ByVaTon.com

Cum sa scapi de purici in casa si pe pisica ta

Flăcările pot fi o problemă enervantă pentru tine și pentru pisica ta.
Flăcările pot fi o problemă enervantă pentru tine și pentru pisica ta. | Sursă

Flăcările și căpușele nu sunt doar o problemă de vară și nu sunt doar pe pisici în aer liber. A trăi într-un stat sudic, recent, am avut de-a face cu o infestare la pisicile mele de interior.

Nu lăsa puricii și căpușele să iasă din mână.

Iată cum puteți să păstrați pisica protejată sau să o ajutați să scape de purici economic și eficient.

Dacă sunteți în căutarea pentru un produs de prescripție medicală care funcționează chiar mai repede decât cele revizuite în acest articol, încercați Comfortis pastile pentru purici.

Produse Over-The-Counter

Există o mulțime de produse noi de luptă împotriva puricilor pe care le puteți obține prin biroul vetului dvs., dar mai întâi vreau să revizuiesc câteva dintre produsele care fuseseră de prescripție, dar pe care le puteți cumpăra acum la magazinul local de aprovizionare cu animale sau prin Amazon

Avantajul II

Îmi place acest produs deoarece tinde să aibă cele mai puține reacții alergice la animalele mai sensibile. Este singurul produs pe care unii mei de 15 ani pot folosi fără să-și piardă blănurile la locul de aplicare. De asemenea, este suficient de sigur să se aplice o dată pe săptămână dacă aveți de-a face cu o infestare cu purici.

Advantage II are un insecticid care ucide puricii existenți și are un inhibitor al creșterii pentru a menține puricii nou-născuți și să devină noi.

Când am descoperit că pisicile mele aveau purici, am început tratarea cu Advantage II. Acest lucru a scăpat de cele mai multe dintre puricii, dar am putut vedea în continuare găsi niște purici pe pisicile mele, mai ales o pisică cu părul lung cu care aveam. Așa că am cercetat și am găsit o altă modalitate extraordinară de a încerca să distrug ciclul de viață.

Capstar

Capstar sunt pastile mici care ucid toți puricii adulți pe pisica ta timp de 24 de ore. Lucrul grozav despre această pilulă este faptul că este poate fi folosit împreună cu alte medicamente pentru purici cu purici fără probleme.

Așa că am început să tratez pisica mea cu parul lung cu pastile Capstar la fiecare câteva zile. De asemenea, i-am dat tuturor o pastilă inițial.

Cheia este de a sparge ciclul de viață al puricilor și de a da celuilalt produs șansa de a începe să lucreze.

Aceste pastile sunt mici și relativ ușor de dat pisica ta. Unii îi zdrobesc chiar și într-o mică cantitate de hrană și se asigură că pisica mănâncă totul. Toată lumea de la pisicile mele în vârstă de până la doi ani a luat pastila fără nici o problemă.

Nou! Comfortis a fost aprobat pentru pisici!

Acum poate fi ceva mai bun decât Capstar.

Tocmai am venit de la biroul meu de medic veterinar astăzi. Acum au Dozare Comfortis pentru pisici.

Comfortis este o pilula pentru purici care durează 30 de zile. Anterior au fost doar pentru câini, dar acum au greutăți și doze de pisici.

Deci, dacă aveți încă probleme, vă recomandăm să încercați această pastilă.

  • Pentru a administra un comprimat pilula la Cat:

Pastilele sunt mari, așa că am zdrobit unul până în bucăți mici și așezat în conserve. Apoi m-am hrănit mâncarea conservată cu pisica, punându-l pe deget și apoi așezându-l pe acoperișul interior al gurii.

Această pisică este cea pe care nu a lucrat-o nici o temă. Doar câteva ore mai târziu el este pur și simplu liber! Vă recomand să încercați acest lucru dacă aveți probleme cu eliminarea puricilor.

Ieftin produse de fleac care nu au nevoie de o prescripție

Avantajul II
Capstar
Omoara purici si oua de purici
Omoară puricii adulți
Poate fi folosit la fiecare 7 zile când este necesar
Poate fi folosit zilnic pe pisici de peste 2 kilograme
Aplicare locală
Pulpă orală
Notă: Comfortis a fost aprobat pentru utilizare la pisici în 2013.

Tratarea Casei

Dacă aveți o infestare cu purici, veți dori să tratați casa într-un anumit mod, deoarece ouăle de purici, odată ce acestea sunt așezate pe pisica dvs., pot cădea și se pot introduce în covor și tapițerie.

Biroul medicului veterinar mi-a recomandat să pulverizez tabletele cu insecticid de purici și apoi să tratăm toate covoarele și tapițeria cu pulbere de acid boric.

Trebuie să lăsați praful să curgă cel puțin 24 de ore și apoi să-l aspirați.

Am fost ezitant să fac acest lucru din cauza unui copil cu astm. Deci, am spălat toate așternuturile, am luat canapeaua și am spălat-o și am vaccinat cu Dyson-ul meu în fiecare zi.

Acestea sunt toate locurile în care pisicile mele stau.

Am scos recipientul din casă și l-am golit într-o pungă de plastic și imediat l-am aruncat în coșurile de gunoi din exterior.

Îndepărtarea puricilor va face din tine și din pisicile tale încă o dată fericit.
Îndepărtarea puricilor va face din tine și din pisicile tale încă o dată fericit. | Sursă

Fleas pe drumul afarăPuricii sunt cu siguranță pe drum. Încă mai tratăm pisicile mele o dată pe săptămână cu Advantage II și apoi am de gând să mă întorc la o dată la două săptămâni și apoi o dată la trei săptămâni până când mă întorc o dată pe lună.

S-ar putea să scăpați mai repede de purici, dar tind să fiu ezitant să folosesc prea multe produse insecticide în casă, așa că intenționez să păstrez această soluție în rezervă ca ultimă soluție.

De asemenea, încerc să nu folosesc alte produse care ar putea reacționa cu pisica mea mai sensibilă sau cu copilul meu.

Avantajul II poate ajuta la tratarea mediului înconjurător, deoarece, deoarece un animal tratat scutură blană, produsul este suficient de puternic pentru a afecta puricii și ouăle de purici în mediul înconjurător.

Actualizați

Îl schimb pe Capstar în fiecare zi în pisicile mele. Sunt doar câțiva purici care cad când le dau pe Capstar.

Eu continui să mă fac să fiu vid în fiecare zi. Aspirarea poate inițial "trezi" puricii, astfel încât să puteți vedea o creștere. Acesta este un lucru bun, deși, pentru că le face pe toate și expuse la insecticide.

Această bătălie poate dura mai multe săptămâni.

Actualizare II:

Am cumpărat un pieptene de purici și mi-am pieptat toate pisicile. Singura în care am găsit dovezi de purici, ouă și coconi a fost pisica mea cu părul lung. Așa că am determinat că el este sursa problemei.

Am tratat din nou toată lumea cu Advantage II (aceasta a fost de trei săptămâni în care am tratat o dată pe săptămână) și continuă să dau pisica cu părul lung Capstar o dată pe zi în fiecare zi.

Eu aspir în fiecare zi și spăl așternutul în fiecare zi. Nu am văzut purici în mediu și foarte puțini trăiesc pe pisici.

Cei vii pe care i-am văzut au fost în mod evident bolnavi și ușor de prins.

Făcând toate acestea nu funcționează. Este nevoie doar de persistență și răbdare.

Actualizare III:

Văd foarte puțini purici și cei pe care îi văd sunt morți. Continuitatea tratamentului Advantage II și Capstar pare să fi fost sub control. Pisicile mele par mai fericite, mai puțin anxioase și, cu siguranță, mai puțin mâncante.

Îndepărtarea puricilor nu este un proces peste noapte, dar se poate face.

deparazitare

Odată ce aveți problema de purici sub control, veți dori să obțineți un dewormer pentru toate pisicile. Din moment ce pisicile se hrănesc în mod regulat, este probabil că vor ingera cel puțin câțiva purici care pot cauza pisicii dvs. să obțină viermi intestinali.

Pisici în aer liber

Dacă aveți o pisică în interior / în aer liber, este posibil să aveți de-a face cu căpușe, de asemenea. În timp ce pachetul nu este etichetat în acest fel, unii proprietari de animale de companie au observat că Advantage II pare să aibă un efect asupra căpușelor la pisici.

Frontline Plus are, de asemenea, protecție împotriva căpușelor, astfel încât să încercați una în schimb. În cele din urmă, poate fi necesar să utilizați un produs la biroul vetului dvs. pentru tratarea căpușelor sau să încercați un puricător și guler de căpușe.

Alte produse

Avantajul II pare să fie cel mai ieftin produs care funcționează de fapt. Este cel mai probabil că ți-ai risipit banii dacă încerci produsele de purice ieftine mai ieftine. Atât Advatange cât și Frontline sunt disponibile la cele mai multe magazine de animale de companie.

Dacă problema dvs. pare a fi dincolo de ceea ce puteți trata, vă recomandăm să vizitați un medic veterinar pentru un produs cu prescripție mai puternic.

Luați întotdeauna

Este important să fii proactiv cu privire la protecția împotriva puricilor. Tratați pisica lunar cu un produs, chiar dacă el sau ea trăiește în interior.

Dacă aveți o infestație, amintiți-vă că poate dura câteva săptămâni pentru a vă scapa complet pisicile și casa de purici de când aveți de-a face cu ciclul de viață al puricii.

Diligența și răbdarea sunt cheile succesului.

Ce produse de combatere a furiei folosiți pentru pisicile dvs.?

Remedii interne pentru a scăpa de fleasuri

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com