ByVaTon.com

Întrebări despre vărsături

Întrebări pentru vizitatori despre câini Vărsături

Câinele meu a fost aruncat în sus

Bună,

Scotty meu a fost bolnav de câteva ori în ultimele zile. Nu a existat nici o schimbare în mâncarea lui, dar el a fost recent mai puțin interesat de ea. Am presupus că asta a fost de la căldură. L-am lăsat timp de trei luni de când l-am luat de la un centru de salvare. Mă întrebam dacă ar fi ceva în neregulă cu el, deoarece el a mâncat ceea ce aruncă! Ce ar trebui sa fac?

Sper sa ne auzim in curand.

Multe mulțumiri ~ ~ Scotty

Expert Răspuns

Bună Scotty,

E greu de determinat de ce câinele dvs. aruncă în aer, fără a fi examinat de un veterinar. Poate suferi de căldură sau ar fi putut mânca ceva ce nu ar fi trebuit.

Permiteți-mi să vă pun câteva întrebări.

  • Câinele tău acționează letargic?
  • Cât de curând va arunca după masă?
  • Observi că câinele se umple cu apă după ce și-a mâncat mormântul? Acest lucru va umfla mâncarea și, uneori, câinii îl vor arunca înapoi pentru a ușura presiunea asupra stomacului.
  • Există simptome însoțitoare, cum ar fi diareea?
  • Câinele dvs. a fost vreodată vierme?

Sugestia mea imediată este să-mi iau mâncarea pentru aproximativ douăsprezece ore pentru a da timp sistemului său să-i elibereze pista, ca să spun așa. Încă aș lăsa vasul de apă pentru el, dar nici un alt biscuiți sau resturi. Dacă nu-l vedeți acționând anormal sau altfel mergând în jos, puteți să-i dați încă o zi pentru a vedea dacă el se supără. Cu toate acestea, dacă ați răspuns da la întrebările mele despre letargie și diaree, aș merge mai departe și programați o programare.

Sper că acest lucru ți-a dat o anumită direcție și să ne spui cum face.

~~ Kelly

Urmare

Vă mulţumesc pentru ajutor!

Ți-am luat sfatul de a lua mâncarea de 12 ore și pare puțin mai bună. El era pe deplin interesat de mâncarea lui, care fusese, de asemenea, o mică îngrijorare. Sunt sigur că îmbunătățirea lui va fi fost ajutată și de sfârșitul perioadei lungi de căldură. Mă bucur să spun că nu a fost bolnav și pare aproape complet recuperat!

Mulțumiri pentru sfatul și timpul tău. ~~ Scotty

Câinele meu mănâncă Vomit

Bună Kelly, de ce câinii mănâncă ceea ce recurg?

~~ Joe

Expert Răspuns

Bună Joe,

Întrebarea reală aici este ce nu va mânca un câine? Câinii vor mânca aproape orice pot obține gura în jurul lor. Acestea includ elemente pe care noi oamenii le considerăm alimente și multe alte lucruri pe care nu le-am putea atinge cu un pol de stâlp de picior, inclusiv fecale, ucide pe drumuri și da ... vărsături.

Dorința de a mânca vărsături poate de fapt să revină la comportamentul câinilor sălbatici. Un câine-mamă sălbatic se va hrăni cu uciderea ei, apoi se va întoarce la zi și va regrața masa parțial digerată pentru puii ei. Acest instinct de supraviețuire, probabil, încă se ascunde undeva în creierul canin domesticit.De multe ori, mâncarea este parțial digerată în regurgitarea unui câine și se pare absolut firesc să-l recuperați. Un pic de canin "nu deșeuri, nu vrei".

Deci, ce poți să faci în legătură cu asta? Încercați să urmăriți ce mănâncă câinele dvs. pentru a determina dacă o anumită sursă de hrană provoacă vărsăturile și o elimină din dieta câinelui. Curățarea vărsăturii îi împiedică imediat pe câine să aibă șansa să o mănânce, dar trebuie să fii foarte rapid. Este o cursă pe care am pierdut-o mai mult decât o dată cu câinii mei.

Sper că acest lucru ți-a dat o înțelegere.

~ ~ Kelly

Câinele are stomac bolnav

Bună ziua și mulțumesc pentru timpul acordat. Am un amestec Shepherd / Rottweiler de doi ani și este foarte special pentru mine. Îmi scriu cu preocupări legate de stomac. Sunetele care vin de la el sunt teribile, foarte brutale.

Acum două zile a furat aproximativ trei sferturi de plăcintă de căpșuni de pe tejghea și a mâncat-o. Acest lucru ar cauza disconfortul său și ce ar trebui să fac pentru el? Râsul în burtă este teribil și nu a mâncat altceva decât iarba.

Mulțumesc ~~ Cindy Paterson

Expert Răspuns

Bună Cindy,

Căpșunile sunt foarte acide și în timp ce nu vor face rău unui câine dacă mănâncă unul, trei sferturi de plăcintă este prea mult pentru orice stomac.

Preocupările mele pentru câinele tău sunt mai mult decât să mănânci plăcinta. Păstorii germani sunt unul dintre numeroasele rase de câini care sunt supuse unei boli grave cunoscute sub numele de Torsion Gastric, în care stomacul se răsucește în jurul valorii de, închizând toate intrările și ieșirile. Acizi de stomac și gaz sunt apoi prinși și stomacul începe să se umfle dureros. Această afecțiune poate fi fatală dacă este lăsată netratată.

Vă recomandăm urgent să vă duceți câinele la veterinar. El / ea poate da medicamentul câinelui pentru indigestie și poate diagnostica orice probleme mai mari care se întâmplă. Este singura modalitate de a fi absolut sigur.

Cele mai bune urări pentru recuperarea completă a animalului de companie.

Kelly

Infestarea cu viermi rotunzi

Am un catel terrier de opt luni pe care l-am adus acasa luni. Nu a mâncat și am încercat-o cu o mulțime de alimente pentru câini uscate și conservate. Ea a fost bolnavă și sunt viermi lungi în vărsăturile ei care arată ca paste făinoase. Am comandat Drontal Plus să încerce să omoare viermii. Credeți că acest lucru va funcționa sau există ceva cu adevărat în neregulă cu ea?

~~ Betty

Expert Răspuns

Bună Betty,

Pare că un cățeluș are o infectare avansată cu viermi rotunzi. Starea ei actuală pare groaznic rău și nu aș aștepta ca medicamentele să ajungă în poștă. Vă recomand să călătoriți imediat la veterinar înainte de a merge mai departe în jos.

De asemenea, cred că ar trebui să informați pe cine ați primit de la această situație catelul. Dacă un câine în incintă avea viermi rotunzi, există și alte șanse ca și ceilalți, și totul va trebui tratat.

Vă rog să-mi luați sfatul meu ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com