poate omorî un câine. Nu lăsați niciodată câinele într-o mașină fierbinte și asigurați-vă că ați furnizat o cantitate mare de apă, astfel încât să se poată răci. Un mic ventilator care se conectează la bricheta dvs. poate ajuta circula aerul în care câinele dvs. se plimba și îl ajută să rămână mai rece.

Rețineți că companiile aeriene nu vor transporta un câine în portbagaj în timpul temperaturilor extreme și acest lucru ar putea afecta călătoria dvs. în funcție de perioada din anul în care intenționați să zburați.

Dacă planificați înainte și urmați aceste șase sfaturi pentru a călători cu câinele dvs., veți fi pregătit pentru orice surprize pe care le puteți întâlni. Vă veți simți mai bine în timp ce știți că ați planificat bine, iar câinele dvs. va fi și mai relaxat. Acest lucru va face călătoria mai plăcută pentru amândoi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com