ByVaTon.com

Pulbere pentru animale de companie

Pulbere de pulbereAcest produs de tratare a puricii este exact ceea ce pare. Este o pulbere pe care o stropi pe blana animalului tău pentru a scăpa de purici. Aplicând praf de purice pe animalul tău de companie, poți să extermini toți puricii vii în câteva zile. Pulberea funcționează atâta timp cât rămâne pe animalul dvs. de companie și ar fi mai bine să o aplicați în afara casei dvs., atâta timp cât nu este vântoasă. Urmați instrucțiunile din pachetul de pulbere pentru purici. Este probabil mai ușor de utilizat dacă aveți un câine decât o pisică, deoarece de obicei pisicile își linge blana. Dacă mănâncă cantități mari de pulbere de purici, pot avea probleme de respirație, așa că nu voi recomanda acest lucru deloc. Câinii nu se linguează la fel de mult ca pisicile, dar nu o puteți împiedica decât dacă le respectați 24 de ore din 24 - ceea ce nu veți face.

Gândiți-vă la pulberea de purici ca o alternativă la toate celelalte metode disponibile pentru a scăpa de purici. În opinia mea, nu este cea mai bună, dar puteți încerca dacă toate celelalte eforturi pentru a scăpa de o infestare cu purici nu reușesc. Cel mai bun motiv pentru care pot veni să folosesc pulberea de purici este că nu este atât de zgomotos ca spray-ul de purici pentru animalele de companie. Câinele meu urăște zgomotul sprayului de purici și întotdeauna încearcă să se îndepărteze de el de îndată ce îl aude. Așa cum am spus mai devreme, văd praful de purici ca o alternativă la alte produse de tratare a puriciilor, astfel încât să puteți încerca să vedeți dacă reușește în cazul în care alte produse au eșuat. Există însă dezavantaje ale utilizării sale. Pulberea poate fi destul de greu de controlat, mai ales când se aplică în condiții de vânt. Odată ce ați reușit, animalele dvs. de companie s-ar putea să încerce să-l lingă sau să-l scuture. Când încercați să puneți pulberea, o puteți inhala cu o greșeală. Se poate freca de asemenea de mobilier, pături, perdele și așternuturi. Există opinii diferite cu privire la cantități, dar praful de purici nu lasă niște substanțe chimice pe animalul de companie. Mai mult decât șamponul de purici. Dacă aveți atât pisici cât și câini care trebuie tratați, aceasta nu ar putea fi cea mai bună soluție pentru dvs. Pisicile au nevoie de un tip de pulbere de purici și câinii au nevoie de altul. În majoritatea cazurilor, fie una nu poate fi folosită pe ambele animale de companie. Este important să vă amintiți.

Când pulberea de purici este singura soluțieÎncerc să mă ocup de fiecare produs care există pentru tratarea și prevenirea puricilor. S-ar putea să ignori cu ușurință un astfel de produs din cauza tuturor dezavantajelor. Trebuie să te uiți la ea ca la o altă soluție alternativă la celelalte produse de tratare a puricii. Dacă ar exista un singur produs care ar putea face totul pentru fiecare animal din lume, atunci când ar fi văzut un purici, atunci nu aș avea atât de mulți vizitatori care vin la site-ul meu căutând răspunsuri, iar infestările cu purici nu ar fi o astfel de afacere mare. Din păcate, acest lucru nu este cazul. Oamenii se confruntă cu diferite probleme și au nevoie de produse diferite pentru a le rezolva. Pulberea de pulbere ar putea fi cea care rezolvă problema ta.

5 motive pentru care ar trebui să utilizați pulberea de purici

  1. Pulberile de pulbere sunt eficiente împotriva puricilor, căpușelor și a altor paraziți
  2. Ele sunt sigure, netoxice și eficiente - ucid și resping purice / căpușe la contact și pentru a preveni noi infestări
  3. Ele sunt ușor de folosit - pot fi sparte liber pe animalul de companie în condiții de siguranță
  4. Poate fi, de asemenea, dusted pe covoare, paturi de animale de companie și alte zone ale casei pentru a ucide ouă de purici și purici adulți
  5. Aplicați pe pervazurile ferestrelor și în jurul ușilor pentru a respinge purici, gândaci, bug-uri, muște etc.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a scăpa de puricii din casa dvs., de ce nu încercați să purtați praf de purici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com