ByVaTon.com

Câini de câine

Dacă doriți să vă puteți lăsa câinele afară pentru un aer curat și exerciții fizice, dar nu vreți să-l vânați pretutindeni, canini de câini vă oferă un loc pentru a vă menține animalul în siguranță și pentru a vă salva gazonul de a deveni camera lui de praf.

Despre câini de câini

Câini de câine sunt împrejmuite în zone care păstrează animalele de companie în condiții de siguranță și pot fi echipate cu o casă de câine dacă se dorește. Câinele de câini poate fi o singură unitate sau o parte dintr-un grup mai mare de cai de câine, cum ar fi cele găsite la cabinele de îmbarcare și în instalațiile de creștere.

Kennel-ul pe care îl alegeți în cele din urmă pentru animalul dvs. de companie ar trebui să fie cea mai mare dimensiune pentru care aveți spațiu. Câinele trebuie să fie mai lung decât este larg pentru a promova mai mult exercițiu, măsurați astfel câinele și încercați să oferiți o alergare care este de aproximativ cinci ori mai mare decât lungimea sa. Spațiul este deosebit de important dacă intenționați să puneți mai mult de un câine în alergare la un moment dat.

Bacsis: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna apă dulce disponibilă. Utilizarea de lagăre de primăvară sau caribeaners pentru a atașa găleți din oțel inoxidabil la garduri va permite animalelor de companie să împrăștie containere.

Selectarea unei locații

În cazul în care locul dvs. de alergare este la fel de important ca tipul de canisa de câine pe care o alegeți.

  • Așezați canisa într-o zonă cu un drenaj bun.
  • Selectați o zonă cu nuanță naturală, dacă este posibil.
  • Evitați punerea canisei în apropierea liniei de proprietate a vecinului, unde lătratul și mirosul nu vor fi probabil apreciate.
  • Încercați să puneți canisa într-o locație ușor vizibilă din casă, doar în cazul în care Fido se confruntă cu probleme neprevăzute.

Componente și sfaturi

Să examinăm componentele individuale ale canițelor de câine pentru câteva sfaturi despre materiale și construcții.

pereţi

Pereții și porțile trebuie să fie durabile și rezistente la rugină, deoarece vor fi expuse la o mulțime de vreme și uzură.

Lanțurile de legare a lanțului, încadrate de tuburile din oțel, sunt foarte puternice, dar este de asemenea frecvent folosită și garnitura de sârmă galvanizată cu gabarit de două ori pe patru inci. Cel mai important lucru este că nu există muchii sau deschideri ascuțite pentru ca câinele tău să fie tăiat sau prins, deci asigurați-vă că gardurile sunt complet cablate la încadrare.Înălțimea pereților este, de asemenea, o preocupare principală și este o idee bună să mergeți pentru cea mai înaltă înălțime disponibilă, chiar dacă câinele dvs. este mic. Unele animale de companie sunt jumpers calificați și alpiniști, evitând cu ușurință structurile inferioare. De asemenea, pereții înalți pot păstra animalele nedorite în afara gardului în care aparțin.

porti

Portile ar trebui să fie suficient de largi pentru a avea acces ușor și să aibă o siguranță suficientă pentru a descuraja orice artist de evadare canin. Clapeta de încărcare a arcului este foarte recomandată.

Acoperișul deasupra capului

Acoperișul deasupra capului este o componentă cheie a oricărei canise de câini, necesară pentru a vă proteja câinele de soare și ploaie. Cel mai popular material este foile de vinil sau prelate, care ar trebui să fie talonate pentru a încuraja scurgerea apei.

Protecția solară poate fi adăugată și la pereții laterali pentru o protecție suplimentară.

pardoseală

Podeaua potrivită poate fi o problemă dificilă de navigat. Există o serie de materiale care pot fi folosite, dar nu toate pot fi o alegere bună pentru animalul dvs. de companie.

  • Pardoseli din lemn nu este recomandat. Substratul tratat cu presiune conține substanțe chimice toxice care pot dăuna animalelor care doresc să mestece, dar lemnul netratat va putrezi în decursul unuia sau doi ani de utilizare. Podelele din lemn pot da, de asemenea, crapăturile pentru animalele de companie, iar lemnul neacoperit va absorbi urina, ducând la un miros permanent.
  • Pietriș de grâu este de fapt o acoperire de teren decentă, dar ar trebui turnată la o adâncime de aproximativ șase centimetri pentru scopuri de drenare.
  • Plăci din beton au atât avantaje cât și dezavantaje, dar sunt cel mai frecvent utilizate tipuri de podele din canisa.

Betonul este ușor de curățat cu săpun și apă - cu toate acestea, poate menține umezeală. O bună soluție la această problemă este să-ți oferiți un animal de casă cu un pat de câine ridicat, astfel încât să-și poată petrece o parte din timpul său de pe pământ. Ca un beneficiu lateral, suprafața de beton ajută la zdrobirea vârfurilor de unghii ale câinelui dvs., deci va trebui să le lipiți mai puțin.

  • Pardoseli din plastic de înaltă densitate câștigă rapid pe plăci de beton. Suprafața este foarte ușor de curățat, permite scurgerea apei și uscarea rapidă. Această podea poate fi achiziționată în panouri inter-blocante și poate fi tăiată pentru o potrivire personalizată.

Câini portabile de câini

Cabinetele portabile de câine, denumite și pixuri de exerciții, pot fi cel mai bun prieten al călătorului. Aceste canise provin în configurații de șase sau opt panouri, care se îndoaie cu ușurință într-o dimensiune convenabilă de deplasare. În timp ce acestea nu au acoperișuri și pardoseli, aceste unități portabile încă mai vin foarte la îndemână atunci când se concediază sau călătoresc la spectacole de câine.

Unde să cumpărați

Dacă preferați să cumpărați o unitate prefabricată, iată câteva surse pentru a începe:

  • Compania Betty Mills vinde canițe de câine, huse și multe altele.
  • DogKennels.com vinde canise de câine, cutii, garduri electronice accesorii.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com