ByVaTon.com

Probleme de ureche Yorkie

Yorkie

Un vizitator se întreabă despre problemele urechii Yorkie și cum se poate asigura că urechea următoare a puilor va sta în mod corect.

Te întrebi despre problemele urechii Yorkie

Aveam un Yorkie cu urechi floppy și el părea adorabil. Acum mă interesează să cumpăr un alt Yorkie și mi sa spus că dacă atingi urechile lor când sunt pui, ei pierd un fel de nerv care face urechile discrete. Este corect?

Expert Răspuns

Bună CJ,

Asta e una nouă pentru mine și am folosit câinii Yorkie.

Iată ce știu despre urechi.

  • Setul și puterea cartilajului din urechi sunt oarecum ereditare. Unele linii au urechi slabe, care niciodată nu se prăjează complet. Uită-te îndeaproape la părinți și la restul stocului de crescători pe care îl vizitezi. Acest lucru vă va oferi un indiciu cu privire la modul în care urechile dvs. de viitorul puilor ar putea să apară.
  • Dentiția uneori determină urechile să se îndoaie pentru o vreme, dar, de obicei, revin după ce au intrat dinții adulți.
  • Manipularea excesivă a urechilor unui catelus poate provoca o defalcare a țesutului cartilajului, care probabil nu se va recupera. Deci, da, e bine sa eviti plierea sau sa te joci in alt mod cu ei. Ar putea duce la afectarea nervilor? Presupun că ar putea, dar nu am auzit niciodată despre acest unghi.

Cu toate acestea, am văzut crescătorii bandă urechile erect timp de câteva săptămâni pentru a permite cartilajului posibilitatea de a consolida. În mod obișnuit, urechile vor rămâne erecte odată ce banda este îndepărtată. Acest lucru este mai eficient pentru pui decât pentru câinii adulți.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. și sper că această informație vă antrenează cu suficiente cunoștințe pentru a alege următorul pui.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com