ByVaTon.com

Spray spray pentru case

Spray de frigCând aveți o infestare gravă cu purici în casa dvs., care durează săptămâni, dacă nu luni, ajungeți într-un punct în care sunteți gata să faceți aproape orice pentru a scăpa de purici. Cu mulți ani în urmă, când acest lucru mi-a fost nou, am ajuns la acest punct. Din fericire, un prieten de-al meu mi-a spus despre spray-ul de purici și eu, deși nu încercați. Acesta a fost singurul lucru care mi-a schimbat situația. M-am luptat cu acest lucru și ucigând puricii zilnic, dar mai mult doar a continuat să vină. După ce mi-am stropit toate podelele, covoarele și mobilierul cu spray de purici, sa oprit. Nu puteam să cred, dar chiar a funcționat. Am încercat toate celelalte lucruri, cum ar fi aspirarea zilnică și tratarea câinelui meu cu șampon de purici și picături de purici sau topic. Dacă aș fi făcut totul, puricii ar fi dispărut în cel mai scurt timp.

Sprayul cu pulbere conține un ingredient activ denumit IGR, care este un regulator al creșterii insectelor. Acesta este un pas foarte important în controlul și prevenirea puricilor. Când folosiți spray-ul de purici, ucideți toți puricii vii și, în același timp, opriți ouăle de purici existente de la incubație. O populație de purici poate conține până la 90% ouă de purici, cu doar 10% larve și purici adulți. Trebuie să scăpați de purici în fiecare etapă a ciclului lor de viață, pentru a vă asigura că nu se vor întoarce la scurt timp după aceea. Sprayul cu spray cu IGR vă poate ajuta să faceți exact acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați toate zonele din casa dvs. unde a fost animalul dvs. de companie, care poate a fost în contact cu puricele. Asigurați-vă că pulverizați toate suprafețele și intrați în fiecare colț închis, deoarece puricii preferă să se reproducă în întuneric. Este important să vă aspirați casa înainte de pulverizare și să evitați aspirarea acesteia după cel puțin două săptămâni.

Spray de spray împotriva bombelor de puriciAmbele aceste produse de tratare a puricii conțin IGR, astfel încât acestea servesc exact aceleași scopuri. Ce le face atât de diferite atunci? Bombe de blaz, cunoscute și sub numele de fogger de purici, sunt plasate în mijlocul unei încăperi și apoi declanșate. Insecticidul va ajunge la toate suprafețele deschise, dar are probleme în a obține sub mobilier și covoare. Puteți folosi spray-ul de purici pentru a obține zonele rămase acoperite după bombardarea întregului loc. Unele bombe de purici pot fi folosite ca spray-ul de purici cu apăsarea unui buton, permițându-vă să obțineți sub mobilier și alte obiecte fără a le mișca. Când folosiți pulverizarea de purici și bombe, trebuie să vă amintiți să acoperiți obiectele și suprafețele pe care nu doriți insecticid. Aceasta include acvariul dvs., dacă aveți unul dintre acestea, deoarece substanțele chimice din multe produse de tratare a puricii pot ucide pești și alte creaturi mai mici.

5 motive pentru care ar trebui să folosiți pulverizarea de purici

  1. Sprayul de fulgi ucide și respinge nu numai puricii, ci și căpușe și țânțari
  2. Sigur și blând - poate fi adesea folosit în jurul animalelor tinere
  3. Păstrează animalul și acasă mirosul proaspăt
  4. Se repetă puricele de la covoare, lenjeria de casă și alte zone din jurul casei
  5. Nu este dezordonat, ușor de utilizat și de lungă durată (o dată pe lună) împotriva puricilor și căpușelor

Dacă vă luptați cu purici, faceți niște spray-uri de purici de la Amazon și dați-le acasă tratamentul complet. Acesta este cel mai bun spray de purici de pe piață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com