ByVaTon.com

Uși electronice pentru câini

Ușile electronice de câine permit animalelor de companie să decidă când este timpul să meargă afară.

Ce sunt uși electronice pentru câini?

Ușile electronice pentru câini sunt soluția modernă pentru trimiterea animalelor de companie afară, fără a fi nevoite să le luați singur. Ușile de tip Doggie au fost disponibile de mult timp, dar au fost în general de joasă tehnologie, cu o singură clapetă pentru a lăsa Fido să iasă și să se întoarcă în timp ce îl plăcea.

Aceste uși de companie au făcut treaba, dar nu au fost soluția perfectă. Au fost drafte și alte animale ar putea veni, dacă nu le-ai blocat manual, ceea ce a înfrânat scopul pentru care au fost instalate - să dea câinelui tău acces liber în aer liber pe cont propriu.

Ușa electronică modernă pentru câini oferă o soluție la aceste probleme și mai mult, deschizându-se doar atunci când animalul dvs. de companie trebuie să-l folosească.

Cum functioneaza?

Există diferite tipuri de uși electronice pentru câini, dar majoritatea funcționează de același director. Ușa este semnalizată să se deschidă fie printr-o transmisie de frecvență electronică în infraroșu sau magnetic emise de un guler sau o etichetă care este purtată de animalul dvs. de companie. După ce animalul dvs. de companie trece, ușa se blochează automat până la următoarea utilizare. Alte stiluri folosesc un dispozitiv de telecomandă care permite proprietarului de animale de companie să deschidă ușa după cum este necesar.

Aceste usi pot fi alimentate de baterii si / sau prize electrice, iar preturile depasesc pretul de la 40.00 dolari la 700.00 dolari, in functie de caracteristicile unitatii.

Avantaje asupra ușilor de companie non-electronice

 • Un control mai bun asupra cine sau ce câștigă accesul la casa ta.
 • Suprafața de etanșare magnetică îmbunătățește izolația.

Stiluri disponibile

Există mai multe stiluri de uși electronice pentru câine de la care puteți alege și fiecare oferă variante suplimentare, în funcție de nevoile dvs.

 • montate pe perete - Se instalează în perete și include o secțiune mică de tunel.
 • Ușa montată - Se instalează într-o ușă exterioară și nu necesită secțiune tunel.
 • Amenajată pe ușă - Se instalează în cadrul dvs. de ușă, făcând parte din ușa însăși.
 • Fereastra montată - Poate fi instalat într-o fereastră sau panou de sticlă, dar cel mai bine este să folosiți un geam profesionist pentru al instala pentru dvs.

Variații

Swinging ușile pentru animale de companie permiteți animalelor de companie să treacă prin momentul în care împinge împotriva lor și sunt disponibile în două stiluri:

 • O ușă cu balansier permite animalului tău să-și împingă drumul, dar ușa nu se învârte din nou să-l lase să intre din nou, așa că trebuie să-l lași înăuntru când e gata. Aceste uși sunt utile pentru păstrarea celor mai multe animale nedorite în afară, însă trebuie să știți că ratonii sunt capabili să ridice ușa pentru a obține intrarea, cu excepția cazului în care se folosește auto-blocarea.
 • O ușă cu două sensuri de mișcare pentru animale oferă accesul câinelui dvs. în ambele direcții.

Uși glisante pentru animale de companie deschideți automat pentru a permite animalelor de companie să treacă, apoi glisați închis și blocați până când animalul dvs. de companie se apropie de ușă pentru a reveni.



Usi pentru animale de companie cu un singur acces permite unui singur animal de companie să treacă printr-o singură dată. Dacă aveți mai multe animale de companie, dar nu toate sunt permise în afara, permiteți animalelor de companie fără restricții să poarte etichetele de semnal. Aceste portiere nu sunt rezistente la fumat, dar pot determina alte animale de companie să iasă din afară, precum și să păstreze animalele sălbatice nedorite și animalele de companie fără a intra în casa ta.

Alegerea ușii drepte

Stil și locație

Evident, zona în care doriți să instalați ușa de câine va juca un rol important în selecția dvs. De exemplu, usa pentru cainele patio este proiectata special pentru a fi instalata cu usa glisanta patioasa, dar nu ar fi potrivita pentru instalarea unei usi swing sau a unui perete. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă asigurați că ușa se deschide într-o zonă care oferă animalului de companie un acces sigur și ușor la intrare / ieșire, astfel încât locația va fi, prin urmare, primul factor de luat în considerare în decizia dumneavoastră.

Dimensiunea animalului

În cele din urmă, veți dori să alegeți o dimensiune a ușii care să se potrivească animalului dvs. de companie când este complet crescut. Dacă animalul dvs. este acum un cățeluș și nu sunteți sigur cât de mare va fi când va ajunge la maturitate, ar fi mai bine să așteptați până când ajunge la vârsta de un an înainte de ao măsura pentru o ușă de câine. De asemenea, fiți conștienți de faptul că, dacă animalul dvs. devine obez, în orice moment al vieții sale, va face dificilă, dacă nu chiar imposibilă, utilizarea ușilor câinilor.

Va trebui să măsurați distanța dintre burta câinelui și vârful capului și apoi lățimea sa pentru a determina dimensiunea deschiderii de care aveți nevoie. În scopul instalării, măsurați înălțimea câinelui de la burtă la pământ pentru a determina cât de mare ar trebui să fie instalată ușa de la sol pentru a permite animalelor de companie să treacă prin ea fără a fi nevoie să se acceseze cu crawlere.

 • Dacă aveți mai multe animale de companie care vor utiliza ușa, va trebui să fie suficient de mare pentru cel mai mare animal de companie, iar înălțimea de instalare poate fi ajustată pentru a se adapta la înălțimea burții animalelor mici dacă diferența de mărime nu este prea mare. Dacă acest lucru nu este fezabil, poate fi necesară o ușă suplimentară, mai mică, pentru câini.

Compatibilitatea cu sistemul de protecție electrică

Un câine care poartă deja un guler electronic necesar pentru utilizarea cu garnituri electrice sau invizibile poate utiliza în continuare o ușă electronică pentru câini. Trebuie doar să atașați eticheta de semnalizare a ușii la guler și pooch-ul dvs. de înaltă tehnologie va fi capabil să utilizeze ambele deoarece funcționează pe frecvențe diferite.

Pregătiți-vă câinele

Unii câini nu vor avea nici o problemă să se agațe de folosirea unei uși de câine, în timp ce alții ar putea fi mai ezitați. Va trebui să-ți antrenezi animalul cu multă răbdare și multă laudă, așa că va asocia ușa cu experiențe plăcute.

Puteți încerca să-i împovărați câinelui să treacă prin ușă, lăudându-l cu un tratament sau prin care îl cheamă la tine. Puteți, de asemenea, încerca să-i atașezi plumbul și să-l tragi cu ușurință și să-i oferi un tratament și o laudă odată ce a făcut-o. Ambele metode funcționează cel mai bine atunci când există o persoană cunoscută prezentă atât în ​​interiorul ușii, cât și în exterior. Evitați să forțați animalul înainte de a fi gata, altfel se poate răni în timpul unei lupte și, eventual, nu va mai dori să-și folosească din nou ușa.

Un cuvânt de sfat

Nici o ușă de companie nu poate garanta absolut că alte animale și chiar intruși umani nu vor putea să intre în casa ta. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să comparați cu atenție diferite branduri și stiluri pentru a determina dacă există o ușă electronică pentru câini care vă va satisface nevoile.

Linkuri externe

 • Moore Pet Supplies livrează multe stiluri de uși electronice pentru câini.
 • Reducere Pet Superstore vinde usi electronice pentru animale de companie si alte bunuri de companie.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com