ByVaTon.com

Depășind problemele obișnuite de înfometare

Puppies de casa

Dacă te pregătești să începi să-ți antrenezi catelul sau câinele adult, este o idee bună să te conștientizezi de cauze comune ale problemelor de rupere. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pentru posibilele capcane pe care le veți experimenta de-a lungul drumului și să vă oferiți o bază pentru a stabili așteptări realiste pentru procesul de instruire.

Despre problemele de rupere

Formarea câinelui dvs. pentru a nu merge la baie în casă poate fi foarte provocator, și este adesea foarte frustrant pentru oameni și canini implicate. Împușcarea unui animal are nevoie de timp, răbdare și un angajament de a învăța comportamentele dorite prin întăriri pozitive.

Este important să realizați că este inevitabil să întâmpinați câteva probleme pe parcurs. Nu este realist să se aștepte ca animalul dvs. de companie să se prindă imediat la ceea ce încercați să învățați sau că accidentele nu se vor întâmpla nici după ce câinele dvs. începe să învețe comportamentele dorite.

Veți găsi olita formarea câinele dvs. pentru a fi mult mai puțin stresant, dacă sunteți conștienți de ceea ce duce la probleme comune housebreaking care apar în timpul procesului. Simpla conștientizare a ceea ce vă puteți aștepta vă poate ajuta să vă dați seama că lucrurile progresează așa cum ar trebui, chiar și atunci când se pare că nu ajungeți nicăieri. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să luați imediat măsuri corective.

Rezolvarea problemelor obișnuite ale spărturilor

Probleme legate de sănătate

Unele probleme pe care câinii le întâlnesc în timpul întreruperii pot fi de fapt semne ale unor probleme de sănătate. În cazul în care animalul dvs. de companie pare să sufere în timpul urinării, de exemplu, acesta ar putea fi un semn de pietre la rinichi sau o infecție a vezicii urinare. Dacă frecvența accidentelor de urinare pare să crească mai degrabă decât să scadă în timp ce treceți prin procesul de antrenament, pooch-ul dvs. poate fi necesar să fie verificat pentru diabet. În cazul în care accidentele frecvente încep să se întâmple după ce câinele a fost înțepenit, incontinența urinară canin ar putea fi cauza problemei. Dacă observați ceva care ar putea fi o problemă de sănătate mai degrabă decât o problemă de antrenament, luați imediat câinele la medicul veterinar pentru o verificare.

Examinări inexacte

Proprietarii de animale de companie fac adesea greseala de a-si da vina pe animalele lor de companie pentru a rezolva probleme legate de casa. Proprietarii frustrați, care simt că au depus toate eforturile pentru a-și învăța animalele de companie ce să facă, pot decide că animalele sunt prea leneși, încăpățânate sau stupide pentru a afla comportamentul dorit. Ei își pot arunca mâinile în frustrare și pot susține că câinii lor "doresc" să ruineze covorul sau să facă ca casa să miroasă rău.În timp ce exprimarea frustrării în acest mod poate fi de înțeles, nu este exactă. Atâta timp cât nu există o problemă de sănătate subiacentă care să provoace provocări în spiritism, câinele dvs. poate învăța comportamentul adecvat al băii. Animale de companie dvs. nu are nici o "vrea" asociate cu a merge la baie. Nu este nimic de câștigat ca să-i învinovățești pe animalul tău pentru probleme legate de spargere. În schimb, concentrați-vă energia asupra a ceea ce puteți schimba în procesul de instruire pentru a vă asigura că comportamentele dorite sunt întărite corespunzător.

Probleme legate de instruire

Majoritatea problemelor legate de housebreaking sunt asociate cu modul în care proprietarul se ocupă de procesul de instruire. Pentru instruire la locul de muncă, trebuie să utilizați tehnicile adecvate de instruire a câinilor pe o bază consistentă pe o perioadă de timp.

O instruire adecvată în domeniul îngrijorării constă în a ajuta câinele să-și dezvolte un program obișnuit de a-și ușura persoana. De exemplu, trebuie să începeți prin alegerea unei locații în care doriți să vă învățați câinele să meargă la baie. Apoi, trebuie să vă duceți câinele în același loc de mai multe ori pe zi, urmând un program consistent care are sens în lumina momentelor din zi pe care câinele dvs. le mănâncă și bea.

Când câinele se duce la baie în locul corect, recompensa comportamentul cu laudă. De asemenea, ați putea dori să alegeți o frază sau un cuvânt de antrenament care să se asocieze cu comportamentul adecvat al băii.

Problemele se dezvoltă atunci când proprietarii câinilor încorporează pedeapsa pentru greșeli și accidente în proces. Nu este nimic de câștigat de la pedepsirea unui câine pentru a face o greșeală, și de a face acest lucru poate duce de fapt la obstacole în procesul de formare. Alte probleme comune de formare includ o lipsă de coerență în ceea ce privește calendarul și / sau localizarea, eșecul de a lăuda comportamentele dorite și oprirea procesului de formare formală prea curând.

Angajați în procesul de instruire

Cu excepția problemelor legate de sănătate, problemele care pot avea un impact negativ asupra reușitei de succes în casa sunt probleme de proprietar (sau de antrenor), mai degrabă decât probleme cu câinele. În calitate de proprietar de animale de companie, depinde de dvs. să recunoașteți importanța rolului dvs. în procesul de instruire și să vă angajați să folosiți tehnici adecvate pentru a ajuta câinele dvs. să învețe ce să facă. Când faceți acest lucru, veți putea să faceți progrese în eforturile dvs. de a vă împăca cu succes pe iubitul tău pooch.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com