ByVaTon.com

Tratamentul de fleas pentru câini

Tratamentul de fleas pentru câiniPentru a scăpa de orice problemă cu purici, este important să nu vă concentrați toată energia asupra câinelui. Blefurile se pot răspândi foarte repede de la câine la restul casei. Când au intrat, trebuie să faceți o abordare aprofundată prin înlăturarea ouălor de purici de la lenjerie de pat, pardoseală, mobilier, covoare și mai ales câinele dvs., care ar trebui să primească cât mai repede tratamentul pentru purici pentru câini.

Cea mai eficientă modalitate de a scăpa rapid de purici este de a le prinde în fapte. De fapt, trebuie să le prindem înainte de a începe să se înmulțească, pentru a evita infestarea puricilor în casa ta. Este important ca tratamentul să înceapă atunci când apar primele semne de purici. Dacă aștepți prea mult timp, puricii vor începe să te muște de tine și de animalele de companie și să-ți facă viața mizerabilă.

O lume plină de produse de tratare a puricii

Cele mai frecvente tipuri de tratament pentru purici pentru câini sunt aplicate o dată pe lună, de obicei în gâtul câinelui. Avantajul acestor produse este acela că protejează și previne viitoarele infestări cu purici. Puteți obține, de asemenea, tratament pentru purici pentru câini pe spray, care este destinat aplicării pe toate zonele câinelui. Există produse de tratare a spumei pentru spălarea câinelui, dar acestea nu sunt utilizate atât de des și în mod regulat ca și celelalte tipuri de produse de purici. Samponul de sânge este menit să scape repede de un atac grav asupra puricii de câine, pentru a opri mușcătura și iritarea pe care o provoacă.

Există mai multe opțiuni de tratament diferite, de la alternative naturale la produse chimice. Acesta din urmă este folosit cel mai adesea pentru că este pur și simplu mai eficient. Tratamentul chimic pentru purici pentru câini poate fi aplicat direct pe piele sau administrat oral. Deși sună sănătoasă și în siguranță cu ingrediente naturale alternative, cum ar fi lavanda, ar trebui să existe prudență, deoarece "natural" nu înseamnă întotdeauna non-toxic.

Toxicitatea tratamentului cu purici pentru câini a fost testată științific și este disponibilă online. Nu voi intra în detalii despre acest lucru, dar dacă sunteți interesat de un tratament alternativ, veți găsi câteva remedii naturale împotriva puricilor în partea de jos a acestei pagini.

Tratamentul de fleas pentru câini

Produsele includ medicamente, picături și spray-uri, care toate produc rezultate diferite. Veterinarii au creat o diagramă detaliată care compară tratamentul puricilor pentru câini și enumeră ingredientele, riscurile și beneficiile. Voi menționa unele dintre cele mai comune mărci și proprietățile lor de bază:

Frontline este disponibil sub formă de sprayuri, picături, medicamente și multe altele. Este foarte eficient și este utilizat pe scară largă.

Avantaj se aplică direct pe piele și acționează rapid. Acesta oprește mușcăturile în decurs de 3-5 minute.

K9 Advantix ucide nu numai puricii, ci și mușcăturile țânțarilor, mustele și păduchii cu formula sa rezistentă la apă.Capstar este o pastila care ucide 98% din puricii adulti in 5 ore. Din păcate, ouăle și larvele nu mor, deci este necesar să combinăm acest tip de tratament cu purici pentru câini cu alte produse.

Program vine ca pastile sau în formă lichidă și trebuie folosit lunar. Îndepărtează abilitatea de a reproduce puricii, care ucide treptat toți purici.

Revoluţie este disponibil sub formă de picături și protejează câinii împotriva atacurilor de inimă, purici și alți paraziți.

Biospot este o soluție economică care ucide purici, căpușe și țânțari. Acest produs de tratare a puricii durează aproximativ 3 luni împotriva puricilor, dar numai aproximativ 1 lună împotriva căpușelor și țânțarilor. Acest produs nu este rezistent la apă.

Santinelă este o pastilă care împiedică puricii tineri să-și dezvolte cochilia exterioară și îi face pe femele să oculeze ouă care nu pot să se descurce.

Vectra este un tip de tratament pentru purici pentru câini, utilizat lunar în lupta împotriva puricilor și căpușelor. Ea ucide toți puricii și căpușele care rămân pe câine într-o perioadă de timp. Formula este rezistentă la apă. Nu utilizați acest lucru pe pisici, deoarece produsul conține ingrediente pe care pisicile nu le pot tolera.

Înainte de a vă alege produsul pentru purici pentru câini, este important să cunoașteți greutatea și vârsta câinelui. De asemenea, consultați un medic veterinar pentru informații suplimentare despre produse. Veterinarul dvs. poate și trebuie în orice moment să vă instruiască în ce produs este cel mai bun pentru câinele dumneavoastră.

Mai mult decât o cale naturală de a scăpa de purici pe câini

Așa cum am promis, voi menționa câteva ingrediente pentru un tratament natural care poate menține puricii departe de câine. Usturoiul, oțetul de cidru de mere și drojdia sunt toate mijloace eficiente pentru a face puricii să stea departe de câinii sănătoși. În cazul în care câinele este bolnav sau sistemul său imunitar a fost compromis, atrage de obicei mai mulți purici, care pot necesita atât tratament chimic, cât și tratament alternativ.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com