ByVaTon.com

Sisteme de imobilizare pentru câini

Dispozitivele de blocare pentru câini vă ajută să vă țineți în siguranță pe dvs. și pe animalul dvs. de companie atunci când sunteți doi pe drum.

Mențineți siguranța în minte

Sigur, poate fi o distracție plăcută să-ți aduci însoțitorul canin de-a lungul călătoriilor pe șosea sau atunci când conduci treburi în jurul orașului, dar distracția se poate transforma rapid într-o tragedie, fără precauții de siguranță adecvate.

Accidentele se întâmplă, dar restricțiile de mașină pentru câini pot ajuta la diminuarea șanselor de rănire ale animalului dvs. de companie și chiar pot salva viața. În timpul unui impact, vehiculul și obiectele pierdute devin repede proiectile periculoase, provocând ușor răniri sau deces. Un câine neîngrădit este unul dintre proiectilele respective, deci este extrem de important sa iti pastrezi animalul in siguranta in timpul miscarii.

Tipuri de restricții pentru mașini pentru câini

Diferitele tipuri de dispozitive de imobilizare pentru câini oferă diferite grade de protecție. Fiecare proprietar trebuie să compare cu atenție ceea ce este disponibil și să ia propria decizie cu privire la tipul de protecție a călătoriei care îi va servi cel mai bine animalelor de companie.

Curele de siguranță pentru câini

Cureaua de centuri pentru câini a devenit un element popular de reținere a animalelor de companie în ultimii ani, compania de automobile Toyota le oferă acum o opțiune suplimentară pe modelele lor. Aceste centuri de siguranță utilizează un ham de fixare confortabil pentru câinele dvs., care se încadrează în centura de siguranță pentru autovehicule.

Prețurile variază de la 15.00 dolari la 75.00 dolari, și este adevărat, veți obține ceea ce plătiți, deci aceasta este o zonă pe care nu doriți să economisiți în mod necesar.

Curelele de câine pot rezista la o presiune de impact foarte mare, de obicei până la 9000 de lire sterline, care este cu aproximativ 4000 de lire sterline mai mult decât este necesar pentru centurile de siguranță ale oamenilor. Atunci când alegeți o centură de siguranță pentru câini, asigurați-vă că aveți următoarele caracteristici:

  • Curelele largi sunt cele mai bune, de preferință căptușite cu piele de oaie pentru confort. Curelele mai mari distribuie presiunea de impact mult mai eficient, reducând șansele de rănire a animalului de companie.
  • Căutați o potrivire exactă pentru animalul dvs. de companie. O centură de siguranță / cablaj care este prea mare pentru animalul dvs. de companie poate să-i permită să se scurgă în timpul unui impact, în timp ce un ham setat care este prea confortabil poate provoca, de fapt, petele dureroase.
  • Asigurați-vă că cataramele nailonului din cablaj nu sunt preconizate să suporte presiunea de sarcină în timpul impactului, deoarece probabil că vor renunța. Aceasta este o problemă majoră cu modelele de centură de siguranță cu preț convenabil și un motiv foarte bun pentru a le evita.

Scaune auto pentru câiniScaunele pentru mașini de câine sunt similare cu centurile de siguranță pentru câini, dar oferă o zonă de ședere parțial închisă pentru animalul dvs. de companie în plus față de aparatul de flambaj. Unele modele sunt destul de simple, cu o structură de bază pentru canapele de box. Alte modele sunt căptușite cu piele de oaie pentru un confort sporit. Scaunele pentru scaune auto oferă o anumită siguranță pentru animalul dvs. de companie, însă multe modele nu îndeplinesc aceleași standarde de protecție oferite de unele dintre cele mai înalte seturi de centuri de siguranță pentru câini.

În funcție de mărimea și numărul de câini pe care le va găzdui fiecare loc, prețurile variază de la 45.00 dolari la 150.00 dolari.

Tabele de călătorie

Tabelele de transport pot oferi o mare protecție pentru animalele de companie atunci când vă aflați pe drum. Aceste cutii sunt disponibile în sârmă metalică grea sau plastic de înaltă densitate. Tipul de plastic are un mic avantaj față de sârmă, deoarece picioarele animalului dvs. de companie nu vor străpunge în cazul unui impact.

Principalul dezavantaj al utilizării cutiilor de călătorie este faptul că acestea nu vin într-adevăr cu un mecanism care să le fixeze pe scaunul auto. Mulți proprietari vor rula centura de siguranță a autovehiculului prin intermediul mânerului de transport al cutiei pentru a se încorpora, dar aceasta nu este o soluție ideală, deoarece mânerul poate fi tras în timpul unui impact, stabilind cutia liberă. Cu toate acestea, câinele dvs. va fi în continuare mai sigur decât dacă nu există nici o restricție, iar cutia de călătorie va proteja de asemenea câinele dvs. de a fi lovit de alte obiecte zburatoare.

În funcție de mărimea și calitatea căsuței de călătorie pe care o alegeți, prețurile medii variază de la 20.00 dolari la 90.00 USD.

Un pic de sfaturi generale. Unele tipuri de sisteme de reținere pentru câinele dvs. sunt mai bune decât nici o reținere deloc, dar cu cât este mai mare calitatea și protecția, cu atât este mai mare prețul. Nu scapa atunci cand vine vorba de siguranta animalului dumneavoastra.

Linkuri externe

Surse pentru unele dintre sistemele de imobilizare pentru câini care au fost discutate.

  • Sistemul centurii de siguranță Champion Canine
  • Cureaua de siguranță pentru centura de siguranță Ruff Rider
  • PetEdge - un catalog de cutii de călătorie și alte bunuri pentru câini
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com